Angus Vaporizer

Betyg:
Angus Vaporizer 5 5

1999 kr

SKU
ignore-this-111
Fri frakt
Visa fler grinders
Visa fler tillbehör

Egenskaper

 • Nyaste versionen (2024.05) med förbättrad kylenhet
 • Halogenuppvärmning
 • Teknik med glaskulor
 • Hållbar och estetisk med en valnötskropp
 • Munstycke i glas och örtkammare i rostfritt stål (0,25g)
 • 90 sekunders uppvärmningstid
 • Enkel temperaturkontroll med 5 inställningar (180, 190, 200, 210, 220°C)
 • Boost-läge för att öka temperaturen med 10°C
 • Doseringskapslar ingår för snabbare påfyllning
 • USB-C-laddning
 • Inkluderar två Molicel 18650-batterier (2800 mAh) vid köp från MagicVaporizers

Vem passar Angus vaporizer till?

Angus är en innovativ vaporizer som har ett halogenvärmesystem och glaskule-teknik för att ge en ny typ av vape-upplevelse. En halogenlampa används för att värma upp luften som sedan passerar genom glaskulor in i kammaren där den förvandlar dina örter till vapor innan den når glasmunstycket i toppen.

Oavsett om du är en erfaren användare eller en nybörjare kommer du att upptäcka att Angus är lätt att använda och kan producera välsmakande vapor på bara 90 sekunder. Kombinationen av unik uppvärmningsteknik och kvalitetsbygge gör den till ett toppval för alla som letar efter en bärbar premiumvaporizer.

Innovativt halogenvärmesystem

Halogenvärmesystemet som används i Angus är en unik metod för att värma torra örter till vape-temperaturer. Till skillnad från andra värmesystem som använder spolar eller keramiska element använder Angus vaporizer en halogenlampa som värmekälla. Denna glödlampa, när den är påslagen, avger värme och ljus som sedan absorberas av glaskulorna under kammaren med örter.

När du inhalerar passerar den uppvärmda luften först genom glaskulorna och sedan genom örterna för att skapa vapor. Kombinationen av konvektionsvärmen från halogenlampan och strålningsvärmen från glaskulorna ger en vapor som är jämn och smakrik.

Det som skiljer halogenvärmesystemet från andra uppvärmningsmetoder är dess unika smakprofil. Halogenlampan ger en subtil smak som inte är lika stark eller märkbar som i andra vaporizer och detta gör att användarna kan smaka den fulla och naturliga smaken av sina örter.

Enkel temperaturkontroll

Angus vape erbjuder en rad olika temperaturkontrollalternativ för att hjälpa dig att få den perfekta vape-upplevelsen. Med fem temperaturinställningar från 180°C till 220°C kan du välja den temperatur som fungerar bäst för dina örter. 

För dem som vill ha högre temperaturer (upp till 230°C) finns det ett boost-läge som gör att du kan öka temperaturen med 10°C genom att bara trycka på en knapp. Håll bara knappen intryckt så vibrerar enheten en gång för att indikera att temperaturen har höjts. Detta boostläge är perfekt när du vill få dina örter helt extraherade.

Design och hållbarhet

Angus vaporizer har en fantastisk valnötskropp som inte bara bidrar till det estetiska utseendet utan också ger ett bekvämt grepp. Kroppen är tillverkad för att hålla och dess robusta konstruktion garanterar att den tål daglig användning.

För att ytterligare förbättra hållbarheten har Angus genomgått rigorösa falltester och den har visat sig kunna klara flera fall från 1,5 meters höjd med endast utbytbara delar, t.ex. munstycket av glas, som måste bytas ut.

Kammarstorlek och mikrodosering

Även om Angus vaporizer är kompakt har den fortfarande en rymlig örtkammare i rostfritt stål med en kapacitet på 0,25 g som lätt kan hållas ren med den medföljande pincetten. 

Med fullt laddade batterier kan du förvänta dig att få vaporizera cirka 2 g av dina favoritörter under 8 sessioner om du fyller kammaren varje gång. Om du vill göra omladdningen ännu snabbare kan du använda de medföljande doseringskapslarna (2) för att förbereda dig i förväg.

För dem som föredrar att mikrodosera sina örter har Angus tillräckligt med konvektionsvärme för att göra det utan att behöva justera temperaturen. Lägg helt enkelt mindre örter i kammaren och använd den som vanligt för en lägre doseringsupplevelse.

Förbättrat kylsystem

Angus vaporizer har uppgraderats med ett nytt kylsystem, nu med ett filter av rostfritt stål och ett mittstycke av högkvalitativt rostfritt stål.

Kylenheten har också förbättrats med PEEK-material som ger bättre hållbarhet och skydd mot smältning. Den här uppdaterade designen löser problemen med PPSU-material av lägre kvalitet som användes i den tidigare kylenheten, vilket garanterar säkrare vaporizering.

Snabb uppvärmningstid

Med en inledande uppvärmningstid på cirka 90 sekunder rekommenderas att du slår på vapen och väljer önskad temperatur innan du laddar den för att minimera väntetiderna. Efterföljande sessioner kommer att värmas upp snabbare på grund av den bibehållna värmen.

Drivs av 18650-batterier

Angus vaporizer drivs av två 18650-batterier. Beroende på din användning och temperaturinställning kan du räkna med att få mellan 7-10 fulla sessioner innan batterierna behöver laddas. Det exakta antalet sessioner beror på faktorer som t.ex. användningsfrekvens och hur mycket värme som behålls mellan sessionerna.

Två kraftfulla 18650-batterier (2800 mAh) från Molicel ingår gratis när du köper din Angus från MagicVaporizers.

Justerbart luftflöde

Med Angus vaporizer kan användaren anpassa luftflödet efter sina önskemål. För att justera det roterar du helt enkelt metallskivan som sitter i munstycket.

Sessioner på 5 minuter

Angus är utformad för användning som en sessionsvape och har en 5 minuters avstängningstimer. Om du har ont om tid kan du fortfarande få en bra session med bara några få stora inhalationer på maxinställningarna. Oavsett om du föredrar långa sessioner eller att gå all in, ger Angus tillfredsställande resultat.

Bärväska ingår

Angus levereras också med en elegant och snygg väska som gör det otroligt enkelt att transportera din vape vart du än går. Väskan är tillverkad av högkvalitativa material och ger ett gott skydd mot eventuella skador. Denna väska ger inte bara en extra nivå av bekvämlighet utan gör det också enkelt att förvara din vape på ett säkert och tryggt ställe.

Kan användas med en adapter till vattenpipa

Vill du ha ännu svalare vapor? Angus vaporizer har en adapter till vattenpipa som kan köpas som tillägg och som kan ta din vape-supplevelse till nästa nivå. Adaptern gör att du kan ansluta den till ditt favorit vattenverktyg (adaptern passar 18 mm och 14 mm hon-anslutningar) för att låta vaporn kylas ner när den passerar genom vatten vilket gör den mjukare och bekvämare att inhalera.

Hur man använder Angus vaporizer

Även utan display är Angus mycket lätt att använda:

 1. Slå på Angus genom att klicka på knappen tre gånger.
 2. Fyll antingen örtkammaren innan du slår på den eller fyll den med den ört du vill ha nu.
 3. Vänta i cirka 90 sekunder tills Angus har värmts upp. Den haptiska återkopplingen vibrerar när den inställda temperaturen är uppnådd.
 4. Njut av den läckra vaporn!
 5. ...eller ändra temperaturen genom att trycka på knappen för att gå igenom de fem temperaturinställningarna: 180, 190, 200, 210 och 220°C.
 6. När den önskade temperaturen är uppnådd kan du hålla ned knappen för att öka temperaturen med 10°C. Angus vibrerar för att indikera att temperaturen har höjts.
 7. När du är klar klickar du antingen på knappen tre gånger igen eller väntar tills sessionstimern löper ut (5 minuter).

Garanti

Alla Angus-vaporizers som säljs av MagicVaporizers, en auktoriserad distributör av YLL Vape-produkter, är autentiska och omfattas av ett års garanti, begränsad till normal användning.

Instruktionsmanual

Angus Vaporizer

Innehåll

 • Angus vaporizer
 • Glasmunstycke
 • Väska
 • Rengöringsborste
 • USB-C-laddningskabel
 • Pincett
 • Doseringskapslar (2)
 • O-ringar av silikon (2)
 • Filter (3)
 • Bruksanvisning

Endast hos MagicVaporizers: Vi inkluderar två kraftfulla Molicel 18650-batterier (2800 mAh) vid varje köp av Angus vaporizer!

Angus Vaporizer

Specifikationer

Mer information
Storlek: 7.6 × 3.1 × 13.3 cm
Vikt: 260 g
Uppvärmning: Halogen
Uppvärmningstid: 5 sekunder
Kraftkälla: Batterier (2 × 18650)
Temperatur: 180°C till 230°C
Tillverkare: YLL Vape
Garanti: 1 år
Tillverkningsland: Kina

Andra vaporizers från YLL Vape

 1. Angus Enhanced
  Betyg:
  (1)
  Angus Enhanced

  2249 kr 2599 kr

  • 100W halogen heating with ruby balls
  • Includes a sidecar bubbler
  • Adjustable airflow control
Laddar...
Skriv din egen recension om Angus Vaporizer