DynaVap M+ (Plus)

939 kr 1099 kr Du sparar: 160 kr

SKU
ignore-this-117
Fri frakt
Visa fler grinders
Visa fler tillbehör

DynaVap M+ (Plus) Egenskaper

 • Nyaste versionen (2024.03)
 • Ny fenlös design
 • Extraktion med en värmecykel
 • Utökad ugnskapacitet
 • Redo för mikrodosering
 • Manuellt uppvärmd

Vem passar DynaVap M+ till?

DynaVap M+ är utformad för både nya och erfarna användare som vill ha de senaste framstegen inom manuellt uppvärmda vaporizers. Dess innovativa design möjliggör effektivare och mer tillfredsställande extraktioner med mindre ansträngning, vilket gör den till ett utmärkt val för dem som vill ta full kontroll över sina vape-sessioner.

Ny fenlös design för förbättrad prestanda

DynaVap M+ har en fenlös konstruktion och har en ökad massa vid basen för bättre värmeabsorption och värmehållning, vilket resulterar i fylligare extraktioner.

Värm Captive Cap för en bekant upplevelse eller följ DynaVaps råd och värm basen för en intensiv, djup extraktion. Öppna upp luftporten på vid sidan om och upplev en DynaVap-session som aldrig förr.

Extraktion med en värmecykel

DynaVap M+-spetsen är termiskt optimerad för extraktion med en värmecykel, vilket gör att du kan vaporizer en hel skål med en enda uppvärmning. Den här funktionen skiljer M+ från andra DynaVap-modeller och ger en unik, effektiv vaping-upplevelse.

Utökad ugnskapacitet

Nu kan du njuta av fler örter på en gång med DynaVap M+ eftersom den har en ugnskammare som är 12% större än tidigare M-modeller för en ännu mer kraftfull upplevelse.

Snygga designuppdateringar

DynaVap M+ har en fyrkantig luftport och en snygg, randig yta på kroppen som både ser visuellt tilltalande ut och ger ett bekvämt grepp.

Ta kontroll med manuell uppvärmning

För att värma upp DynaVap M+ är en stormtändare det mest populära sättet, eftersom du kan kontrollera uppvärmningen helt och hållet. Rikta facklan på M+ beroende på hur du vill vaporizera och lyssna sedan på "klicket" som signalerar när det är den optimala tiden att inhalera.

Redo för mikrodosering

Med DynaVap M+ kan du enkelt minska skålstorleken med hälften (från 0,1 g till 0,05 g) för mindre mängder genom att helt enkelt ta bort spetsen och justera filtret till nästa steg.

Smakfull och kraftfull vapor

Oavsett om du föredrar lätt, välsmakande vapor eller tjocka, täta moln levererar M+. Värm nära toppen för en delikat smak eller närmare botten för kraftfulla, fulla extraktioner.

Förbättrad o-ringskonstruktion

DynaVap M+-spetsen använder nu två O-ringar av silikon i stället för tre, och ingen av dem syns när spetsen är installerad. Denna uppdatering minskar kontakten mellan metall och metall och gör enheten ännu mer hållbar.

Uppgradera till induktionsvärmare

Om du uppskattar DynaVap men föredrar att inte använda en stormtända kan du överväga en induktionsvärmare som Ispire Wand. Även om de är större än en stormtändare erbjuder induktionsvärmare oöverträffad bekvämlighet och konsistens. Det är bara att sätta in spetsen och låta värmaren ta hand om resten.

Garanti

Alla DynaVap M+ vaporizers som säljs av MagicVaporizers, en auktoriserad distributör av DynaVap-produkter, är autentiska och omfattas av en två-årig garanti, begränsad till normal användning.

DynaVap M+ (Plus)

Innehåll

 • DynaVap M+ vaporizer
DynaVap M+ (Plus)

Specifikationer

Mer information
Storlek: 1.0 × 1.0 × 8.9 cm
Vikt: 21 g
Uppvärmning: Hybrid (Konvektion+Konduktion)
Uppvärmningstid: 12 sekunder
Kraftkälla: Stormtändare eller induktion
Temperatur: 150°C till 230°C
Tillverkare: DynaVap
Garanti: 2 år
Tillverkningsland: USA

Andra vaporizers från DynaVap

 1. DynaVap M7 - Small
  DynaVap M7

  979 kr

  • Manuell uppvärmning för full kontroll
  • Texturerat skaft för bättre grepp och värmeavledning
  • Tillgänglig i XL-storlek
 2. DynaVap Omni - Small
  Betyg:
  (4)
  DynaVap Omni

  1999 kr 2299 kr

  • Manuellt uppvärmd
  • Justerbar skål och luftflöde
  • Gjord av titanium
 3. DynaVap VonG (i): Titanium - Small
  Betyg:
  (2)
  DynaVap VonG (i): Titanium

  1799 kr 1999 kr

  • Utbytbara delar
  • Utmärkt i kombination med vattenverktyg (10 & 14 mm)
  • Lätt att hålla reen
Laddar...
Skriv din egen recension om DynaVap M+ (Plus)