Venty Vaporizer

Betyg:
Venty Vaporizer 4.8 5

4995 kr

SKU
ignore-this-123
Fri frakt
Visa fler grinders
Visa fler tillbehör

Egenskaper

 • Senaste versionen! (2024.04)
 • Snabb uppvärmningstid (20 sekunder)
 • Förbättrad värmare med hybridvärmeteknik
 • Exakt temperaturreglering (40°C till 210°C)
 • Justerbart luftflöde
 • Effektiv kylenhet med förlängd vaporväg
 • Bluetooth- och webbappsanslutning
 • USB-C snabbladdning (80% laddning på ca 40 minuter*)
 • UL-certifierad för säkerhet och kvalitetssäkring
 • 2 års garanti som kan förlängas till 3 år med registrering

* Kräver Storz & Bickel - USB-C "SuperCharger".

Vem passar Venty vaporizer till?

Venty vaporizer från Storz & Bickel är ett utmärkt exempel på innovativ tysk ingenjörskonst, som kombinerar fantastisk design med enkel användning. Det är det perfekta alternativet för dem som vill ha enkelhet, säkerhet och bästa prestanda i sin vaping.

Att köpa Venty vaporizer innebär att investera i kvalitet, vilket återspeglas i dess högre prispunkt. Även om den är lite större än den genomsnittliga bärbara vaporizern, är det en kompromiss för den oöverträffade vapingupplevelsen den erbjuder.

Så om du letar efter en hållbar, högpresterande vaporizer och inte har något emot att spendera lite mer, kan Venty vara precis vad du är ute efter. Den är perfekt för dem som vill ha en pålitlig produkt som levererar utmärkta resultat, även om den är lite större.

Snabb uppvärmning med avancerad teknik

Upplev framtidens vaping på bara 20 sekunder med Ventys revolutionerande värmare. Ingen mer väntan; Ventys toppmoderna hybridsystem, som använder både konvektion och konduktion, säkerställer att ditt material värms upp snabbt och effektivt. Denna snabba prestanda är tack vare den kraftfulla 130W ugnen, ett betydande steg från Mighty+'s 45W.

Ventys keramiskt belagda kammare tar hållbarheten till nästa nivå och är utformad för att klara påfrestningarna vid regelbunden användning. Föreställ dig hur enkelt det är att använda en non-stick panna, nu i din vape-kammare. En enkel avtorkning med en alkoholindränkt bomullspinne eller en snabb borstning håller kammaren fläckfri, vilket säkerställer att varje session är lika fräsch och smakrik som den första.

Konsekventa inandningar med exakt värmereglering

En av Ventys utmärkande egenskaper är den jämna temperaturen under användning. Medan andra vaporizers kan uppleva temperaturfluktuationer i ugnen under inandning, håller Venty en jämn värme tack vare sin avancerade mjukvaruaktiverade modulering. Denna teknik justeras intuitivt i realtid, vilket säkerställer att värmen förblir stabil, oavsett hur länge eller starkt du drar.

Resultatet? En förutsägbar, pålitlig upplevelse vid varje användning. Inga överraskningar, bara ren njutning av dina örter vid exakt den temperatur du föredrar, från början till slut. Det är den typen av subtila förbättringar som lyfter dina vaping-sessioner, vilket gör Venty till ett praktiskt val för dem som värdesätter konsekvens och kontroll.

Skräddarsydd vaping med justerbart luftflöde

Venty vaporizer ger dig kontroll över din vapingupplevelse med sitt justerbara luftflöde. Med en enkel vridning på ratten kan du ändra luftflödet och skräddarsy dina vape-sessioner. Oavsett om du är på humör för en lättare vapor eller söker de tjocka molnen, är valet i dina händer.

Men det handlar inte bara om hur starkt du drar. Luftflödesjusteringen påverkar uppvärmningen och ger en mer nyanserad kontroll över konvektionsvärmen. Genom att öka hastigheten på luftflödet förstärker du effektivt konvektionsvärmen, vilket innebär att du kan experimentera för att hitta den perfekta blandningen mellan smakintensitet och vaportjocklek.

Förbättrad kylenhet

Andas in vaporn bekvämt med Ventys förbättrade kylenhet. Den här uppgraderingen är inte bara en liten finjustering, det är en nytolkning av vaporkylning.

För det första har kylenheten ett extra filter som bidrar till maximal filtrering - inget mer oönskat skräp, bara ren, smakfull vapor. För det andra har Venty en förlängd vaporväg. Denna smarta design förlänger vaporns resa innan den når dig, vilket ger den extra tid att svalna.

Resultatet är en märkbar skillnad i kvaliteten på din upplevelse. Varje inandning är svalare, renare och snällare mot halsen, vilket gör dina sessioner inte bara njutbara utan verkligen bekväma.

Exakt temperaturreglering

Venty ger dig kontrollen och gör det enkelt att justera vapingtemperaturen så att den passar dina personliga preferenser. Enheten har ett brett temperaturintervall, från 40°C till 210°C, så att du kan ställa in exakt vad du föredrar för varje session.

Genom att dubbelklicka på strömbrytaren kan du omedelbart höja temperaturen. Det första dubbelklicket aktiverar Booster, som höjer temperaturen med 15°C som standard. Ett andra dubbelklick aktiverar Superbooster och höjer temperaturen ytterligare med 15°C. Det är ett smidigt sätt att snabbt öka temperaturen med inställda intervall utan att titta på displayen.

Vill du anpassa boost-inkrementen? Ventys webbapp hjälper dig med det. Temperaturökningen är som standard inställd på 15°C, men du kan skräddarsy den efter eget önskemål via appen. Du kan vara säker på att säkerheten kommer först - oavsett dina inställningar kommer Venty aldrig att överstiga 210°C.

Tydlig LED-display och haptisk feedback

Venty ser till att du alltid är uppdaterad med sin tydliga, lättlästa LED-skärm, som visar viktig information som inställd temperatur, batterinivå och om Bluetooth är aktiverat eller inte.

Det som gör Venty ännu mer användarvänlig är dess subtila feedbacksystem. Skärmens färg skiftar inte bara från orange till grönt när den är redo att användas, utan den vibrerar också kort, vilket gör det onödigt att hålla ett konstant öga på displayen. Oavsett om du är upptagen med andra aktiviteter eller har enheten i fickan vet du direkt när det är dags att vapea.

Kraftfulla sessioner

Venty vaporizer är utformad med bärbarhet och långvarig njutning i åtanke. Med sina två inbyggda 18650 litiumjonbatterier kan du använda den i upp till 10 sessioner innan det är dags att ladda den.

När det är dags att ladda upp erbjuder Venty flera alternativ. Om du har bråttom kan du använda SuperCharger (säljs separat) som ger dig 80 % batterinivå på bara 40 minuter. Om du föredrar ett miljövänligt tillvägagångssätt finns det inställningar för att sakta ner laddningen eller begränsa den till cirka 90% laddning, vilket hjälper dina batterier att hålla ännu längre.

Venty använder en USB-C-port så att du enkelt kan ladda den med standardkablar. Även om den inte har genomgångsladdning kan du fortfarande använda Venty om den är inkopplad. När du är klar med din vape-session återupptas laddningen.

Enkel anpassning med Bluetooth och webbapp

Lås upp en ny nivå av anpassning med din Venty vaporizer genom dess dedikerade webbapp. Genom att besöka app.storz-bickel.com kan du ansluta din enhet via Bluetooth och få tillgång till en rad inställningar som inte är direkt tillgängliga på själva vaporizern.

I appen får du kontroll över olika aspekter av din vaping-upplevelse. Du kan enkelt ändra enhetens inställningar, t.ex. dämpa displayens ljusstyrka, inaktivera vibrationer för tystare aviseringar, justera boostertemperaturerna eller aktivera ekoladdning för att öka batterilivslängd.

Dessutom ger appen insiktsfull enhetsrelaterad information, inklusive drifttimmar och programvaruversioner, så att du kan hålla koll på din Ventys prestanda och underhållsbehov.

Hur man använder Venty vaporizer

Här följer de grundläggande stegen för att komma igång med Venty.

Förbered: Se till att din Venty är laddad och klar. Finmal dina torra örter för en jämn vapingupplevelse.

Fyll kammaren: Skruva loss kylenheten från Venty och fyll kammaren med ditt material. Fyll inte på för mycket - se till att varm luft kan cirkulera för jämn uppvärmning.

Starta Venty: Skruva tillbaka kylenheten och starta Venty genom att hålla in strömknappen. LED-indikatorerna lyser grönt och enheten vibrerar när den uppnår inställd temperatur.

Anpassa din session: Justera luftflödet och temperaturen efter dina önskemål med upp- och nedknapparna, eller med strömknappen för boost-lägen.

Njut av vaporn: Andas in långsamt och stadigt. Det avancerade kylsystemet ser till att varje dragning blir jämn och smakrik och förstärker de naturliga nyanserna i dina örter.

Slut på sessionen: Stäng av Venty efter din session genom att hålla in strömknappen. Töm ut de använda örterna ur kammaren och rengör den snabbt för att bibehålla optimal prestanda.

Om du glömmer att stänga av den stängs Venty vaporizer av automatiskt efter två minuters inaktivitet, vilket sparar batteritid för framtida sessioner.

Garanterad hållbarhet med kvalitetsmaterial

Venty vaporizer sätter säkerhet och kvalitet först. Den är tillverkad i Tyskland av noggrant utvalda och vältestade material och är mer än bara hållbar - den är också mycket säker. Storz & Bickel försäkrade sig om detta genom att UL-certifiera den, vilket innebär att den uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Men det är inte allt. Venty är också byggd för att klara vardagliga olyckor. Den är stänkskyddad enligt IPX4-standarden, så några vattenstänk är inga problem. Denna funktion gör Venty perfekt för både avkoppling hemma och utomhusäventyr. Det är en robust vape som du kan lita på, vart du än går.

Enkel rengöring för jämn prestanda

Att hålla din Venty-vaporizer i perfekt skick är enkelt och tar inte mycket tid. Efter varje användning, när kammaren har svalnat, är det en bra idé att snabbt borsta ur den. Detta hjälper till att förhindra uppbyggnad och håller den redo för nästa session.

För en djupare rengöring bör du fokusera på munstycket, kylenheten och ugnen. Manualen rekommenderar att du gör detta var tolfte session för att säkerställa att allt fungerar som nytt.

För djuprengöring blöter du munstycket och kylenheten i isopropylalkohol och torkar av ugnen med en alkoholindränkt bomullspinne. Denna rutin upprätthåller inte bara din vape's prestanda; den säkerställer också att du får de renaste smakerna varje gång.

Venty vs Mighty+ och Crafty+

Venty, Mighty+ och Crafty+ tillgodoser alla unika behov, men Venty sticker ut på flera sätt. Medan Mighty+ har oöverträffad batteritid och Crafty+ är känd för sin kompakta storlek, tar Venty personalisering och snabb uppvärmning till nästa nivå.

Den är den första i sitt slag som erbjuder så snabb uppvärmningstid och massivt luftflöde, i kombination med omfattande anpassning via den dedikerade webbappen, vilket sätter en ny standard för bärbara vaporizers.

Rekommenderade tillbehör

Skräddarsy din Venty-upplevelse ytterligare med dessa användbara tillbehör.

SuperCharger: Gör din vape redo snabbare med SuperCharger.

Venty väska: Förvara din Venty säkert var du än går med den matchande väskan.

Doseringskapslar: Använd Doseringskapslar för att förbereda sessioner och minska behovet av rengöring.

Underhållspaket: Detta paketet innehåller allt du behöver för att din Venty ska fungera som ny.

Adapter till vattenpipa: Anslut din Venty till valfritt vattenverktyg med denna adapter.

Garanti

Alla Venty vaporizers som säljs av MagicVaporizers, en auktoriserad distributör av Storz & Bickel-produkter, är autentiska och täcks av en 2-årsgaranti + 1 extra år efter registrering, begränsad till normal användning.

Instruktionsmanual

Venty Vaporizer

Innehåll

 • Venty vaporizer
 • USB-C-kabel
 • Normala filter (små) (2)
 • Grova filter (små) (3)
 • Filter till kylenheten (2)
 • Tätningsringar (2)
 • Verktyg för påfyllning
 • Rengöringsborste
 • Instruktionsmanual
Venty Vaporizer

Specifikationer

Mer information
Storlek: 5.5 × 3.7 × 15.7 cm
Vikt: 252 g
Uppvärmning: Hybrid (Konvektion+Konduktion)
Uppvärmningstid: 20 sekunder
Kraftkälla: Batterier
Temperatur: 40°C till 210°C
Tillverkare: Storz & Bickel
Garanti: 3 år
Tillverkningsland: Tyskland

Andra vaporizers från Storz & Bickel

 1. CRAFTY+ Vaporizer
  Betyg:
  Crafty+ Vaporizer

  2549 kr 2999 kr

  • Vapor på bara 60 sekunder
  • Enknappskontroll
  • Väger bara 135 g
 2. Mighty Vaporizer
  Betyg:
  Mighty Vaporizer

  2649 kr 3599 kr

  • 90 sekunders uppvärmning
  • Exakt temperaturkontroll
  • 2 timmars batteritid
 3. Mighty+ (Plus) Vaporizer Small
  Betyg:
  Mighty+ (Plus) Vaporizer

  3599 kr 3999 kr

  • 60 sekunders uppvärmningstid
  • Keramikbelagd kammare
  • 25 minuter snabbare laddning
 4. Plenty Vaporizer
  Betyg:
  Plenty Vaporizer

  2399 kr 2599 kr

  • Unik kylande stålspole
  • Komponenter av hösta kvalitet
  • Extra stor kammare för gruppsessioner
 5. Volcano Classic Vaporizer
  Betyg:
  Volcano Classic

  3499 kr 4499 kr

  • Vapor via ballonger
  • 9 temperaturnivåer upp till 230°C
  • Avancerad och pålitlig teknologi
 6. Volcano Hybrid Vaporizer
  Betyg:
  Volcano Hybrid

  5299 kr 5999 kr

  • Ren konvektionsvapor via slang eller ballong
  • Värms upp på under 60 sekunder
  • Stor digital display med pek-knappar
Laddar...
Skriv din egen recension om Venty Vaporizer