Ispire - The Wand (Induktionsvärmare)

1399 kr

SKU
ignore-this-110
Fri frakt
The Wand - DynaVap Glass Adapter
The Wand - DynaVap Glasadapter
260 kr 345 kr

Den här Glasadaptern är ett tillbehör till The Wand Induktionsvärmare som gör det lättare att använda den med DynaVap vaporizers. Med den insatt kan du enkelt låta Captive Cap sitta i den och bara vänta på att den ska värmas upp. Inget mer virvlande eller letande efter rätt vinkel, sätt bara in vapen och du är redo att börja komma igång på några sekunder.

Inkluderar:

 • Silikonhylsa
 • Glaskopp
TightVac - MiniVac 0,12 L
TightVac - MiniVac 0,12 L
75 kr 100 kr

Det bästa sättet att förvara dina örter är i en original TightVac MiniVac! När du lagt i dina örter stänger du locket och trycker på knappen för att dra ut luften. Dina örter hålls nu färska och ingen lukt läcker ut från MiniVacen. För att öppna, tryck på knappen igen och lyft av locket.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L vilket är ungefär 10 till 30 gram örter, beroende på tätheten. Tack vare den innovativa designen är den extremt slitstark, helt lufttät och helt vattentät.

Med Vågen med Silikonskål från On Balance behöver du aldrig oroa dig för spill när du väger igen.
Våg med Silikonskål - 100 x 0,01 g
205 kr 270 kr

Denna Våg med Silikonskål från On Balance är den ultimata skalan för vägning av örter och koncentrat. Den innehåller en stor hopfällbar silikonskål som, när den expanderas, ger ett spillsäkert område för att väga ditt material och när skålen är ihoptryckt kan den spännas med ett lock för att skydda vågen mot stötar.

Resultaten är lätta att läsa från den extra stora LCD-skärmen med rosa bakgrundsbelysning och det inbyggda skyddet mot överbelastning förhindrar att vågen skadas. Andra funktioner inkluderar automatisk räkning av delar, energisparande automatisk avstängning efter tre minuters inaktivitet, tara / zero-funktion för att subtrahera vikten på en behållare eller expansionsfack och enkel kalibrering med en knapptryckning.

Kapacitet: 100 g
Noggrannhet: 0,01 g
Vikt: 271 g
Dimensioner: 12,3 x 7,2 x 1,9 cm
Garanti: 10 års begränsad garanti

Inkluderar:

 • Våg med Silikonskål (1)
 • AA-batterier (2)
Fickvåg - 500 x 0,1 g från On Balance
Fickvåg - 1000 x 0,1 g
205 kr 270 kr

Den populära Fickvågen från On Balance behåller fortfarande sin tillförlitlighet och noggrannhet efter alla dessa år. Perfekt för att mäta dina örter eller koncentrat! On Balance Champion väger upp till 1000 gram med en noggrannhet på 0,1 gram. Den passar i de flesta fickor och kan tas med överallt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Noggrannhet: 0,1 g, 0,01 oz
Enheter: g, oz, dwt, ozt
Auto-avstängning: 60 sekunder
Batterier: 2 st AAA-batterier (ingår)
Mått: 118 x 80 x 20 mm
Vikt: 140 gram

 

Funktioner

 • Induktionsuppvärming
 • Perfekt för att värma upp DynaVap vaporizers
 • Full temperaturkontroll (120°C till 425°C)
 • Koppar av borosilikatglas
 • Utbytbara batterier (2 × 2900 mAh)
 • Säkerhetsfunktioner

Wand från Ispire är en bärbar induktionsvärmare för användning med koncentrat, och dessutom är den också bra för att värma upp spetsarna på DynaVap-vaporizers.

Varför induktionsvärme?

Induktionsvärme är en mycket exakt, kontrollerbar och mer förutsägbar värmekälla än de stormtändare som normalt används för den här typen av uppvärmning, så du kommer att uppleva konsistens och mindre slöseri genom att eliminera över- eller undervärme. Välj vilken temperatur du vill i steg om 5 grader, från 120°C till 425°C. 

Wand Glasadapter till DynaVap vaporizers

Om du planerar att använda Wand med en DynaVap-vaporizer rekommenderar vi att du skaffar glasadaptern så att du kan lägga spetsen i stället för att behöva virvla runt den för att få jämn värme. Med den behöver du inte längre hålla ett öga på den och kan använda den handsfree. Luta dig bara tillbaka och vänta på "klicket" från Captive Cap.

Automatiskt och manuellt läge

Du kan använda den i ett av två lägen, antingen manuellt läge eller automatiskt läge. För att använda den i manuellt läge håller du den stora knappen nedtryckt tills koppen eller din DynaVap når den inställda temperaturen.

När du först håller ner knappen blinkar Wand med ett rött ljus, och när du sedan stoppar in något med metall i sig aktiverar den induktionsvärmen och pulserar ett vitt ljus medan den värms upp. När den når den inställda temperaturen kommer det vita ljuset att fortsätta att lysa, vilket innebär att du kan fortsätta och njuta av det du värmer.

För att använda den i automatiskt läge trycker du två gånger på den stora knappen och placerar den sedan på induktionsmuggen eller sätter din DynaVap i den. En bra sak med det automatiska läget är att du kan ta av och på den under hela cykeln och den kommer bara att återaktivera uppvärmningen, så du kan justera värmen när du använder den.

Utbytbara batterier

Wand drivs av två utbytbara 2900 mAh-batterier som kan laddas med den medföljande USB-C-kabeln eller externt om du har en laddare för 18650-batterier.

Inkluderar

 • Vinklad "banger"
 • Rät "banger"
 • "Carb cap"
 • Inre kopp (2)
 • USB-C-laddningskabel
 • Instruktionsmanual