Obsidian Glasbubbler av Magma Industries

2660 kr
SKU
SKU2601

Sänk temperaturen, öka luftfuktigheten, maximera effektiviteten och upplev den bästa möjliga vaporn med Obsidian Glasbubbler av Magma Industries. Du kan använda den med ballonger (Easy Valve) och med slang (om du har en Volcano Hybrid).

Obsidian Glasbubbler till Volcano vaporizers sänker vaportemperaturen (upp till 40°C mindre) och ökar samtidigt till luftfuktighet (över 93%+) vilket gör den mycket mindre sträv i halsen och lungorna. Tack vare den lägre vaportemperaturen och den ökade luftfuktigheten kan du vapea vid temperaturer högre än du normalt skulle göra utan att hosta, och du kan därför extrahera mer av dina örter eller koncentrat.

Du behöver heller inte oroa dig för vattenläckage eftersom Obsidian Glasbubbler har en sekundär vattenfälla (ingår inte på Magma Bubbler). Detta hjälper till att förhindra att fukt eller vätska förstör dina örter eller koncentrat vid oavsiktliga överfyllningar eller olyckor.

Obsidian Glasbubbler är tillverkad av borosilikatglas av högsta kvalitet som är lätt att rengöra med isopropylalkohol. Den är handblåst av mästare på glasblåsning för att säkerställa en perfekt passform med din Easy Valve fyllningskammare vilket ger en tillförlitlig tätning, varje gång.

Inkluderar:

  • Obsidian Glasbubbler
  • Tätningsringar (3)

Tänkt att användas med: Volcano Digit, Volcano Classic och Volcano Hybrid.