Herb Ripper SS - 4-delad Grinder av Rostfritt Stål

Betyg:
Herb Ripper SS - 4-delad Grinder av Rostfritt Stål 4.9 5

2099 kr

SKU
ignore-this-63
Fri frakt

 

Denna 4-delade Grinder av Rostfritt Stål från Herb Ripper tillverkas i USA och är en av marknadens mest exklusiva grinders. Medan de flesta andra grinders är gjorda av aluminium eller plast, är denna grinder tillverkad av 100% av det finaste rostfria stålet på marknaden. Den har ett grepp som är det bekvämaste vi någonsin har använt och tänderna är fortfarande lika skarpa som vid första användningen även efter mer än tusen grindningar.

Kvaliteten på Herb Ripper kan inte överdrivas och du kan verkligen känna den överlägsna grind-upplevelsen med varje vridning. Ja, den är dyrt, men det är också den sista grindern du någonsin kommer att behöva köpa.

Den 4-delade Grindern av Rostfritt Stål från Herb Ripper finns i två storlekar: medelstorlek som har en diameter på 5 centimeter (2") och XL-storlek som har en diameter på 6,5 centimeter (2,5").

Bekvämt grepp

För överlägset grepp är kanten på locket räfflat i diamantformer. Detta gör det bekvämare att vrida och får det att se unikt ut.

Starka magneter

De två översta delarna av Herb Ripper är starkt magnetiserade för att hålla dem ihop, vilket innebär att du aldrig behöver oroa dig för att de oavsiktligt lossnar och spiller dina dyrbara örter.

Knivskarpa tänder

För att ta hand om själva grindningen har Herb Ripper knivskarpa tänder. Varje tand har en skarp kant på toppen för att starta grindningen så snart du stänger locket. De skarpa tänderna kommer enkelt att grinda igenom alla dina örter på bara några få vridningar.

Optimerad för vaping

Hybridgrind-plattan, delen med hålen, är optimerad för att grinda dina örter till den perfekta storleken för vapning (medium) och den kan enkelt tas bort för rengöring.

Smidig vridning

Det finns en friktionsring av plast där locket ansluter till det andra stycket för att se till att vridningen alltid går smidigt. Denna del kan också bytas ut.

Enkel att sätta ihop

Spåren i den andra och tredje delen som håller dem ihop är utformade för att förhindra tvärgängning så att det är lätt att montera och demontera dem med bara några få vridningar.

Kula av rostfritt stål ingår

Efter gridning kommer pollen (även känt som kief) att falla genom filtret till det sista pollenfacket, men om du vill öka pollenmängden kan du lägga den medföljande kulan av stål ovanpå filtret, stänga grindern och göra några skakningar. Nu samlas mer pollen längst ner på grindern!

Lättupplockad pollen

Botten på Herb Ripper 4-delad Grinder har släta hörn med en stor radie som gör att den medföljande skrapan perfekt kan skrapa ut varje sista bit pollen för de speciella tillfällena.

Kan diskas i diskmaskin

Eftersom Herb Ripper är tillverkad av 100% rostfritt stål kan du säkert rengöra den genom att sätta den i diskmaskinen. Rengöring har aldrig varit enklare!

Inkluderar

  • 4-delad grinder av rostfritt stål
  • Stålkula
  • Pollen-skrapa
Laddar...
Skriv din egen recension om Herb Ripper SS - 4-delad Grinder av Rostfritt Stål