Lägsta priserna
Vi skickar inom 24h
Auktoriserad återförsäljare
Fri frakt på Vaporizers

Fenix 2.0 Vaporizer

1 999 kr
Fenix 2.0 Vaporizer
Fenix 2.0 Vaporizer Fenix 2.0 Vaporizer - Tool Fenix 2.0 Vaporizer - Chamber Fenix 2.0 Vaporizer - Display Fenix 2.0 Vaporizer - Gunmetal Fenix 2.0 Vaporizer - Top Fenix 2.0 Vaporizer - Parts Fenix 2.0 Vaporizer - Included
 •  
1 999 kr
1 999 kr


Vi garanterar dig marknadens senaste/nyaste vaporizer versioner. Vi tog emot detta lager av Fenix 2.0 Vaporizer den 22 Oct. 2018.

0
Läs 0 Recension(er) | Bli först med att recensera den här produkten

Fenix 2.0 av Weecke är en portabel kraftmaskin som kombinerar en robust design med innovativ teknik till ett lågt pris. Denna vaporizer har förbättrats avsevärt jämfört med föregångaren Fenix vilket inte är en enkel bedrift med tanke på hur väl den mottogs av vaporentusiaster såväl som nybörjare. Det är tack vare sin stilfulla och högkvalitativa design, banbrytande värme- och kylteknik och fler anpassningsbara lägen som det är inte är någon överraskning att Fenix 2.0 redan kallas en överlägsen och värdig efterföljare till originalet.


Som en renodlad vaporizer för torra växtmaterial fokuserar Fenix 2.0 på maximal effektivitet och uppvärmning så du får ut det mesta av det du vill vaporizera. Konvektionsuppvärmningen i kombination med kylsystemet gör att du kan vara säker på att få vaporånga som är både smakrik och len, från första till sista indrag på varje session. Som enda vaporizer på marknaden kan också Fenix 2.0 förutom att exakt kontrollera temperaturen även förinställa din sessionstid, exakt ned till sekunden. Sammantaget är Fenix 2.0 ett bra val för alla som vill vaporizera på språng utan att kompromissa med varken vaporkvalitet eller säkerhet.


Finns tillgänglig i Svart och Gråmetall.

Egenskaper

 • Patenterat värmeteknologi (konvektion) som levererar tät vapor
 • Total temperaturkontroll (upp till 220°C)
 • Automatisk avstängningsfunktion med valbar timer (från 3 till 7 minuter)
 • Hållbar och portabel design
 • Snabbladdningsbart högkapacitetsbatteri (4400 mAh)
 • Värms upp på 10 till 30 sekunder
 • Vaporväg i rostfritt stål med inbyggda luftkanaler
 • Stor 0.96-tum OLED skärm för enkla justeringar
 

Tillbehör (inkluderade)

 • Titaniumkammare för växtmaterial
 • Kammarverktyg
 • Packningsverktyg
 • Rengöringsborste
 • Isopropyl Alkoholservetter
 • USB-laddningskabel

 

Innovativ uppvärmning och kylning

Fenix 2.0 främsta egenskaper är dess innovativa värme- och kylsystem. Värmesystemet använder en patenterad konvektionsmetod som kallas "Air Heating" vilket vaporizerar ditt växtmaterial jämt och effektivt. Denna konvektionsuppvärmningsteknik kan extrahera mer av din aktiva substans än de typiska konduktionsuppvärmningen som finns i många portabla vaporizers, vilket ger full effekt och smak av ditt växtmaterial varje session. På kylsidan utmärker Fenix 2.0 med sitt inbyggda luftkanalsystem. Detta kylsystem minskar vaportemperaturen effektivt vilket ger täta och smakfulla vapormoln som är svala nog att andas in utan hosta.

 

Total kontroll på både tid och temperatur

Har du exakta preferenser när det gäller vaporizering och vill ha en konsekvent upplevelse varje gång? Om så är fallet kommer du älska tids- och temperaturkontrollen som denna vaporizer har att erbjuda. För det första har Fenix 2.0 ett temperaturreglage som gör att du kan värma ditt växtmaterial till precis den temperatur du vill ha, men utöver det har den även något som andra vaporizer saknar; en sessionstimer. För din säkerhet och bekvämlighet stänger Fenix 2.0 automatiskt av sig själv efter en viss tid. Medan många moderna vaporizers har denna förmåga, ger de flesta enheter bara några inställningar för sessionslängden att välja mellan (eller ibland bara en). Fenix 2.0 är å andra sidan den första vaporizern på marknaden som gör att du kan ställa in din sessionstid till en exakt sekund mellan 3 till 7 minuter (180 till 420 sekunder). Bäst av allt är det enkelt att justera alla dessa kontroller tack vare den stora OLED-displayen (0.96 tum) på sidan av enheten, vilket tydligt visar batterinivå, temperatur och tid.

 

Robusta och kraftfulla komponenter

Fenix 2.0s utmärkta vaporizeringsegenskaper och anpassningsalternativ är möjliga tack vare en högkvalitativ konstruktion och kraftfulla komponenter. En av enhetens höjdpunkter är en luftväg i rostfritt stål som är helt isolerad från den inre elektroniken, vilket ger ren och välsmakande vapor varje indrag. Ett annat område där Fenix 2.0 utmanar konkurrenterna är med sitt 4400 mAh litiumjonbatteri, som har dubbla kapaciteten jämfört mot de flesta vaporizerbatterier på marknaden och varar i upp till 75 minuter. Trots att batteriet är stort betyder det inte att det är långsamt att ladda, i själva verket tar det bara 2,5 till 3 timmar. Allt detta finns omgärdat av Fenix 2.0 robust snygga yttre, gjord av ribbad metall och temperaturbeständig termoplast för komfort, säkerhet och hållbarhet.

 

Garanti

Alla Fenix 2.0 sålda av MagicVaporizers, en auktoriserad distributör av Weecke, backas upp av en 2-årsgaranti.

Ytterligare Information

Kan vaporizera Växtmaterial
Tillverkare Weecke
Storlek (längd x bredd x höjd) 6,0 x 3,0 x 11,0 cm
Vikt 232 g
Design Black and Gunmetal
Kraftkälla Battery (4400 mAh)
Värmeelement Removable Titanium Heating Chamber (Convection)
Vaporleverans Direct
Tillverkningsland China
Garanti 2 years

Recension av Fenix 2.0 Vaporizer

Snittbetyg :

0 (Based on 0 rating)

 • 5 Star
   0
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Skriv din egen recension

Du recenserar: Fenix 2.0 Vaporizer

Vilket betyg ger du denna produkt? *