Om oss på MagicVaporizers

Idén som nu är MagicVaporizers har sitt ursprung på en skidsemester i norra Sverige 2012, då jag (Peter) och Sam introducerades till ett revolutionerande sätt att konsumera örter på av en amerikan på ett after-ski party, nämligen vaporizers. Strax därefter insåg vi att detta var framtiden och att när människor upplevde vad vi gjorde skulle de vara lika entusiastiska som oss.

Efter att ha grundat företaget och testat dussintals vaporizers grundligt kände vi oss säkra på att vi var redo att börja erbjuda det vi trodde var de bästa vaporizerna för de lägsta priserna i mitten av 2013 med vår ursprungliga svenska butik - vaporizers.se.

Butiken blev en omedelbar succé och vi sålde bokstavligen ut vårt ursprungliga lager innan vi kunde få vår andra order från tillverkarna. Till vår överraskning fick vi inte bara orders från Sverige utan också från våra grannländer vilket fick oss att tro att vi behövde tänka större än bara Sverige.

Hösten 2013, och efter mycket "produkttestande", kom vi fram till det varumärke som nu är etablerat som den största försäljaren av vaporizers i hela Europa - MagicVaporizers. Vi lanserade därefter vår butik i ytterligare sju länder; Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Spanien, Italien, Finland och Danmark.

Intresset för vapes såväl som etableringen av mer kvalitetsvapemärken började verkligen från och med 2014 och vår satsning på att lägga till fler länder blev en stor framgång. Sedan dess har vi lagt till ytterligare 13 europeiska länder med lokaliserade butiker och fokuserar alltid på att utveckla vårt varumärke för att få fler människor att uppleva magin av vaporizering.

Även om vi har vuxit till där vi befinner oss nu håller vi oss fortfarande till våra kärnvärden att tillhandahålla kunder med kvalitetsvapor för låga priser och att alltid se till vara där för att svara på frågor från kunder som behöver hjälp både före och efter köp.

Hur håller vi våra priser så låga?

  • Vi köper direkt från tillverkare när det är möjligt, vi förhandlar hårt för att få det bästa priset och slussar sedan besparingarna till dig.
  • Om en produkt inte uppfyller våra kunders förväntningar kommer den att ersättas med något annat.
  • Vi köper in stora volymer och avtalar tidigt för att få de bästa priserna.
  • Vi håller våra kostnader låga - eftersom varje krona vi sparar är en krona du sparar.

Det är inte komplicerat. Vi fokuserar bara på det som är viktigt - fantastisk vapor + bra priser = värde.

Peter & Sam
Grundare och ägare av MagicVaporizers

Vart finns ni?

Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och vårt lager ligger i mitten av Tyskland (Apolda) för att kunna erbjuda snabb frakt till hela Europa.