COVID-19 status: Våra leveranser påverkas inte. Leveranstiden är 1 till 3 arbetsdagar.

Flowermate V5.0S Pro V2

Betyg:
4.45

1049 kr 1699 kr Du sparar: 650 kr

SKU
ignore-this-44
Fri frakt
TightVac - MiniVac 0,12 L
TightVac - MiniVac 0,12 L
70 kr 90 kr

Det bästa sättet att förvara dina örter är i en original TightVac MiniVac! När du lagt i dina örter stänger du locket och trycker på knappen för att dra ut luften. Dina örter hålls nu färska och ingen lukt läcker ut från MiniVacen. För att öppna, tryck på knappen igen och lyft av locket.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L vilket är ungefär 10 till 30 gram örter, beroende på tätheten. Tack vare den innovativa designen är den extremt slitstark, helt lufttät och helt vattentät.

Fickvåg - 500 x 0,1 g från On Balance
Fickvåg - 1000 x 0,1 g
190 kr 255 kr

Den populära Fickvågen från On Balance behåller fortfarande sin tillförlitlighet och noggrannhet efter alla dessa år. Perfekt för att mäta dina örter eller koncentrat! On Balance Champion väger upp till 1000 gram med en noggrannhet på 0,1 gram. Den passar i de flesta fickor och kan tas med överallt!

Kapacitet: 1000 g, 17,64 oz
Noggrannhet: 0,1 g, 0,01 oz
Enheter: g, oz, dwt, ozt
Auto-avstängning: 60 sekunder
Batterier: 2 st AAA-batterier (ingår)
Mått: 118 x 80 x 20 mm
Vikt: 140 gram

Filter till Munstycket till Flowermate Aura, V5 Nano och V5.0S Pro
Flowermate - Filter till Munstycket
60 kr 80 kr

Håll din Flowermate vaporizer fräsch genom att byta ut Filtret till Munstycket och se till att du bara får vapor som är så god och så ren som den kan vara.

Inkluderar:

 • Filter till Munstycket (5)

Tänkt att användas med: Flowermate V5 Nano och Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate - Kammarfilter
Flowermate - Kammarfilter
60 kr 80 kr

Håll din vapor ren och smakrik med dessa Kammarfilter. Kammarfiltren säkerställer att ingen direktkontakt uppstår mellan värmeelementet och materialet i kammaren.

Inkluderar:

 • Kammarfilter (5)

Tänkt att användas med: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano och Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate V5.0S Pro - Adapter till Vattenpipa
Flowermate V5.0S Pro - Adapter till Vattenpipa
115 kr 150 kr

Du kan nu njuta av din Flowermate V5.0S Pro genom din vattenpipa, bong eller bubbler med denna Adapter till Vattenpipa. Den passar 18 mm, 14 mm och 10 mm anslutningar så oavsett vilken vattenpipa du har kommer du att kunna kyla och filtrera din vapor.

Tänkt att användas med: Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate - Örtkapsel
Flowermate - Örtkapsel
40 kr 50 kr

Örtkapseln används för att ladda din Flowermate vaporizer i förväg med örter och sen vaporizera dem utan att göra din vape smutsig. Den är också perfekt för att packa extra örter i om du planerar att vapea hemifrån.

Tänkt att användas med: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano och Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate - Koncentratkapsel
Flowermate - Koncentratkapsel
40 kr 50 kr

Koncentratkapseln bör användas när du vill vaporizera koncentrat som vax eller olja med din Flowermate vaporizer. Placera helt enkelt ditt koncentrat i kapselns bomullsbotten och sätt sedan in kapseln i vapen.

Tänkt att användas med: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano och Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate V5.0S Pro - Munstycke
Flowermate V5.0S Pro - Munstycke
115 kr 150 kr

Detta Munstycke är en reservdel till Flowermate V5.0S Pro om du behöver byta ut det medföljande munstycket, eller om du eller vill ha ett extra. Det är tillverkat av högklassig plast och är identiskt med det som medföljer enheten.

Tänkt att användas med: Flowermate V5.0S Pro V2.

Egenskaper

 • Senaste versionen! (2021.03)
 • Enkel att använda
 • Kan användas till örter, vaxer och oljor
 • Snabb uppvärmningstid (30 sekunder)
 • Digital temperaturkontroll
 • Imponerande batteritid
 • Liten och diskret

Vem passar Flowermate V5.0S Pro till?

Flowermate V5.0S Pro är det perfekta valet för dig som söker en långvarig men diskret bärbar vaporizer. Det liknar en mobiltelefon och säkert att passar perfekt i handflatan vilket kombinerat med det infällbara munstycket gör denna vape superlätt att bära runt och förvara i fickan eller väskan. Tack vare batteriet med hög kapacitet och full temperaturreglering ger denna vape en långvarig och trevlig upplevelse varje gång.

Mångsidig

Till skillnad från många andra bärbara vapes är Flowermate V5.0S Pro oerhört mångsidig eftersom den gör att du kan vaporizera allt från torra örter, växer till oljor med lätthet. Inkluderat med vape är både en kapsel för örter och en kapsel för koncentrat som är enkla att byta och ger dig möjligheten att ha full kontroll över de material du vaporizerar.

Långvarigt batteri

Flowermate V5.0S Pro's har ett par inbyggda 2600 mAh-batterier som erbjuder enorma 2,5 till 3 timmars kontinuerlig vaporproduktion från full laddning vilket gör att du kan uppleva längre sessioner utan att behöva pausa för att ladda. Denna vape är ett lysande val om du värderar långa sessioner till bästa möjliga pris.

Enkel att använda

Flowermate V5.0S Pro är specifikt utformad med användarvänlighet i åtanke, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för nybörjare eller de som inte tycker om komplex kontroller. Med bekväma plus- och minus-knappar för fullständig temperaturreglering och en praktisk OLED-display som visar exakta temperatur- och batteriläsningar hela tiden krävs ingen svår inlärningskurva för att använda denna vape.

Vapor av högsta kvalitet

Eftersom Flowermate V5.0S Pro har en helt isolerad luftväg, är all vapor som produceras av den ren och smakrik - garanterad att kännas tät och smaka bra varje gång. All vapor som genereras kringgår alla elektriska komponenter i den här enheten, vilket innebär att vaporn aldrig kommer innehålla föroreningar eller smaka metalliskt.

Snabb uppvärmningstid

V5.0S är hyllad som den snabbast uppvärmande vapen som tillverkats av Flowermate och är redo att producera vapor på bara 30 sekunder. Välj mellan en temperatur från 40°C till 230°C efter dina smakpreferenser och starta uppvärmningen. Oavsett vilken temperatur du väljer, kommer Flowermate V5.0S Pro fortfarande att bibehålla sin snabba 30 sekunders uppvärmningstid, vilket innebär att du aldrig kommer att behöva vänta långa stunden på att din enhet ska vara redo att producera kvalitetsvapor.

Garanti

Alla Flowermate enheter sålda av MagicVaporizer kommer med en 2 år lång tillverkningsgaranti (6 månader för batteriet) begränsat till normalt användande.

Flowermate V5.0S Pro V2

Innehåll

 • Flowermate V5.0S Pro V2 vaporizer
 • Glasmunstycke
 • USB-snabbladdningskabel
 • Koncentratkapsel
 • Örtkapsel
 • Rengöringsverktyg
 • Packningsverktyg
 • Filter av rostfritt stål (5)
 • Instruktionsmanual
Flowermate V5.0S Pro V2

Specifikationer

Mer information
Storlek: 6,3 × 1,9 × 10,1 cm
Vikt: 140 g
Uppvärmning: Konduktion
Uppvärmningstid: 30 sekunder
Kraftkälla: Batteri (2 st 2600 mAh)
Temperatur: 40°C till 230°C
Tillverkare: Flowermate
Garanti: 2 år
Tillverkningsland: Kina
Du recenserar:Flowermate V5.0S Pro V2
Betyg