DaVinci MIQRO

Betyg:
4.35

1199 kr 1599 kr Du sparar: 400 kr

SKU
ignore-this-57
Fri frakt
TightVac - MiniVac 0,12 L
TightVac - MiniVac 0,12 L
65 kr 90 kr

Det bästa sättet att förvara dina örter är i en original TightVac MiniVac! När du lagt i dina örter stänger du locket och trycker på knappen för att dra ut luften. Dina örter hålls nu färska och ingen lukt läcker ut från MiniVacen. För att öppna, tryck på knappen igen och lyft av locket.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L vilket är ungefär 10 till 30 gram örter, beroende på tätheten. Tack vare den innovativa designen är den extremt slitstark, helt lufttät och helt vattentät.

DaVinci MIQRO - Batteri
DaVinci MIQRO - Batteri
110 kr 150 kr

Behöver du byta ut ditt DaVinci MIQRO Batteri eller vill du ha ett extra? Då är detta 18350 900 mAh batteri för dig.

Tänkt att användas med: DaVinci MIQRO.

DaVinci - Batteriladdare
DaVinci - Batteriladdare
350 kr 470 kr

Ladda flera batterier samtidigt så att du aldrig är tvungen att avsluta en session i förtid. Med denna Batteriladdare kan du ladda både dina 18650- och 18350-batterier.

Tänkt att användas med: DaVinci IQ2 och DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO - Skydd
DaVinci MIQRO - Skydd
110 kr 150 kr

DaVinci MIQRO Skyddet dras över din vaporizer. Använd skyddet om du känner att din MIQRO blir för varm eller om du vill skydda den mot fall och stötar.

Tänkt att användas med: DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO - Mjuk Väska
DaVinci MIQRO - Mjuk Väska
120 kr 160 kr

Ta med DaVinci MIQRO vart som helst! Denna Mjuka Väska har ett luktbeständig blixtlås och fickor för tillbehör vilket gör den till den perfekta väskan att ta med din DaVinci MIQRO i när du är ute.

Tänkt att användas med: DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO - Pärla
DaVinci MIQRO - Pärla
65 kr 90 kr

Pärlan gör det möjligt att minska ugnsstorleken på DaVinci MIQRO med 50% vilket resulterar i ett effektivt sätt att vapea dina örter. Skaffe en extra för att alltid ha en ren tillgänglig!

Inkluderar:

 • Pärla (1)
 • Hållare (1)
 • Skruv (1)

Tänkt att användas med: DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO - Förlängt Munstycke
DaVinci MIQRO - Förlängt Munstycke
90 kr 120 kr

Det Förlängda Munstycket är tillverkat av zirkoniumkeramik för att bevara din örts smaker. Använd det här förlängda munstycket om det platta munstycket blir för varmt för dina läppar. Detta utökade munstycket passar också alla 10 mm hon-anslutningar så att du kan koppla på en vattenpipa eller bubbler.

Tänkt att användas med: DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO - Platt Munstycke
DaVinci MIQRO - Platt Munstycke
60 kr 80 kr

Det Platta Munstycket är tillverkat av zirkoniumkeramik för utmärkt smak och har en inre luftväg som hjälper till att kyla vaporn.

Tänkt att användas med: DaVinci MIQRO.

Fickvåg - 500 x 0,1 g från On Balance
Fickvåg - 1000 x 0,1 g
185 kr 250 kr

Den populära Fickvågen från On Balance behåller fortfarande sin tillförlitlighet och noggrannhet efter alla dessa år. Perfekt för att mäta dina örter eller koncentrat! On Balance Champion väger upp till 1000 gram med en noggrannhet på 0,1 gram. Den passar i de flesta fickor och kan tas med överallt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Noggrannhet: 0,1 g, 0,01 oz
Enheter: g, oz, dwt, ozt
Auto-avstängning: 60 sekunder
Batterier: 2 st AAA-batterier (ingår)
Mått: 118 x 80 x 20 mm
Vikt: 140 gram

Egenskaper

 • Senaste versionen! (2021.09)
 • Kompakt och portabel
 • Temperatur upp till 220°C
 • Flera färger tillgängliga
 • Utbytbart batteri
 • 40 sekunders uppvärmningstid
 • Justerbar kammarstorlek
 • Stilren design
 • Digital temperaturkontroll

Vem passar DaVinci MIQRO till?

Om du söker efter en enkel men effektiv bärbar vaporizer som fungerar med hög standard, DaVinci MIQRO är för dig. Den är speciellt utformad för att vara praktisk och diskret och du kan enkelt ta med den i nästan vilken ficka eller väska vilket gör den perfekt för att ta med dig utanför hemmet! Med många användbara funktioner som en justerbar kammare, snabb uppvärmningstid och flera temperaturinställningar garanterar DaVinci MIQRO en verkligt unik vapingupplevelse.

Kompakt och diskret

DaVinci MIQRO är en av de minsta vaporizers på marknaden vilket gör det till ett lysande val för dig som gillar att njuva av vapor hemifrån. Med tanke på storleken ser den både diskret ut och är lätt att gömma sig i handflatan så att du kan njuta av vapor på platser där diskretion krävs.

Rik smak

DaVinci MIQRO innovativa värmesystem är utformat för att få fram de verkliga smakerna av dina örter vilket gör att du är garanterad vapor som är både är aromatisk och tät. Den använder en banbrytande Zirconium-luftväg i kombination med en keramisk ugn så att smakerna som produceras i dina vapormoln förblir rena och fria från toxiner. Ännu en fördel är att DaVinci MIQROs luftväg bidrar med en kraftfull kyleffekt till vaporn innan den når dina läppar vilket garanterar maximal komfort med varje dragning.

Flera temperaturinställningar

En mångsidig egenskap hos DaVinci MIQRO är dess många temperaturinställningar som gör att du kan anpassa din session beroende på örten. Det finns tre lägen; Boost-läget som snabbt höjer temperaturen, Smart Paths som ökar temperaturen i olika nivåer och en exakt temperaturreglering upp till 220°C. En annan imponerande sak med DaVinci MIQRO är att den helt kan värmas upp på mindre än 40 sekunder vilket innebär att snabbt kommer igång med dina sessioner.

Justerbar kammarstorlek

DaVinci MIQRO ger dig möjlighet att justera kammarstorleken upp till 50%. Detta gör att du kan anpassa sessionen efter dina önskemål eftersom du kan minska kammarstorleken för att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av dina örter - bra de gånger du inte har så mycket att ladda. DaVinci MIQRO hjälper till att producera tätare vapormoln och säkerställer att varje del av dina örter värms till perfektion.

Utbytbart batteri

Förutsatt att du har fulladdat batteri redo är sessionslängden du kan uppleva med DaVinci MIQRO praktiskt taget oändlig! Även om denna vape kan ge upp till 30 minuter av kontinuerlig vapor från ett fulladdat batteri betyder det inte att din session måste stanna där. Byt bara till ett nytt, laddat batteri så kan du fortsätta med lätthet - ingen tidskrävande laddning krävs emellan.

Garanti

Alla DaVinci MIQRO sålda av MagicVaporizers, en auktoriserad distributör av DaVinci produkter, backas upp av en 10-årsgaranti på enheten och en 1-årsgaranti på batteriet.

Instruktionsmanual

DaVinci MIQRO

Innehåll

 • DaVinci MIQRO vaporizer
 • Batteri
 • USB-laddningskabel
 • Platt munstycke
 • Förlängt munstycke
 • Tillbehörs-kit
 • Rengörings-kit
 • Instruktionsmanual
DaVinci MIQRO

Specifikationer

Mer information
Storlek: 3,4 × 2,3 × 8,0 cm
Vikt: 104 g
Uppvärmning: Konduktion
Uppvärmningstid: 45 sekunder
Kraftkälla: Batteri (900 mAh)
Temperatur: 149°C till 221°C
Tillverkare: DaVinci
Garanti: 10 år
Tillverkningsland: Kina
Skriv din egen recension om DaVinci MIQRO
Du recenserar:DaVinci MIQRO
Betyg