DynaVap - Honest Torch

140 kr
SKU
SKU3096

Honest Torch är den perfekta tändaren för exakt uppvärmning av din DynaVap-vaporizer. Denna påfyllningsbara fackeltändare i butan har en design med en enda låga som möjliggör riktad, kontrollerad uppvärmning av DynaVap-spetsen.

Med en lättanvänd tändningsknapp och justerbar flamstorlek kan du anpassa intensiteten i dina DynaVap-sessioner så att du får den vaporizeringsupplevelse du föredrar. Den ergonomiska formen ger ett bekvämt och halkfritt grepp under uppvärmningssessionerna.

Ett bränslefönster ger dig en överblick över butannivåerna. Det medföljande locket fästs säkert på facklans kropp med en kedja när den inte används, så att du kan ta med dig din Honest Torch överallt utan att behöva oroa dig för att den ska tappas bort.

Honest Torch levereras utan bränsle, så butan måste tillsättas före första användningen. Var noga med att använda filtrerad butan som är särskilt framtagen för facklor, eftersom vanlig tändargas (propan) inte är kompatibel och kan skada facklan.

När den är fylld med kvalitetsbutan levererar Honest Torch tillförlitlig hög prestanda för att exakt värma upp din DynaVap för oförglömliga vape-sessioner.

Tänkt att användas med: DynaVap M+ (Plus),  DynaVap M7,  DynaVap Omni och DynaVap VonG (i): Titanium.