Lägsta priserna
Vi skickar inom 24h
Auktoriserad återförsäljare
Fri frakt på Vaporizers

Smono 4

899 kr
Smono 4 Vaporizer
Smono 4 Vaporizer Smono 4 Vaporizer - Included Smono 4 Vaporizer - Top Smono 4 Vaporizer - Front Smono 4 Vaporizer - Back Smono 4 Vaporizer - Open Smono 4 Vaporizer - Accessories
 •  
899 kr
899 kr


Vi garanterar dig marknadens senaste/nyaste vaporizer versioner. Vi tog emot detta lager av Smono 4 den 16 jul. 2019.

0
Läs 0 Recension(er) | Bli först med att recensera den här produkten

Smono 4 är en ultraportabel vaporizer med en storlek på 5,5 x 2,6 x 11,8 cm och säljs till ett mycket förmånligt pris. Trots det låga priset, är denna vape fullt kapabelt att vaporizera örter, vaxer och oljor. Du kan även justera luftflödet så att du får den perfekta mängden vapor med varje hit!


Temperaturen på Smono 4 kan regleras i 8 temperatursteg, från 160°C till 230°C, och du kan vara säker på att ditt material värms jämnt genom lufthålen som är inbäddade i den keramiska kammaren. Kombinationen av en lätt rengöringskammare och en vaporväg i livsmedelssäker metall gör att du alltid bara kan känna smaken på ditt material i stället för eventuella kvarvarande rester.


Trots sin storlek är Smono 4 tack vare sin böjda form bekväm att greppa och displayen ovanpå enheten gör det möjligt att se den önskade temperaturen, den aktuella temperaturen och hur mycket ström som finns kvar i batteriet.


Tillgänglig endast i Svart.

Smono 4 Egenskaper

 • Värms upp på 30 sekunder
 • Keramisk kammare som är enkel att rengöra
 • Glasmunstycke av hög kvalitet
 • Ultraportabel
 • Laddas via USB
 • Vaporizerar örter, vaxer och oljor

 

Tillbehör (inkluderade)

 • Kapsel för oljor/vaxer
 • Rengöringsborste
 • Pincett
 • Omrörningsverktyg
 • USB-kabel

 

Vem är Smono 4 till för? 

Smono 4 är jätteenkel att använda vilket gör den till ett bra val för nybörjare. Den är kapabel till att leverera vapormoln av hög kvalitet som är garanterade att smaka bra samtidigt som det justerbara luftflödet och robusta munstycket säkerhetsställer att varje vapesession blir av högsta klass. Oavsett om du vill vaporizera örter, vaxer eller oljor kan du göra det med en Smono 4, vilket betyder att den även passar bra till mer erfarna användare.

 

Portabel

Om du ogillar känslan av att vara begränsad till att vara inomhus för att njuta av en vapingsession kommer den uppskatta bärbarheten hos Smono 4. Kompakt i storlek med mått på bara 11,8 x 5,5 x 2,6 cm gör att denna vape passar lätt i de flesta medelstora fickor eller påsar utan problem. Eftersom den är lätt att bära och har ett kraftfullt batteri som räcker i många sessioner är det en av marknadens bästa vaporizers att ta med när du ska ut.

 

Imponerande batteitid

Med ett inbyggt uppladdningsbart 2300 mAh batteri är styrkan och livslängden hos Smono 4 nästintill omatchad. Den kan ge tillräckligt med ström för att klara upp till 10 fulla vapingsessioner och batteriet kan laddas därefter fullt på bara 1,5 timmar. Den enda potentiella nackdelen är att denna vape inte är användbar vid laddning, men för dem som planerar sina sessioner och tar hänsyn till laddningstiden kommer det inte att vara ett problem.

 

Förinställda temperaturnivåer

Smono 4 har 8 stycket förinställda temperaturnivåer vilket betyder att du inte behöver fippla med massa knapptryckningar för att komma till din önskad temperatur. Temperaturnivåerna sker stegvis i 10°C, från 160°C till 230°C, vilket enkelt går att se på OLED-displayen (både önskad och nuvarande temperatur). Uppvärmning går sen på bara 30 sekunder!

 

Unikt uppvärmningssystem

Tack vare den imponerande mekanismen med uppvärmt och justerbart luftflöde så fördelar Smono 4 värme jämt genom ditt växtmaterial i keramiska kammaren. Denna uppvärmningsmetod gör att smaken är godare och vaporn är lenare, oavsett vilken temperaturnivå du valt, än den från många andra portabla vapes i samma prisklass.

 

Maximal säkerhet

Om du någon gång har nickat till under en session och plötsligt vaknat när du kommit ihåg att vapen fortfarande var påslagen och uppvärmd kommer du uppskatta den automatiska avstängningsfunktionen hos Smono 4. Efter bara 4 minuter utan aktivitet börjar vaporizern att stänga av och signalera att den stängs av genom en kort vibration. Den automatiska avstängningsfunktionen är inte bara bra för din säkerhet, den hjälper också till att spara på batterilivslängden.

 

Garanti

Smono 3 kommer med en 10 år lång tillverkningsgaranti, begränsad till normalt användande.

Ytterligare Information

Kan vaporizera Växtmaterial, Oljor, Vaxer
Tillverkare Smono
Storlek (längd x bredd x höjd) 5,5 x 2,6 x 11,8 cm
Design Svart
Kraftkälla 2300 mAh batteri
Värmeelement Konduktion
Vaporleverans Direkt
Tillverkningsland Kina
Garanti 10 år

Recension av Smono 4

Snittbetyg :

0 (Based on 0 rating)

 • 5 Star
   0
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Skriv din egen recension

Du recenserar: Smono 4

Vilket betyg ger du denna produkt? *