DynaVap HyperDyn

2899 kr

SKU
ignore-this-131
Fri frakt
Visa fler grinders
Visa fler tillbehör

Egenskaper

 • Senaste versionen (2024.05)
 • "Big Bowl"-design med 0,25 g kapacitet
 • Innovativ doseringskapsel
 • Konstruktion helt i titan
 • DuraDyn-beläggning för reptålighet
 • 10 mm och 14 mm taper för användning av vattenverktyg
 • Modulär kompatibilitet med andra DynaVap-delar
 • Justerbart luftflöde via Hyper Tip- och Hyper Cap-anslutning
 • Sju unika luftflödesinställningar på kondensorn

Vem passar DynaVap HyperDyn till?

HyperDyn är utformad för vape-konnässörer som söker en DynaVap-upplevelse i "sessionsstil". Dess större kammare och titankonstruktion är för användare som vill ha massiva rips och tunga träffar från sin manuella vaporizer.

Om du vill pressa de termiska extraktionerna till det yttersta och njuta av längre sessioner med färre omladdningar är HyperDyn det perfekta valet.

Massiv vapor

HyperDyn har en större kammarvolym, med en genomsnittlig kapacitet på 0,25 g. Denna "Big Bowl"-design möjliggör längre vaping-sessioner och minskar behovet av frekventa omladdningar. Med cirka 2,5 gånger så stor kapacitet som den ursprungliga DynaVap-kammaren kan du njuta av längre och mer tillfredsställande sessioner utan avbrott.

Den ökade skålstorleken möjliggör också effektivare extraktion av dina örter, så att du får ut mesta möjliga av varje laddning. Oavsett om du föredrar lätta, smakrika träffar eller täta, potenta moln, kan HyperDyns större kammare tillgodose din vaping-stil.

Innovativ doseringskapsel

HyperDyn introducerar en helt ny funktion i DynaVap-serien: kompatibilitet med doseringskapslar. Varje HyperDyn levereras med en Hyper Dosing Capsule, utformad för att passa perfekt i den större Hyper Tip-kammaren. Dessa kapslar har en genomsnittlig kapacitet på 0,125 g, vilket möjliggör exakt dosering (perfekt för mikrodosering) och lättare laddning.

Doseringskapslar gör det inte bara bekvämare att vapea utanför hemmet, utan de håller också din HyperDyn renare genom att innesluta dina örter.

För användare som uppskattar den här funktionen finns ytterligare 5-pack med Hyper Dosing Capsules att köpa, så att du alltid har en färdigladdad kapsel redo för nästa session.

Slitstark konstruktion i titan

HyperDyn är tillverkad av titan av medicinsk kvalitet och är färgad och skyddad med DynaVaps DuraDyn-teknik. Detta ger ett rent, reptåligt utseende och garanterar långvarig hållbarhet. Titankonstruktionen ger också utmärkt värmehållning och -fördelning, vilket bidrar till HyperDyns exceptionella prestanda.

Användningen av titan gör HyperDyn lätt men ändå otroligt stark, så att den kan stå emot påfrestningarna vid daglig användning och resor.

Redo för vattenkyld vapor

HyperDyn har både 10 mm och 14 mm tapers, vilket gör den enkel att använda med olika glasverktyg, som bongar och bubblare. Denna mångsidighet gör att du kan njuta av din vapingupplevelse genom dina favoritglasverktyg, vilket förbättrar kylningen och filtreringen av din vapor.

Justerbart luftflöde för skräddarsydda sessioner

Luftflödet kan justeras via anslutningen mellan Hyper Tip och Hyper Cap. Detta gör att du kan finjustera dragmotståndet och vapor-densitet efter eget tycke och smak. Dessutom har kondensorn sju unika luftflödesinställningar, som styrs genom att justera dess höjd i munstycket.

De många justeringspunkterna för luftflödet ger dig oöverträffad kontroll över din vapingupplevelse. Du kan enkelt växla mellan restriktiva drag för mer koncentrerad smak eller öppet luftflöde för större moln, allt utan att byta ut några delar.

Modulär design

HyperDyn är fortfarande kompatibel med tidigare DynaVap-midsektioner, spetsar och munstycken. Denna modularitet gör det enkelt att anpassa och integrera med befintliga DynaVap-setups. Du kan blanda och matcha delar för att skapa din perfekta vaporizer eller enkelt byta ut komponenter vid behov.

Observera: Hyper Cap passar endast till Hyper Tip. Denna specialiserade design säkerställer optimal prestanda och kompatibilitet mellan cap och tip, vilket ger den förbättrade vapingupplevelsen som HyperDyn är känd för.

Kontroll över värmen

Hyper Cap är konstruerad för att "klicka" när den värms upp till den optimala vaporizer-temperaturen. Det hörbara klicket tar bort gissningarna från uppvärmningen, vilket gör HyperDyn passande för både nybörjare och erfarna användare.

Enhance your HyperDyn experience

Förhöj dina HyperDyn-sessioner med Ispire Wand, en avancerad bärbar induktionsvärmare. Denna enhet erbjuder exakt temperaturkontroll från 120°C till 425°C i steg om 5 grader, vilket gör att du kan skräddarsy din vapingupplevelse med oöverträffad precision.

Med både manuella och automatiska lägen anpassar sig Ispire Wand till din föredragna vapingstil. Dess USB-C-laddning och löstagbara 2900 mAh-batterier säkerställer långvarig användning, medan alternativet för extern batteriladdning ger ytterligare komfort. Oavsett om du är hemma eller på resande fot är Ispire Wand den perfekta följeslagaren för att frigöra den fulla potentialen hos din HyperDyn.

Hur man använder HyperDyn

HyperDyn är utformad för enkel och intuitiv användning. Följ dessa steg för att få en optimal vapingupplevelse:

 1. Ta bort Hyper Cap
 2. Ladda din örter i Hyper Tip-kammaren / skålen
 3. Placera Hyper Cap tillbaka på Hyper Tip
 4. Värm Hyper Cap med en stormtändare eller induktionsvärmare tills den klickar
 5. Andas in från munstycket
 6. Hyper Cap kommer att klicka igen när den har svalnat

För bästa resultat, rotera HyperDyn under uppvärmningen för att garantera en jämn temperaturfördelning. Experimentera med olika uppvärmningstekniker för att hitta din föredragna vapordensitet och smakprofil.

DynaVap HyperDyn

Innehåll

 • DynaVap HyperDyn vaporizer
 • Hyper doseringskapsel
 • SlimStash XL: Afrikansk mahogny
DynaVap HyperDyn

Specifikationer

Mer information
Storlek: 1.4 × 1.4 × 10.8 cm
Vikt: 33 g
Uppvärmning: Hybrid (konvektion+konduktion)
Uppvärmningstid: 12 sekunder
Kraftkälla: Stormtändare eller induktion
Temperatur: 125°C till 230°C
Tillverkare: DynaVap
Garanti: 2 år
Tillverkningsland: USA

Andra vaporizers från DynaVap

 1. DynaVap M+ - Small
  Betyg:
  DynaVap M+ (Plus)

  1049 kr 1099 kr

  • Manuellt uppvärmd
  • Fenlös design för förbättrad prestanda
  • Mikrodoseringsklar med justerbar skål
 2. DynaVap M7 - Small
  Betyg:
  (5)
  DynaVap M7

  979 kr

  • Manuell uppvärmning för full kontroll
  • Texturerat skaft för bättre grepp och värmeavledning
  • Tillgänglig i XL-storlek
 3. DynaVap Omni - Small
  Betyg:
  (4)
  DynaVap Omni

  1999 kr 2299 kr

  • Manuellt uppvärmd
  • Justerbar skål och luftflöde
  • Gjord av titanium
 4. DynaVap VonG (i): Titanium - Small
  Betyg:
  (2)
  DynaVap VonG (i): Titanium

  1799 kr 1999 kr

  • Utbytbara delar
  • Utmärkt i kombination med vattenverktyg (10 & 14 mm)
  • Lätt att hålla reen
Laddar...
Skriv din egen recension om DynaVap HyperDyn