COVID-19 status: Våra leveranser påverkas inte. Leveranstiden är 1 till 3 arbetsdagar.

DaVinci IQ

Betyg:
4.35

2349 kr 2599 kr Du sparar: 250 kr

SKU
ignore-this-45
Bli meddelad så fort produkten är tillbaka i lager igen
TightVac - MiniVac 0,12 L
TightVac - MiniVac 0,12 L
70 kr 90 kr

Det bästa sättet att förvara dina örter är i en original TightVac MiniVac! När du lagt i dina örter stänger du locket och trycker på knappen för att dra ut luften. Dina örter hålls nu färska och ingen lukt läcker ut från MiniVacen. För att öppna, tryck på knappen igen och lyft av locket.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L vilket är ungefär 10 till 30 gram örter, beroende på tätheten. Tack vare den innovativa designen är den extremt slitstark, helt lufttät och helt vattentät.

Fickvåg - 500 x 0,1 g från On Balance
Fickvåg - 1000 x 0,1 g
190 kr 255 kr

Den populära Fickvågen från On Balance behåller fortfarande sin tillförlitlighet och noggrannhet efter alla dessa år. Perfekt för att mäta dina örter eller koncentrat! On Balance Champion väger upp till 1000 gram med en noggrannhet på 0,1 gram. Den passar i de flesta fickor och kan tas med överallt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Noggrannhet: 0,1 g, 0,01 oz
Enheter: g, oz, dwt, ozt
Auto-avstängning: 60 sekunder
Batterier: 2 st AAA-batterier (ingår)
Mått: 118 x 80 x 20 mm
Vikt: 140 gram

DaVinci - Batteriladdare
DaVinci - Batteriladdare
355 kr 475 kr

Ladda flera batterier samtidigt så att du aldrig är tvungen att avsluta en session i förtid. Med denna Batteriladdare kan du ladda både dina 18650- och 18350-batterier.

Tänkt att användas med: DaVinci IQDaVinci IQ2 och DaVinci MIQRO.

Egenskaper

 • Senaste versionen! (2021.05)
 • Utbytbart 3500 mAh batteri
 • Kompletterande app
 • Snabb uppvärmningstid (10-30 sekunder)
 • Vibrationsnotifieringar
 • Temperaturspann från 120°C till 221°C
 • Ren, aromatisk och tät vapor

Vem passar DaVinci IQ till?

Med sin smarta design och bärbara natur är DaVinci IQ idealisk för dig som vill experimentera med olika funktioner och njuta av vapor när du är hemifrån. Den lättanvända appen ger maximal flexibilitet och kontroll över din vaping-upplevelse och den innovativa kyltekniken gör att du bara får len vapor varje gång.

Härlig smak

Eftersom utsökt smak var högst upp på listan under DaVinci IQs designprocess använder denna högteknologiska vape en keramisk ugn tillsammans med tre imponerande kyltekniker för att garantera bästa möjliga smak oavsett temperatur. Efter att ha testats mot flera andra vaporizers och konsekvent vunnit testet för långvarig bra smak kan du vara säker på att dina vaporn från DaVinci IQ aldrig kommer innehålla obehaglig plast- eller metallsmak.

Smarta inställningar

DaVinci IQ har en mängd olika inställningar som är idealiska för såväl proffs som nybörjare till exempel den unika Smart Path-tekniken som möjliggör automatiska temperaturökningar. Det finns också ytterligare två lägen: Boost och Precision. Boost-läget möjliggör en hastig höjning av kammertemperaturen för de gånger du vill få ut maximal potential från dina örter och med Precision-läget kan du ställa in en temperatur som sedan hålls under hela sessionen.

Bluetooth App 

Den kompletterande Bluetooth-appen möjliggör full kontroll och ger dig kraften att hålla koll på aktuell vapingaktivitet direkt från din smartphone. Allt du behöver är att ansluta till DaVinci IQ via Bluetooth och sedan kan du anpassa hela din vaping-upplevelse - utan att ens behöva röra själva vapen. Om appar inte är dina grej kan du helt enkelt välja att inte ladda ner den och välja den mer traditionella metoden att ändra inställningarna via knapparna direkt på enheten. Valet är ditt!

Stilren design

Dess släta yttre skal av aluminium ser inte bara bra ut - utan känns också bra. DaVinci IQs kompakta form ger utmärkt bärbarhet och är idealisk att tas med i en ficka eller väska. Den har en elegant spegelfinish och dess lättlästa LED-display ger all viktig information om enhetsaktiviteter på ett snabbt ögonkast.

Utbytbart batteri

DaVinci IQ möjliggör imponerande 90 minuters vaporizering på ett fulladdat batteri, men ibland kanske du vill ha ännu längre sessioner än så. Till skillnad från andra vapes som kräver att du avslutar sessionen och väntar på att batteriet laddas upp igen behöver denna vape bara ett enkelt batteribyte. Det gör att du direkt kan byta upp ditt använda batteri mot ett fulladdat batteri och på så sätt hålla dina sessioner igång så länge du vill - förutsatt att du har ett extrabatteri med dig!

Garanti

Alla DaVinci IQ sålda av MagicVaporizers, en auktoriserad distributör av DaVinci produkter, backas upp av en 10-årsgaranti på enheten och en 6-månaders-garanti på batteriet.

DaVinci IQ

Innehåll

 • DaVinci IQ vaporizer
 • Micro-USB-kabel
 • Smakkammare
 • 10 mm adapter till vattenpipa
 • Kammarverktyg (2)
 • Nyckelringsverktyg
 • Alkoholservetter
 • O-ringar och packningar
 • Rengöringsborste
 • Instruktionsmanual
DaVinci IQ

Specifikationer

Mer information
Storlek: 4,2 × 9,0 × 2,4 cm
Vikt: 145 g
Uppvärmning: Konduktion
Uppvärmningstid: 30 sekunder
Kraftkälla: Batteri (3500 mAh)
Temperatur: 121°C till 221°C
Tillverkare: DaVinci
Garanti: 10 år
Tillverkningsland: Kina
Write your own review about DaVinci IQ
Du recenserar:DaVinci IQ
Betyg