Flower Mill - Premium Edition Grinder

1349 kr

SKU
ignore-this-118
Fri frakt

 

Sluta pulverisera dina örter

Upplev ett nytt sätt att grinda med Flower Mill's patenterade Premium Edition Grinder som rullar örterna och försiktigt smular sönder dem till en mjuk, fluffig konsistens.

Hur man använder

Det är bara att ta bort locket, placera örterna inuti och sätta tillbaka locket. Vrid försiktigt med ett jämnt tryck och lyssna efter om ljudet förändras för att indikera att den är klar. Du får tillgång till dina grindade örter genom att ta bort den nedre låsen.

Hybridkonstruktion

Njut av fördelarna med rostfritt stål av livsmedelskvalitet (304) och lätt aluminium av flygplanskvalitet (6061), vilket ger ett säkert och hållbart sätt att mala dina örter.

Smula i stället för att strimla

Upptäck den extra fluffiga konsistensen, eftersom Flower Mill smular dina örter i stället för att strimla dem, vilket ger en lättare och fluffigare produkt. Detta hjälper vaporizer att extrahera örterna ordentligt tack vare det förbättrade luftflödet genom örterna.

Perfekt storlek

Den specialdesignade rotorn bearbetar dina örter till den perfekta storleken för vaporizering och lämnar inga delvis bearbetade örter kvar.

Låg ansträngning

Premium Grinder är lätt att använda, med en magnetisk stängning på det övre locket och med en nedre uppsamlare som bara kräver en kvarts vridning för att enkelt kunna tas bort.

Stor kapacitet

Med en djup kammare och inga tänder som tar upp plats kan du bearbeta upp till 3,5 g örter åt gången i den här 6,35 cm (2,5") stora kvarnen.

Lätt att rengöra

Ta isär alla delar helt och hållet för fullständig åtkomst och grundlig rengöring.

Utbytbara filter

Den medföljande medium-filtret ger malda örter i optimal storlek för de flesta vaporizers genom att säkerställa tillräckligt små bitar för effektiv förångning med bibehållet enkelt luftflöde.

Om du vill ha fler alternativ kan du skaffa ett Filterpaket (säljs separat) som innehåller fyra filter i olika storlekar. Det finkorninga och extra finkorniga filtret är perfekta för få maximal yta och snabb extraktion vid lägre temperaturer i konvektions-vaporizers, vilket gör dem idealiska för mikrodosering.