Smono 5

Betyg:
4.65

1499 kr 1699 kr Du sparar: 200 kr

SKU
ignore-this-66
Fri frakt
TightVac - MiniVac 0,12 L
TightVac - MiniVac 0,12 L
65 kr 90 kr

Det bästa sättet att förvara dina örter är i en original TightVac MiniVac! När du lagt i dina örter stänger du locket och trycker på knappen för att dra ut luften. Dina örter hålls nu färska och ingen lukt läcker ut från MiniVacen. För att öppna, tryck på knappen igen och lyft av locket.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L vilket är ungefär 10 till 30 gram örter, beroende på tätheten. Tack vare den innovativa designen är den extremt slitstark, helt lufttät och helt vattentät.

Med Vågen med Silikonskål från On Balance behöver du aldrig oroa dig för spill när du väger igen.
Våg med Silikonskål - 100 x 0,01 g
185 kr 250 kr

Denna Våg med Silikonskål från On Balance är den ultimata skalan för vägning av örter och koncentrat. Den innehåller en stor hopfällbar silikonskål som, när den expanderas, ger ett spillsäkert område för att väga ditt material och när skålen är ihoptryckt kan den spännas med ett lock för att skydda vågen mot stötar.

Resultaten är lätta att läsa från den extra stora LCD-skärmen med rosa bakgrundsbelysning och det inbyggda skyddet mot överbelastning förhindrar att vågen skadas. Andra funktioner inkluderar automatisk räkning av delar, energisparande automatisk avstängning efter tre minuters inaktivitet, tara / zero-funktion för att subtrahera vikten på en behållare eller expansionsfack och enkel kalibrering med en knapptryckning.

Kapacitet: 100 g
Noggrannhet: 0,01 g
Vikt: 271 g
Dimensioner: 12,3 x 7,2 x 1,9 cm
Garanti: 10 års begränsad garanti

Inkluderar:

 • Våg med Silikonskål (1)
 • AA-batterier (2)
Smono 5 - Battery
Smono 5 - Batteri
210 kr 280 kr

Behöver du byta ut Smono 5-batteriet eller vill du ha ett extra? Då är detta 18650 Samsung 3000 mAh batteri något för dig.

Tänkt att användas med: Smono 5.

Smono 5 - Mouthpiece Screens (5-pack)
Smono 5 - Filter till Munstycket (5-pack)
95 kr 130 kr

Håll din Smono 5 fräsch med dessa Filter till Munstycket. Filtren är avsedda att sitta inne i munstycket och förhindrar att örter kommer in i munstycket.

Inkluderar:

 • Filter till munstycket (5)

Tänkt att användas med: Smono 5.

Smono 5 - Chamber Screens (5-pack)
Smono 5 - Filter till Kammaren (5-pack)
95 kr 130 kr

Håll ångan från din Smono 5 ren med dessa Filter till Kammaren. Filtren säkerställer att ingen direktkontakt uppstår mellan värmeelementet och materialet i kammaren.

Inkluderar:

 • Filter till kammaren (5)

Tänkt att användas med: Smono 5.

Smono 5 - Mouthpiece
Smono 5 - Munstycke
95 kr 130 kr

Detta Munstycke av glas är en reservdel för Smono 5 om du behöver byta ut det medföljande munstycket, eller om du vill ha ett extra. Det är tillverkad av högkvalitativt glas och är identisk med det som medföljer enheten.

Tänkt att användas med: Smono 5.

Fickvåg - 500 x 0,1 g från On Balance
Fickvåg - 1000 x 0,1 g
185 kr 250 kr

Den populära Fickvågen från On Balance behåller fortfarande sin tillförlitlighet och noggrannhet efter alla dessa år. Perfekt för att mäta dina örter eller koncentrat! On Balance Champion väger upp till 1000 gram med en noggrannhet på 0,1 gram. Den passar i de flesta fickor och kan tas med överallt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Noggrannhet: 0,1 g, 0,01 oz
Enheter: g, oz, dwt, ozt
Auto-avstängning: 60 sekunder
Batterier: 2 st AAA-batterier (ingår)
Mått: 118 x 80 x 20 mm
Vikt: 140 gram

Egenskaper

 • Senaste versionen! (2021.09)
 • Stor display med vackra animationer
 • Patenterad konvektions-uppvärmning
 • Snabb uppvärmningstid (30 sek.)
 • Stor örtkammare av keramik
 • Utbytbart batteri (3000 mAh)
 • Väldigt enkel att rengöra
 • Exakt temperaturkontroll (160 till 240°C)

Vem passar Smono 5 till?

Om du letar efter en okomplicerad portabel konvektions-vaporizer för örter som både är enkel att använda och att rengöra kan du inte gå fel med en Smono 5. Den är inte den snabbaste och den har inte de flesta funktionerna, men den är en pålitligt och prisvärt alternativ.

Smono 5:s enkelhet gör det till ett utmärkt alternativ för nybörjare och priset jämfört med andra premium konvektions-vaporizers gör den till ett bra val för dem som vill ha ren och god vapor utan att spendera mycket.

Konvektions-uppvärmning

För att maximera smaken på dina örter använder Smono 5 ett patenterat konvektions-värmesystem. Till skillnad från konduktions-uppvärmning, där örterna värms upp genom direktkontakt, innebär konvektions-uppvärmning att det är den heta luften som strömmar genom dina örter som värmer upp dem och startar vaporizerings-processen. Det är det något långsammare sättet, men örterna värms upp jämnt och vaporn kommer att vara full av rena smaker.

Utbytbart batteri

Smono 5 använder ett kraftfullt 3000 mAh Samsung-batteri av typen 18650 som räcker i cirka sex hela 5-minuters sessioner på en full laddning. Det tar en och en halv timme att ladda fullt via en USB-C-kabel, men om du inte vill vänta kan du alltid byta ut det till ett annat laddat 18650-batteri genom att helt enkelt öppna batterifacket i enhetens botten och byta ut det.

Praktiskt storlek

Även om Smono 5 är något större än de tidigare Smono-modellerna, är den fortfarande tillräckligt liten för att passa i fickan eller ta med dig i en liten väska. Den större storleken gör den faktiskt bekvämare att hålla och använda, och eftersom den är tjockare värms heller utsidan till temperaturer som är obekväma att hålla vid användning.

Färgdisplay

Funktionen som gör att Smono 5 sticker ut mest jämfört med andra vapes är den stora färgdisplayen som spelar påhejande animationer när den värms upp. För att du ska veta exakt vad som händer visar den också de fyra saker som är viktigast i ett kvadratiskt mönster: aktuell temperatur, inställd temperatur, sessionstid och batterinivå.

Effektiv uppvärmning

Med Smono 5 kan du välja vilken temperatur du vill ha mellan 160 och 240°C, vilket innebär att du kan gå för lägre temperaturer om du prioriterar smak och högre temperaturer om du föredrar att maximera extraktionen. När du har valt temperaturen behöver du bara vänta cirka 30 sekunder innan den är redo att leverera den goda konvektions-vaporn.

Stor örtkammare

Om du gillar att vaporizera mycket örter per gång kommer du att uppskatta den stora värmekammaren av keramik i Smono 5. Den mäter 14 mm i diameter och 15 mm i djup, med plats för 20 ml innehåll (cirka 0,3 gram ört) vilket är mycket större än tidigare Smono-modeller.

Enkel att rengöra

Att rengöra en vape är aldrig kul och det är därför de tyska designerna av Smono 5 har gjort det både snabbt och enkelt. Eftersom det magnetiska blocket med munstycket lossnar kan du enkelt komma åt kammaren för rengöring med borsten, och resten kan rengöras med de medföljande servetterna och piprensarna eller tryckluft.

Hur man använder Smono 5

 • Börja med att lossa munstycksblocket för att komma åt kammaren. Det är enkelt att fylla kammaren tack vare trattformen. Fyll upp den mängd örter du vill ha och fäst munstycksblocket igen.
 • För att starta Smono 5, tryck S-knappen fem gånger i snabb följd. Den börjar nu omedelbart värmas upp till den tidigare inställda temperaturen.
 • När Smono 5 är påslagen startar en sessionstimer på 300 sekunder (5 minuter) för att säkerställa att inget batteri töms i onödan. För att återställa sessionstimern kan du bara trycka på någon av knapparna.
 • Om du vill ändra temperaturen är allt du behöver göra att trycka på uppåt- eller nedåtknappen för att välja vilken grad du vill ha från 160 till 240°C.
 • Titta på displayen för att se när den aktuella temperaturen matchar den inställda temperaturen och när de gör är du redo att dra in den smakrika vaporn.
 • För att stänga av den, tryck antingen på S-knappen fem gånger i snabb följd eller vänta tills sessionstimern går ut.

Garanti

Alla Smono 5-vaporizers som säljs av MagicVaporizers, en auktoriserad distributör av Smono, är helt autentiska och stöds av 2-års-garanti.

Instruktionsmanual

Smono 5

Innehåll

 • Smono 5 vaporizer
 • USB-C laddningskabel
 • Lock
 • Förvaringspåse
 • Skruvmejsel
 • Rengöringsborste
 • Rengöringsservetter (5)
 • Piprensare (5)
 • Instruktionsmanual
Smono 5

Specifikationer

Mer information
Storlek: 11,6 × 4,5 × 2,6 cm
Vikt: 188 g
Uppvärmning: Konvektion
Uppvärmningstid: 30 sekunder
Kraftkälla: Batteri (3000 mAh)
Temperatur: 160°C till 240°C
Tillverkare: Smono
Garanti: 2 år
Tillverkningsland: Kina
Skriv din egen recension om Smono 5
Du recenserar:Smono 5
Betyg