DynaVap M7

Betyg:
DynaVap M7 4.8 5

979 kr

SKU
ignore-this-126
Fri frakt
Model:
Visa fler grinders
Visa fler tillbehör

DynaVap M7 Egenskaper

 • Senaste versionen (2024.06)
 • Manuell uppvärmning för fullständig kontroll
 • Fen-lös spets för djupare och jämnare extraktion
 • Texturerat skaft för bättre grepp
 • Omdesignad luftflödesport och rocker
 • "Adjust-a-bowl" för mikrodosering
 • XL-version med justerbart luftflöde
 • "Captive Cap" klickar vid idealisk temperatur
 • Tillverkad i rostfritt stål av medicinsk kvalitet i USA

Vem passar M7 till?

DynaVap M7 är ett utmärkt val för alla som söker en högklassig manuell vaporizer för torra örter. Den vänder sig till både nya och erfarna användare.

M7:s intuitiva design gör det enkelt för nybörjare att uppnå fantastiska resultat. Samtidigt kommer avancerade användare att uppskatta de justerbara funktionerna som gör att de kan finjustera sin vapingupplevelse.

Med sin kompakta storlek och manuella uppvärmning är M7 perfekt för diskret vaping när du inte är hemma. Mikrodoseringsfunktionen gör den också idealisk för användare som föredrar mindre, mer kontrollerade doser under hela dagen.

M-vaporizern i ny tappning

DynaVap M7 är en ny version av den klassiska "M"-vaporizern. Den behåller de bästa funktionerna från sin föregångare samtidigt som den introducerar nya förbättringar för att lyfta din vaping-upplevelse.

M7:s uppdaterade design inkluderar en fen-lös spets som ger jämnare värmefördelning och förbättrat luftflöde. Detta resulterar i djupare, mer konsekvent extraktion av dina örter.

Det nya texturerade skaftet ger inte bara en touch av stil utan ger också bättre grepp och värmeavledning. I kombination med den nydesignade ingången för luftflödet ger M7 en bekvämare och mer smakrik vaping-session.

DynaVap M7 vs DynaVap M7 XL

DynaVap M7 och M7 XL har i stort sett samma funktioner, men XL-versionen erbjuder några ytterligare fördelar för dem som föredrar en mer anpassningsbar vaping-upplevelse.

DynaVap M7 XL

 • Alla funktioner hos standardmodellen M7
 • Förlängt munstycke och kondensor
 • Justerbart luftflöde med sex inställningar
 • Kallare vapor tack vare den längre vaporvägen
 • Bättre anpassad för användare med större händer

Välj DynaVap M7 om du prioriterar mobilitet och enkelhet, eller välj M7 XL om du vill ha de extra fördelarna med justerbart luftflöde och svalare vapor. Båda enheterna levererar exceptionell prestanda och smak, vilket gör dem till utmärkta val för alla vaporizer-entusiaster.

Om du redan äger en DynaVap M7 och vill uppgradera till M7 XL kan du köpa kondensatorn med munstycke separat. Detta gör att du kan konvertera din standard M7 till en M7 XL, vilket ger dig alla funktioner utan att behöva köpa en helt ny enhet.

Manuell uppvärmning för fullständig kontroll

DynaVap M7 använder manuell uppvärmning, vilket ger dig fullständig kontroll över din vapingupplevelse. Du kan använda en stormtändare eller en induktionsvärmare som Ispire Wand för att värma upp locket till önskad temperatur.

Uppvärmning av locket närmare spetsen ger lättare, mer smakrika hits, medan uppvärmning närmare basen resulterar i tätare, mer potent vapor. Denna grad av kontroll gör att du kan anpassa varje session efter dina önskemål.

Manuell uppvärmning gör M7 otroligt mångsidig. Du kan använda den var som helst, när som helst, utan att behöva oroa dig för batterier eller laddning. Denna frihet är perfekt för dig som gillar att vapea på resande fot eller under friluftsäventyr.

Ta din DynaVap-upplevelse till en ny nivå med Ispire Wand

Ispire Wand är en bärbar induktionsvärmare som ger exakt temperaturkontroll och konsekvent uppvärmning för din DynaVap M7. Med exakt, kontrollerbar och förutsägbar värme kan du anpassa dina sessioner genom att välja temperaturer från 120°C till 425°C i steg om 5 grader.

Välj mellan manuella och automatiska lägen för att passa din vapingstil, och njut av bekvämligheten med USB-C-laddning eller möjligheten att använda en extern laddare för de löstagbara 2900 mAh-batterierna.

Uppdaterad spets utan fenor för djupare extraktion

DynaVap M7 har en uppdaterad fen-lös spetsdesign vilket resulterar i jämnare värmefördelning och förbättrat luftflöde.

Den fen-lösa designen resulterar i en mer konsekvent extraktion av dina örter, vilket säkerställer att du får ut det mesta av varje skål. Den ökade ytan på spetsen bidrar också till bättre värmehållning, vilket leder till djupare och mer tillfredsställande hits.

Förutom förbättrad prestanda minskar den fen-lösa spetsdesignen värmeöverföringen till styrstammen, vilket innebär att den är bekvämare att hålla i, även efter en lång session.

Justerbart luftflöde (M7 XL version)

DynaVap M7 XL tar din vapingupplevelse till nästa nivå med sin justerbara luftflödesfunktion. XL-versionen levereras med ett förlängt munstycke och kondensor som gör att du kan finjustera luftflödet efter eget tycke och smak.

Munstycket och kondensorn har sex olika inställningar, så att du kan välja mellan ett tätare drag för mer koncentrerad smak eller ett lösare drag för ökad vaporproduktion. Justera luftflödet genom att helt enkelt vrida munstycket till önskad inställning.

Denna nya luftflödesfunktion gör M7 XL anpassningsbar till din personliga vaping-stil och dina preferenser. Oavsett om du prioriterar smak eller vapormoln säkerställer det justerbara luftflödet att du kan skräddarsy din vaping-upplevelse.

Nytt utseende och ny textur

DynaVap M7 har en elegant och modern ny design som inte bara ser bra ut utan också förbättrar funktionaliteten. Skaftet har en ny textur som ger ett bättre grepp, vilket säkerställer ett bekvämt och säkert grepp under användning.

Luftflödet har också förbättrats, då både luftporten och rockern (den taktila funktionen som hjälper dig att manuellt kontrollera luftflödet) är omdesignade för att ge en mer exakt kontroll över dragmotståndet.

M7 är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål av medicinsk kvalitet, och den hållbara konstruktionen är byggd för att tåla. Kombinationen av stil och funktionalitet gör DynaVap M7 till en vaporizer som du kommer att vara glad över att äga och använda i många år framöver.

Redo för mikrodosering

DynaVap M7 är perfekt för användare som föredrar mindre, mer kontrollerade doser under hela dagen. Med funktionen "Adjust-a-bowl" kan du enkelt minska skålstorleken med hälften (från 0,1 g till 0,05 g), vilket gör den idealisk för mikrodosering.

För att justera skålens storlek tar du helt enkelt bort spetsen och flyttar filtret till mittpunkten. Detta minskar kammarstorleken, så att du kan packa mindre mängder torr ört medan du fortfarande njuter av tillfredsställande hits.

Mikrodosering med M7 är ett utmärkt sätt att upprätthålla en jämn nivå av effekter under hela dagen utan att överkonsumera. Det är också ett bra alternativ för dem som är nya inom vaping eller har en lägre tolerans eftersom det möjliggör bättre kontroll över doseringen.

Hur man använder DynaVap M7

Följ dessa enkla steg för att njuta av din DynaVap M7 vaporizer:

Förberedelse: Se till att din M7 är ren och klar för användning. Finmal dina örter för optimal vaporizering.

Fyllning av kammaren: Ta bort locket från spetsen och lägg dina örter i kammaren. Undvik överpackning för att säkerställa bra luftflöde.

Lägg till locket: Sätt tillbaka locket på spetsen och se till att det sitter ordentligt.

Uppvärmning av locket: Använd en stormtändare eller induktionsvärmare för att värma locket. Rotera M7 under uppvärmningen tills du hör ett klick, vilket vanligtvis tar ca 5-7 sekunder.

Inandning av vaporn: När klicket hörs sätter du munstycket mot läpparna och andas in långsamt och stadigt. Locket klickar igen när det har svalnat, vilket indikerar slutet på värmecykeln.

Fortsätta eller avsluta sessionen: Efter cooldown-klicket kan du antingen värma upp locket för ytterligare en omgång eller spara din AVB (Already Vaped Bud) för senare användning om din ört är förbrukad.

Kom ihåg att DynaVap M7 är en manuell vaporizer så du har full kontroll över din vaping-upplevelse. Experimentera med olika uppvärmningstekniker och indraghastigheter för att hitta din perfekta nivå.

Garanti

Alla DynaVap M7 vaporizers som säljs av MagicVaporizers, en auktoriserad distributör av DynaVap-produkter, är autentiska och täcks av en 2-årsgaranti, begränsad till normal användning.

DynaVap M7

Innehåll

DynaVap M7
 • DynaVap M7 vaporizer
DynaVap M7 XL
 • DynaVap M7 vaporizer
 • Kondenser med munstycke
DynaVap M7

Specifikationer

Mer information
Storlek: 1.0 × 1.0 × 9.1 (10.8) cm
Vikt: 21 (26) g
Uppvärmning: Hybrid (konvektion+konduktion)
Uppvärmningstid: 12 sekunder
Kraftkälla: Stormtändare eller induktion
Temperatur: 150°C till 230°C
Tillverkare: DynaVap
Garanti: 2 år
Tillverkningsland: USA

Andra vaporizers från DynaVap

 1. DynaVap - HyperDyn - Small
  DynaVap HyperDyn

  2899 kr

  • Titanmodell med Hyper Tip och Hyper Cap
  • Massiv vapor från 0,25 g "Big Bowl"-design
  • Specialanpassad doseringskapsel ingår
 2. DynaVap M+ - Small
  Betyg:
  DynaVap M+ (Plus)

  1049 kr 1099 kr

  • Manuellt uppvärmd
  • Fenlös design för förbättrad prestanda
  • Mikrodoseringsklar med justerbar skål
 3. DynaVap Omni - Small
  Betyg:
  (4)
  DynaVap Omni

  1999 kr 2299 kr

  • Manuellt uppvärmd
  • Justerbar skål och luftflöde
  • Gjord av titanium
 4. DynaVap VonG (i): Titanium - Small
  Betyg:
  (2)
  DynaVap VonG (i): Titanium

  1799 kr 1999 kr

  • Utbytbara delar
  • Utmärkt i kombination med vattenverktyg (10 & 14 mm)
  • Lätt att hålla reen
Laddar...
Skriv din egen recension om DynaVap M7