DynaVap Omni

Betyg:
DynaVap Omni 4.5 5

1999 kr 2299 kr Du sparar: 300 kr

SKU
ignore-this-84
Bli meddelad så fort produkten är tillbaka i lager igen
Visa fler grinders
Visa fler tillbehör

Egenskaper

 • Senaste versionen! (2024.05)
 • Titankonstruktion för ultimat hållbarhet
 • Fullt justerbart luftflöde
 • Ultrakompakt design
 • Kan nå vaping temp. på några sekunder
 • Manuell uppvärmning - inga batterier och ingen laddning
 • Hörbar temperatur-notifiering (klickljud)
 • Tillverkad i USA

Vem passar VapCap Omni till?

Omni är den bästa vape som tillverkas av DynaVap och levereras med många smarta funktioner som både gör det enkelt att använda, men också möjliggör en hel del anpassningsbarhet. Trots att den är ultrakompakt har den fortfarande ett fullt justerbart luftflöde, justerbar skålstorlek och ett lock som hörbart "klickar" när den har nått den temperatur som krävs för vaporizering.

Den är perfekt för dem som letar efter en pålitlig och nästan oförstörbar vaporizer som är extremt bekväm att ta med. Eftersom den värms manuellt behöver du aldrig oroa dig för batterier eller laddning. Ta bara med dig en tändare så är du redo att använda Omni när - och var - du vill.

Vad är skillnaden mellan “M” och Omni?

Även om både M och Omni producerar smakrik vapor, finns det två stora skillnader mellan dem; tillverkningsmaterialet och möjligheten att justera luftflödet.

På Omni är huvuddelen, toppen och munstycket är gjorda av det nästan oförstörbara materialet titan medan värmelocket är tillverkad av rostfritt stål. På M är allt i rostfritt stål. Titan gör Omni 60% lättare och mer slitstark.

Om du gillar att experimentera med inandningsmotstånd kommer du att uppskatta att Omni har förmågan att justera luftflödet. Öka luftflödet för att snabbt få mycket vapor, för de gånger du har bråttom, eller minska det för de långsammare, mer avkopplande sessionerna.

Perfekt för mikrodosering

Den justerbara titanskålen i Omni rymmer mellan 0,025 och 0,1 gram örter. Du behöver inte mycket örter alls för att känna effekterna eftersom uppvärmningsprocessen är förvånansvärt effektiv. Tack vare designens enkelhet och uppfinningsrikedom är den också enkel att ladda om du bestämer dig för att du behövde lite mer effekt.

Manuell uppvärmning

Att värma upp VapCap Omni är enkelt, allt du behöver göra är att antingen hålla locket över en flamma från en tändare eller sätta in den i en induktionsvärmare. När du hör "klicket" har den nått temperaturen för vaping (150 till 230°C). Temperaturen kan justeras med vilken del av locket du väljer att värma. Efter cirka 30 sekunder hör du ett andra "klick" som är Omnis sätt att berätta att det är dags att värma upp den igen.

Snabb och effektiv

Uppvärmningsprocessen tar mindre än 10 sekunder från noll och ännu snabbare mellan laddningar vilket innebär att du aldrig behöver vänta länge för att komma igång med en session. Om du blir distraherad medan du vapnar, oroa dig inte, Omni värmer bara dina örter när du drar in vaporn.

Anpassningsbar vapor

Få den exakta vaporn du vill ha i varje dragning, tack vare Omnis manuella uppvärmning och justerbara luftflöde, visualiserat med rattindikatorn, som ger dig total kontroll över vilken typ av vapor du får. Beroende på var du värmer locket och hur mycket luftflöde du väljer kan du få lätta, smakrika hits eller tjocka och tillfredsställande moln.

Ultra-kompakt

Eftersom Omni är fri från batterier och elektronik är storleken extremt imponerande. Den mäter 109 mm i längd och 45 mm i bredd med en vikt på bara 20 gram. Den är mindre än den genomsnittliga pennan och kommer garanterat att passa i även de minsta fickorna.

Garanti

Alla DynaVap Omni-vaporizers som säljs av MagicVaporizers, en auktoriserad distributör av DynaVap-produkter, är autentiska och stöds av 2 års garanti, begränsad till normal användning.

DynaVap Omni

Innehåll

 • DynaVap Omni vaporizer
 • Återvinningsbar förpackning
DynaVap Omni

Specifikationer

Mer information
Storlek: 10.9 × 4.5 cm
Vikt: 20 g
Uppvärmning: Hybrid (Konvektion+Konduktion)
Uppvärmningstid: Under 10 sekunder
Kraftkälla: Stormtändare eller induktion
Temperatur: 150°C till 230°C
Tillverkare: DynaVap
Garanti: 2 år
Tillverkningsland: USA

Andra vaporizers från DynaVap

 1. DynaVap M+ - Small
  Betyg:
  DynaVap M+ (Plus)

  1049 kr 1099 kr

  • Manuellt uppvärmd
  • Fenlös design för förbättrad prestanda
  • Mikrodoseringsklar med justerbar skål
 2. DynaVap M7 - Small
  Betyg:
  (5)
  DynaVap M7

  979 kr

  • Manuell uppvärmning för full kontroll
  • Texturerat skaft för bättre grepp och värmeavledning
  • Tillgänglig i XL-storlek
 3. DynaVap VonG (i): Titanium - Small
  Betyg:
  (2)
  DynaVap VonG (i): Titanium

  1799 kr 1999 kr

  • Utbytbara delar
  • Utmärkt i kombination med vattenverktyg (10 & 14 mm)
  • Lätt att hålla reen
Laddar...
Skriv din egen recension om DynaVap Omni