Lägsta priserna
Vi skickar inom 24h
Auktoriserad återförsäljare
Fri frakt på Vaporizers

DaVinci IQ

2 499 kr
DaVinci IQ - Colours
DaVinci IQ - Temperature DaVinci IQ - Bluetooth DaVinci IQ - Box DaVinci IQ - Charging DaVinci IQ - In the Box DaVinci IQ - Stealth DaVinci IQ - Blue DaVinci IQ - Copper DaVinci IQ - Gunmetal DaVinci IQ - Colours
 •  
2 499 kr
2 499 kr


Vi garanterar dig marknadens senaste/nyaste vaporizer versioner. Vi tog emot detta lager av DaVinci IQ den 30 Jun. 2017.

0
Läs 0 Recension(er) | Bli först med att recensera den här produkten

DaVinci IQ är utformad för att vara bekväm och portabel, så väl som mycket effektiv. Den ergonomiskt utformade exteriören är gjord av anodiserat aluminium, som kombinerar elegans med hållbarhet. Höljet har en 51-LEDs display som är både mycket attraktiv och mycket funktionell. Haptisk respons (vibration) gör det på ett diskret sätt tydligt när DaVinci IQ växlar på och av. Bluetooth är ett spännande tillskott till denna nya DaVinci vaporizer eftersom det gör det möjligt att koppla ihop DaVinci IQ med en mobiltelefon (Apple eller Android).


Mobilanslutningen innebär att lika väl som det är möjligt att styra enheten genom de fysiska knapparna på dess sida, så är det också möjligt att driva den genom att använda den kostnadsfria appen. Appen kommer med 4 förinställda ”smarta vägar” som i huvudsak är olika temperaturinställningar för att skapa olika vaping upplevelser. Var och en av dessa inställningar kan anpassas av användaren så att du snabbt och enkelt kan värma din DaVinci IQ precis på det sättet som du gillar det. Det finns också ett boost-läge när du vill ha extra värme, extra snabbt. Du behöver aldrig oroa dig för att het ånga ska bränna dina läppar, så som kan ske med andra vaporizers, eftersom den nya Davinci IQ vaporizer kommer med ett keramiskt zirkonia munstycke som ger utmärkt värmeisolering samt främjar optimal renhet av smak.  


Tillgänglig i BlåKopparStålgrå eller Stealth (svart).

Egenskaper

 • Liten, lätt och bekväm att hålla i
 • Väldigt enkel att ladda och snabbt uppvärmning
 • 51-LEDs skärm som är både informativ och attraktiv 
 • Anodiserat aluminium hölje ger både ett starkt skydd och ett tilltalande utseende.  
 • Keramisk zirkonia väg för ångan och till munstycket för enastående renhet av smak 
 • 360° överföringsuppvärmning 
 • Kraftfullt batteri som både kan bytas ut och laddas (via USB) 
 • Haptisk respons (vibration)
 • Bluetooth-möjliggjord (kan kontrolleras via Apple och Android telefoner)
 • Förinställda smarta vägar, samt precisionsläge och boost-läge.  

 

Tillbehör (inkluderade)

 • 3500mAh uppladdningsbart batteri
 • Mikro-USB kabel
 • Smakkammare
 • 10mm vattenadapter
 • 2x DaVinci kammarverktyg
 • DaVinci nyckelringsverktyg
 • Spritservetter
 • Ytterligare O-ringar och packningar
 • Rengöringsborste

 

Design 

Den helt nya DaVinci IQ är ett välkomnat steg framåt från skaparna av den mycket omtyckta DaVinci Ascent. Den har blivit utformad med samma känsla för detaljer och med samma förståelse för vad som krävs för att säkerställa en enastående vaping upplevelse varenda gång. Till att börja med så är DaVinci IQ ergonomiskt utformad så att den både känns bekväm och säker i handen, och att packa den är lätt även för nybörjare. Banan för ångan och munstycket är gjort av keramiskt zirkonia vilket valdes på grund av det faktum att det tillåter för en utmärkt renhet av smak, men också är mycket robust och motståndskraftigt mot sprickor. Besväret som kommer med att behöva byta ut utslitna glasdelar är nu helt eliminerat.  

 

Keramisk zirkonia erbjuder dessutom utmärkt värmeisolering vilket definitivt är en bonus för en enhet som vidrör den känsliga huden på dina läppar. Eftersom denna DaVinci vaporizer är avsedd för att användas och avnjutas när och var som helst där dess ägare vill vapea så kommer den med ett kraftigt batteri med lång batteritid vilket både går att bytas ut och laddas via USB. DaVinci IQ har haptisk respons (den kan vibrera) så att det alltid är uppenbart när det slår av och på. 51-LEDs displayen tillåter för en helt nya nivå av klarhet när det kommer till att visa information. Kort sagt, tagen som en fristående DaVinci vaporizer, så är DaVinci IQ fortfarande väldigt mycket i en klass för sig. 

 

Kontroll

Dock så är DaVinci IQ kapabel till ännu mer. Som namnet antyder så är det en modern, smart enhet som är möjliggjord för Bluetooth och fungerar i samverkan med en mobiltelefon. Ladda ned appen för att få åtkomst till fyra förinställda ”smarta vägar” som i grund och botten är 4 olika temperaturinställningar för att skapa 4 olika vaping upplevelser. Nybörjare (och de som föredrar att bara ”ladda och köra”) kommer därför att snabbt vara på gång. De som är lite mer erfarna med vaporizers (eller för dem som tycker att det är kul att experimentera) kan anpassa var och en av dessa smarta vägarna så att de passar deras exakta behov. Faktum är att i precisionsläget så kan temperaturen bokstavligen kontrolleras i steg om en grad, vilket erbjuder maximalt med flexibilitet. Det finns också ett boost-läge för snabba och enkla resultat. Det är bara att hålla ned på-knappen och DaVinci vaporizer kommer att fortsätta att värmas upp. 

 

Hållbarhet

Naturligtvis, även om prestanda är det ultimata testet för en vaporizer så bör en kvalitetsenhet se ut och kännas som det också. DaVinci IQ håller med säkerhet upp till sin standard i detta avseende. Det anodiserade aluminiumhöljet erbjuder gott om skydd för den högklassiga vaping-tekniken på insidan, medan det fortfarande ser attraktivt ut på utsidan. DaVinci IQ finns tillgänglig i Stealth, Blå, Koppar eller Gunmetal så det finns en färg som passar alla stilar. När du inte använder din DaVinci vaporizer så gör dess kompakta storlek och låga vikt att den är enkel kan förvaras i en ficka eller en väska och gör den till en utmärkt enhet för användare som konstant är på språng eller för dem som bor i mindre utrymmen. 

 

Garanti

Alla DaVinci IQ vaporizers sålda av MagicVaporizers är helt äkta och backas upp av en 10-års garanti. 

Ytterligare Information

Kan vaporizera Växtmaterial
Tillverkare DaVinci
Storlek (längd x bredd x höjd) 4,2 x 2,4 x 9,0 cm
Vikt 145 g
Design Tillgänglig i Blå, Koppar, Stålgrå eller Stealth (svart).
Kraftkälla Löstagbart batteri
Värmeelement Keramisk uppvärmningskammare (100% luftväg i keramik)
Vaporleverans Direkt
Tillverkningsland Kina
Garanti 10 år

Recension av DaVinci IQ

Snittbetyg :

0 (Based on 0 rating)

 • 5 Star
   0
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Skriv din egen recension

Du recenserar: DaVinci IQ

Vilket betyg ger du denna produkt? *