Vaporizers från Storz & Bickel

Storz & Bickel Vaporizers

Investera i en Storz & Bickel vaporizer om du vill ha en pålitlig vape som producerar den högsta vaporkvaliteten under många år framöver. Den populära Volcano Classic lanserades 2001 och anses fortfarande av många vara en av de bästa stationära vaporizers på marknaden idag, förutsatt att du har råd med den.

Om du vill komma upp och bort från soffan är Mighty en av våra favoritportabla vaporizers, tack vare dess långa batteritid och mjuka, välsmakande vapor. En Storz & Bickel vape kostar lite mer, men det är definitivt värt de extra pengarna.
Read more
Sätt fallande sortering
 1. CRAFTY+ Vaporizer
  Betyg:
  Crafty+ Vaporizer

  2549 kr 2999 kr

  • Vapor på bara 60 sekunder
  • Enknappskontroll
  • Väger bara 135 g
 2. Venty Vaporizer by Storz & Bickel - Small
  Betyg:
  Venty Vaporizer

  4995 kr

  • Uppvärmning på bara 20 sekunder
  • Justerbart luftflöde via ratt
  • Anslutningsmöjligheter via Bluetooth och webbapp
 3. Mighty Vaporizer
  Betyg:
  Mighty Vaporizer

  2649 kr 3599 kr

  • 90 sekunders uppvärmning
  • Exakt temperaturkontroll
  • 2 timmars batteritid
 4. Mighty+ (Plus) Vaporizer Small
  Betyg:
  Mighty+ (Plus) Vaporizer

  3599 kr 3999 kr

  • 60 sekunders uppvärmningstid
  • Keramikbelagd kammare
  • 25 minuter snabbare laddning
 5. Plenty Vaporizer
  Betyg:
  Plenty Vaporizer

  2399 kr 2599 kr

  • Unik kylande stålspole
  • Komponenter av hösta kvalitet
  • Extra stor kammare för gruppsessioner
 6. Volcano Classic Vaporizer
  Betyg:
  Volcano Classic

  3499 kr 4499 kr

  • Vapor via ballonger
  • 9 temperaturnivåer upp till 230°C
  • Avancerad och pålitlig teknologi
 7. Volcano Hybrid Vaporizer
  Betyg:
  Volcano Hybrid

  5299 kr 5999 kr

  • Ren konvektionsvapor via slang eller ballong
  • Värms upp på under 60 sekunder
  • Stor digital display med pek-knappar
Sätt fallande sortering

Vad gör Storz och Bickel bättre?

Storz & Bickel vaporizers har ett välförtjänt rykte om sig att vara bland de bästa i branschen. De är alltid innovativa med vapes som sätter standarden för resten av branschen under många år framöver. Det är svårt att tro att Storz och Bickel bara har utvecklat ett fåtal vaporizers sedan starten 1996, men deras design är så hållbar och innovativ att andra har kopierat dem även decennier senare. Trots sitt premiumpris är dessa vaporizers väl värda pengarna.

Volcano-upplevelsen

Du kan se på en Volcano-vaporizer att du kommer att få en fantastisk upplevelse. Istället för att ta den konventionella vägen gav Storz & Bickel Volcano en robust, tung design som skriker "kraft". Så snart du använder en kommer du att förstå varför den är utformad som den är. Dina hits kommer att vara tjocka och potenta med en jämnhet som du inte har smakat förut.

Den finns i två modeller, Volcano Classic och Volcano Hybrid. Båda är fantastiska skrivbordsmodeller som fungerar bra som centerpieces på egen hand. Ställ Volcanon på soffbordet, ta fram en av Volcano-ballongerna, fyll ballongen med vapor och skicka runt ballongen för enkla vaporinhalationer.

Volcano Classic, den första vaporizern från Storz & Bickel, är känd för sin konsistens, tillförlitlighet och hållbarhet. Många vaporizer-entusiaster har använt den i nästan två decennier för att blåsa upp läckra påsar med vapor och för vissa är detta den enda vaporizer de någonsin köpt.

Men bli inte alltför nostalgisk, en ny och förbättrad version finns nu tillgänglig: Volcano Hybrid. Även om den nya modellen liknar den tidigare modellen, har kontrollerna och LED-pekskärmen förbättrats för en snyggare estetik. Dessutom är Volcano Hybrid mycket snabbare att värma upp. Du och dina vänner behöver bara vänta 1-2 minuter på att ballongen ska fyllas med vapor. Storz & Bickel har också lyssnat på feedback från användarna och lagt till möjligheten att inhalera vapor direkt genom det nya slang-systemet.

Volcano Hybrids största förbättring är dess integration med smartphones. Med S&B Web-appen kan användarna styra enheten och skapa sina egna anpassade sessioner som kan återanvändas om och om igen. Vad mer kan du behöva från en stationär vaporizer?

Plenty of Power

Storz & Bickels första "bärbara" vaporizer var Plenty vaporizer. Även om den kan kallas bärbar är den inte i fickformat eftersom den är 30 cm hög. Men den är verkligen ett bra tillskott till dina vardagsrumssessioner, eftersom den producerar supertjock och smakrik vapor från en enhet som enkelt kan skickas runt i en cirkel av vänner.

Inklusive temperaturdisplayen är denna vape helt mekanisk, vilket ökar dess hållbarhet. Plenty kan verka avskräckande till en början, men med den lättförståeliga snabbstartsguiden kommer du att kunna börja vapea bara några minuter efter att du fått den.

Upplev topprestanda med Venty Vaporizer

Venty är Storz & Bickels senaste innovation inom bärbara premiumvaporizers. Med snabb uppvärmning på 20 sekunder och anpassningsbart luftflöde bygger den på tekniken från tidigare modeller som Mighty+ och Crafty+ samtidigt som den tar prestanda till nästa nivå.

Den erbjuder exakt temperaturkontroll från 40°C till 210°C, en förlängd vaporväg för svalare inandningar och snabb USB-C-laddning för de tillfällen då du har bråttom.

Inbyggda säkerhetsfunktioner som automatisk avstängning kombineras med en UL-certifierad konstruktion. Med Venty köper du inte bara en vaporizer; du investerar i en förstklassig vapingupplevelse.

Mighty+: Den förbättrade klassikern av Storz & Bickel

Mighty+ förfinar den ikoniska Mighty-designen för en förbättrad bärbar upplevelse. Även om den nu överträffas av Venty är den fortfarande en högkvalitativ vaporizer.

Den mest intressanta funktionen är USB-C-porten, som innebär att du kan ladda din vape var som helst och 25 minuter snabbare än den ursprungliga Mighty! Storz & Bickel har också förbättrat uppvärmningstiden med 60 sekunder och gjort det enklare att ändra temperaturen med det nya Boost-läget, så att du snabbt kan öka temperaturen mitt i en session.

The Ultra-Portable Crafty+

The Crafty+ vaporizer är den minsta vaporizern från Storz & Bickel och har en ergonomisk kropp som ger ett bra grepp och en bekväm känsla. Medan andra vaporizers väljer portabilitet framför kraft, har Crafty+ både och. Det patenterade hybridvärmesystemet kombinerar konduktion och konvektion och ger silkeslen vapor varje gång.

Du kan också styra Crafty+ med S&B:s webbapp. Förutom att användaren kan slå på sin enhet, kan den också användas för att hitta borttappade enheter och förlänga avstängningstiden med upp till 5 minuter. Det är också möjligt att välja temperatur i steg om 1°C eller att öka temperaturen med 15°C med hjälp av applikationen.

Sammantaget är Crafty+ en innovativ, högteknologisk bärbar vape med USB-C-port, 30% snabbare uppvärmning än den tidigare modellen och förbättrad elektronik. Med en design i fickformat kombinerar denna vape sofistikering och kraft.