DaVinci IQC

Betyg:
DaVinci IQC 4.4 5

1799 kr 2299 kr Du sparar: 500 kr

SKU
ignore-this-85
Fri frakt
Visa fler grinders
Visa fler tillbehör

Egenskaper

 • Senaste versionen! (2024.06)
 • Sandblästrad aluminium yttre
 • Lufttät vaporväg zirkonium/glas
 • Glasfodrad ugn med 0,5 g kapacitet
 • “Smart Path”, Precision och Boost-läge
 • 1-graders temperaturnoggrannhet (0 till 221°C)
 • 30 sekunders uppvärmningstid
 • Laddar på under 2 timmar (USB-C)
 • 3000 mAh batteri (utbytbart) för upp till 2 timmars användning

Vem passar DaVinci IQC till?

Davinci IQC är för dem som vill ha full kontroll över sina vapingsessioner. Det finns många funktioner som gör den perfekt för att experimentera och uppleva olika vaporsmaker, till exempel dess zirkonium-smakkammare, olika uppvärmningslägen och stora temperaturintervall. Precisionsläget gör det också enkelt att utforska alla möjliga temperaturer (0 till 221°C) utan krångel!

Förseglad vaporväg av zirkonium/glas

DaVincis senaste innovation är en vaporväg som har förseglats med zirkonium och glas. Det betyder att inga metaller eller plaster kommer i kontakt med din vapor vilket säkerställer att du bara kommer få uppleva rena och smakfulla sessioner med en IQC!

Exceptionell smak

DaVincis ugn är som ingen annan. DaVinci IQC:s glasfodrade keramiska ugn har ett temperaturkontrollsystem med 1-grads noggrannhet och kommer med ett precisions-läge för den ultimata gradkontrollen samt ett “Smart Path”-läge som ger ett lättanvänt men ändå praktiskt sätt att experimentera med förinställda temperaturökningar.

Kraftfullt och utbytbart batteri

DaVinci IQC levereras med ett 18650, 3000 mAh uppladdningsbart batteri som kan ge upp till 2 timmars körtid. Detta gör den till en perfekt följeslagare för utomhusdagar eller långa resor utan tillgång till eluttag.

Batteriet är också utbytbart, så om du ska vara ute ett tag, ta med några extra - du vet aldrig när de kommer till nytta!

Du kan använda upp- och nedknapparna för att se hur mycket batterikraft din vape har kvar. Den kommer också att vibrera när det bara är 10% batteri kvar.

Kan anslutas till vattenverktyg

IQC levereras med en adapter till vattenpipa som kan anslutas till alla 10 mm vattenverktyg för en ännu lenare och renare vaporupplevelse. Att låta vaporn passera genom ett vattenverktyg gör att den svalnar och är lättare att konsumera.

3 lägen för att kontrollera temperaturen

“Smart Path”

Med “Smart Path”-läget på din DaVinci IQC kan du använda fyra olika inställningar som gradvis ökar temperaturen i den keramiska ugnen. Den första inställningen kallas “Smak” och den börjar vid 176°C för att sen sluta vid 188°C efter 8 minuter.

Det finns tre andra lägen: "Mind", "Body" och "Rest" som var och en börjar vid en temperatur men med en sluttemperatur som är 11 grader varmare.

Precision

Med det här läget kan du kontrollera temperaturen med en enda grads noggrannhet. För att gå in i precisionsläge, klicka en gång på strömbrytaren som visar den aktuella temperaturen och justera den sedan med upp- och nedpilarna för att välja önskad temperatur.

Boost

Genom att trycka på den röda strömknappen under din session kan du öka temperaturen upp till 210°C. Håll den så länge du önskar och tryck på någon av pilarna när du är klar så att din IQC återgår från Boost-läget till den inställda temperaturen i förväg.

Laddning via USB-C

Ladda din IQC på så lite som 2 timmar med USB-C-laddning. Dessutom, om du är på språng och snabbt behöver ladda din telefon, är dess omvända laddningsförmåga perfekt för just det tillfället!

App för att utöka anpassningsbarheten

DaVincis senaste innovation är en webbaserad app för både iOS och Android OS som möjliggör styrning av IQC inte bara från smartphones utan även surfplattor och datorer.

Med appen kan du också skapa anpassade "Smart Paths" för att förenkla dina DaVinci IQC -sessioner genom att skapa, namnge och spara automatiska temperaturjusteringar.

Vad är skillnaden mellan DaVinci IQC och IQ2?

IQ2 och IQC är mycket lika vaporizers. De största skillnaderna är att IQC har USB-C-laddning, samt ett munstycke av mjukt material med tillhörande smakkammarlock och adapter till vattenpipa. Den saknar dock doserings-spårning och AirDial -tekniken som DaVinci IQ2 har.

Garanti

Alla DaVinci IQC vaporizers som säljs av MagicVaporizers, en auktoriserad distributör av DaVinci, är helt autentiska och täcks av 2-års garanti på enheten och 1 års garanti på batteriet.

Instruktionsmanual

DaVinci IQC

Innehåll

 • DaVinci IQC vaporizer
 • Batteri
 • 10 mm adapter till vattenpipa
 • Omrörningsverktyg
 • Rengöringsborste
 • 90 cm flätad USB-A till USB-C kabel
 • Alkoholservetter (3)
 • Instruktionsmanual
DaVinci IQC

Specifikationer

Mer information
Storlek: 4.4 × 2.5 × 9.2 cm
Vikt: 147 g
Uppvärmning: Konduktion
Uppvärmningstid: 30 sekunder
Kraftkälla: Batteri (3000 mAh)
Temperatur: 0 till 221°C
Tillverkare: DaVinci
Garanti: 2 år
Tillverkningsland: Kina

Andra vaporizers från DaVinci

 1. DaVinci MIQRO Vaporizer
  Betyg:
  DaVinci MIQRO-C

  1199 kr 1399 kr

  • 3 lägen: Precision, "Smart Path" och "Boost"
  • Justerbar kammare (0,1 – 0,25 g)
  • Utbytbart batteri (900 mAh)
Laddar...
Skriv din egen recension om DaVinci IQC