DynaVap M

Betyg:
DynaVap M 4.6 5

749 kr 849 kr ` Du sparar: 100 kr

SKU
ignore-this-61
Fri frakt
Visa fler grinders
Visa fler tillbehör

DynaVap M Egenskaper

 • Tillverkad i rostfritt stål
 • Perfekt för mikrodosering
 • Vapor på begäran
 • Unik "klickande" lock
 • Hybriduppvärmning
 • Designad och tillverkad i USA

Vem passar DynaVap M till?

VapCap M från DynaVap är perfekt för alla som letar efter en lättanvänd, manuellt styrd vape med en praktiskt taget oförstörbar konstruktion. Den enkla designen ger god, pålitlig vapor och möjliggör diskreta vape-sessioner där andra vapes skulle dra för mycket uppmärksamhet.

Vad är nytt med "M"-varianten?

För att säkerställa maximal smak är DynaVap M fortfarande konstruerad av rostfritt stål av medicinsk kvalitet, men den har nu det nya ”Captive Cap”-locket med två små fördjupningar nära slutet för att hålla locket säkert på plats utan att påverka luftflödet.

Nytt för denna version är också att du kan justera skålen och minska extraktionsskålen med 50% för enklare mikrodosering. Om du är gillar att kyla vaporn kommer du också att uppskatta det förbättrade avsmalnande munstycket som gör att du snabbt och enkelt kan ansluta det till ett vattenverktyg.

Manuell kontroll

DynaVap M kan värmas upp av praktiskt taget vilken extern värmekälla som helst, t.ex. en stormtändare eller induktionsvärmare. Tack vare denna geniala design kan den leverera kraftfulla och välsmakande hits från små mängder örter, omedelbart. Locket ger ifrån sig har ett hörbart klick för att indikera att du har nått lägsta temperatur och är redo att börja vaporizera.

Med DynaVap M:s manuella uppvärmning har du fullständig kontroll över vapordensiteten. Förbered snabb och lätt vapor eller ett tjockt och tungt vapormoln, beroende på vart du värmer på locket. Även med den lilla skålstorleken är varje indragning full av effekt och smak.

Justerbar skålstorlek

Om du vill matcha din örtkonsumtion med tillfället kommer du att uppskatta DynaVap M skålen har två inställningar - 0,1 gram och 0,05 gram. Perfekt för mikrodosering! Skålen, även den i rostfritt stål, är förvånansvärt effektiv, även med små mängder örter laddade. Den är också snabbt att ladda om, så att du snabbt kan vape nästa skål efter att ha avslutat den förra.

Den kan vaporizera hela skålen i 1 till 2 indragningar, men om du inte avslutar kan du till och med återvända till samma skål lite senare eftersom DynaVap M inte värmer din örter mellan inandningar.

Bekväm att ta med överallt

DynaVap M är 9 centimeter lång och väger bara 19 gram vilket gör den till en av marknadens minsta vaporizers. Det är inte bara den perfekta vaporizern för festivaler och camping, den är också idealisk för alla på resande fot, eftersom det enda du behöver är en tändare och lite örter. Ingen annan portabel vaporizer erbjuder så omedelbar och kraftfull vapor till ett så rimligt pris.

Hur använder man den?

Ladda DynaVap M genom att antingen lägga dina örter till toppen eller tryck in toppen i örterna några gånger för att ladda den. Använd fingret för att få bort överflödiga örter och sätt på locket.

När din skål är fylld, värm locket med antingen en stormtändare eller en induktionsvärmare tills du hör det berömda DynaVap-“klicket” som låter dig veta att den är klart att användas. Du kan kontrollera luftflödet med genom att hålla för luftintaget medan du andas in för tjockare vapor, eller lämna det öppet för lättare och mjukare vapor.

Garanti

Alla DynaVap M-vaporizers som säljs av MagicVaporizers, en auktoriserad distributör av DynaVap-produkter, är äkta och stöds av 2 års garanti, begränsad till normal användning.

DynaVap M

Innehåll

 • DynaVap VapCap M vaporizer
DynaVap M

Specifikationer

Mer information
Storlek: 1.2 × 1.2 × 9.2 cm
Vikt: 20 g
Uppvärmning: Hybrid (Konvektion+konduktion)
Uppvärmningstid: 12 sekunder
Kraftkälla: Stormtändare eller induktion
Temperatur: 150°C till 230°C
Tillverkare: DynaVap
Garanti: 2 år
Tillverkningsland: USA

Andra vaporizers från DynaVap

 1. DynaVap M+ - Small
  DynaVap M+ (Plus)

  1099 kr

  • Manuellt uppvärmd
  • Fenlös design för förbättrad prestanda
  • Mikrodoseringsklar med justerbar skål
 2. DynaVap Omni - Small
  Betyg:
  (3)
  DynaVap Omni

  2199 kr 2299 kr

  • Manuellt uppvärmd
  • Justerbar skål och luftflöde
  • Gjord av titanium
 3. DynaVap VonG (i): Titanium - Small
  Betyg:
  (2)
  DynaVap VonG (i): Titanium

  1799 kr 1999 kr

  • Utbytbara delar
  • Utmärkt i kombination med vattenverktyg (10 & 14 mm)
  • Lätt att hålla reen
Laddar...
Skriv din egen recension om DynaVap M