Fenix 2.0 Vaporizer

Betyg:
Fenix 2.0 Vaporizer 4.2 5

1399 kr 1999 kr Du sparar: 600 kr

SKU
ignore-this-58
Fri frakt
TightVac - MiniVac 0,12 L
TightVac - MiniVac 0,12 L
70 kr 95 kr

Det bästa sättet att förvara dina örter är i en original TightVac MiniVac! När du lagt i dina örter stänger du locket och trycker på knappen för att dra ut luften. Dina örter hålls nu färska och ingen lukt läcker ut från MiniVacen. För att öppna, tryck på knappen igen och lyft av locket.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L vilket är ungefär 10 till 30 gram örter, beroende på tätheten. Tack vare den innovativa designen är den extremt slitstark, helt lufttät och helt vattentät.

Fenix 2.0 - Konvektionskammare av Titan för Örter
Fenix 2.0 - Konvektionskammare av Titan för Örter
70 kr 95 kr

Denna Konvektionskammare av Titan för Örter till Fenix 2.0 låter dig vaporizera dina örter utan att smutsa ned själva vaporizern.

Tänkt att användas med: Fenix 2.0 Vaporizer.

Fenix 2.0 - Konduktionskammare av Titan för Koncentrat
Fenix 2.0 - Konduktionskammare av Titan för Koncentrat
70 kr 95 kr

Denna Konduktionskammare av Titan för Koncentrat passar till Fenix 2.0 och låter dig vaporizer koncentrat (vaxer och oljor) samtidigt som vapen hålls ren.

Tänkt att användas med: Fenix 2.0 Vaporizer.

Fenix 2.0 - Munstycke
Fenix 2.0 - Munstycke
145 kr 195 kr

Om ditt Fenix 2.0 Munstycke är trasig eller slitet är detta ersättningsmunnstycke precis vad du behöver.

Tänkt att användas med: Fenix 2.0 Vaporizer.

Fickvåg - 500 x 0,1 g från On Balance
Fickvåg - 1000 x 0,1 g
195 kr 255 kr

Den populära Fickvågen från On Balance behåller fortfarande sin tillförlitlighet och noggrannhet efter alla dessa år. Perfekt för att mäta dina örter eller koncentrat! On Balance Champion väger upp till 1000 gram med en noggrannhet på 0,1 gram. Den passar i de flesta fickor och kan tas med överallt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Noggrannhet: 0,1 g, 0,01 oz
Enheter: g, oz, dwt, ozt
Auto-avstängning: 60 sekunder
Batterier: 2 st AAA-batterier (ingår)
Mått: 118 x 80 x 20 mm
Vikt: 140 gram

Egenskaper

 • Senaste versionen! (2021.11)
 • Nyskapande teknik
 • Smakrik vapor
 • Full temperaturkontroll
 • Portabel design
 • Snabb uppvärmningstid
 • OLED-display
 • Imponerande batteritid

Vem passar Fenix 2.0 Vaporizer till?

Fenix 2.0 Vaporizer erbjuder den senaste tekniken med smart design och är ett utmärkt val för dig som söker en högpresterande bärbar vaporizer som erbjuder full kontroll över dina sessioner. Denna vape hyllas för sina innovativa värmesystem som är specifikt utformat för att vaporizera torra örter och det är den första vapen på marknaden som du kan ställa in en exakt sessionstid på. Om du vill ha full kontroll över hur du vaporizerar dina örter och letar efter en vape som producerar tät, aromatisk och len ånga bör du ta överväga Fenix 2.0.

Senaste teknologin

Inuti Fenix 2 finns otroligt imponerande värme- och kylsystem som garanterar smak av högsta kvalitet varje gång. Den använder en konvektions-uppvärmningsmetod för att framgångsrikt värma dina örter jämnt utan risk för att de förbränns, vilket innebär att du kommer att kunna utvinna fler aktiva ämnen från dina örter än många andra bärbara vaporizers på marknaden. Den producerade vaporn är rik på rena smaker och molnen är lätta att andas in tack vare denna vapes snabba kylningsmetod.

Full temperaturkontroll

Till skillnad från många andra bärbara vaporizers som bara erbjuder förinställda temperaturer vilket kan kännas restriktivt (speciellt för rutinerade användare), låter Fenix 2.0 dig välja den exakta temperaturen du önskar. Det ger dig kraften att välja en exakt värme som sträcker sig hela vägen från 160°C till 220°C så att du har full kontroll över hur dina örter vaporizeras. Oavsett vilken temperatur du väljer kan Fenix 2.0 värmas upp på bara 30 sekunder vilket innebär att du aldrig kommer att behöva vänta länge på att börja din session.

Exakt sessionstid

Fenix 2.0 hyllas som den första vaporizer i världen som med sessionstiming. Tack vare en inställningsmöjlighet av sessionstiden kan du förväg ställa in exakt hur länge du vill att din session ska pågå. När din valda tid sedan är slut stänger enheten automatiskt av sig själv så att du bara vaporizerar under din förvalda tidsperiod. Med full kontroll över din sessiontid eliminerar du risken för och slöseri av batteritid.

Imponerande batteri

En av de största fördelarna med Fenix 2.0 är dess högkapacitet-batteri på hela 4400 mAh. Det laddas fullt på bara 2,5 till 3 timmar och kan användas upp till imponerande 75 minuter från full laddning. Denna vape erbjuder upp till två gånger batteritiden många andra bärbara vaporizer på marknaden så du kan känna dig trygg med att batteriets livslängd inte sviker dig. Den användbara OLED-skärmen visar dessutom alltid enhetens batteristatus vilket ger dig en förvarning när den behöver laddas.

Garanti

Alla Fenix 2.0 sålda av MagicVaporizers, en auktoriserad distributör av Weecke produkter, backas upp av en 2-års-garanti.

Instruktionsmanual

Fenix 2.0 Vaporizer

Innehåll

 • Fenix 2.0 vaporizer
 • Titaniumkammare
 • Kammarverktyg
 • Packningsverktyg
 • Rengöringsborste
 • Alkoholservetter
 • USB-laddningskabel
 • Instruktionsmanual
Fenix 2.0 Vaporizer

Specifikationer

Mer information
Storlek: 6,0 × 3,0 × 11,0 cm
Vikt: 232 g
Uppvärmning: Konvektion
Uppvärmningstid: 10 till 30 sekunder
Kraftkälla: Batteri (4400 mAh)
Temperatur: 160°C till 220°C
Tillverkare: Fenix
Garanti: 2 år
Tillverkningsland: Kina
Skriv din egen recension om Fenix 2.0 Vaporizer
Du recenserar:Fenix 2.0 Vaporizer
Betyg