Arizer V-Tower

Betyg:
4.75

999 kr 1549 kr Du sparar: 550 kr

SKU
ignore-this-82
Fri frakt
TightVac - MiniVac 0,12 L
TightVac - MiniVac 0,12 L
70 kr 90 kr

Det bästa sättet att förvara dina örter är i en original TightVac MiniVac! När du lagt i dina örter stänger du locket och trycker på knappen för att dra ut luften. Dina örter hålls nu färska och ingen lukt läcker ut från MiniVacen. För att öppna, tryck på knappen igen och lyft av locket.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L vilket är ungefär 10 till 30 gram örter, beroende på tätheten. Tack vare den innovativa designen är den extremt slitstark, helt lufttät och helt vattentät.

Arizer - Filterpaket
Arizer - Filterpaket
70 kr 90 kr

Arizer Filterpaket är vad du behöver om du vill byta ut de medföljande filtrena i din Arizer V-Tower eller Arizer Extreme Q vaporizer.

Inkluderar:

 • Djupa filter (4)

Tänkt att användas med: Arizer Extreme Q och Arizer V-Tower.

Arizer - "Cyclone"-skål
Arizer - "Cyclone"-skål
100 kr 130 kr

Denna "Cyclone"-skål är identisk med den som ingår i Arizer Extreme Q och Arizer V-Tower. Det används för att hålla dina örter under förångningsprocessen och jämnar värmefördelningen när värmen stiger från värmeelementet.

Om din gamla skål är trasig, flisad eller sliten är denna "Cyclone"-skål precis vad du behöver.

Inkluderar:

 • "Cyclone"-skål av glas (1)
 • Kylnings-topp (1)
 • Filter (1)

Tänkt att användas med: Arizer Extreme Q och Arizer V-Tower.

Arizer - Glasmunstycke till Slang
Arizer - Glasmunstycke till Slang
45 kr 60 kr

Arizer Glasmunstycke till Slang ansluts till slutet av slangen på Arizer Extreme Q och Arizer V-Tower vaporizers. Det är tillverkat av premiumkvalitets-borosilikatglas för att garantera en len och ren vapor.

Om ditt munstycke till slangen är trasigt, flisat eller slitet är det här tillbehöret precis vad du behöver.

Tänkt att användas med: Arizer Extreme Q och Arizer V-Tower.

Arizer - "Tuff"-skål
Arizer - "Tuff"-skål
130 kr 175 kr

Arizer "Tuff"-skål är en mer hållbar skål än "Cyklone"-skålen. Den ser ut som en "Cyklon"-skål, men har en belägging av medicinsk kvalitet som förhindrar att den går sönder lätt. Beläggningen är på utsidan av glaskammaren och påverkar inte vaporns smak eller renhet.

Denna skål är för dig som tenderar att slita ut "Cyclone"-skålen och letar efter något som håller bättre fast med samma som vaporkvalitet.

Tänkt att användas med: Arizer Extreme Q och Arizer V-Tower.

Arizer - Vinklad Glasadapter
Arizer - Vinklad Glasadapter
120 kr 165 kr

Arizer Vinklad Glasadapter är anslutningsstycket mellan värmekammaren och slangen för Arizer Extreme Q och Arizer V-Tower vaporizers. Den är tillverkad i material av högsta kvalitet för att säkerställa en len och ren vapor.

Om din gamla vinklade adapter är trasig, flisad eller sliten är den precis vad du behöver.

Inkluderar:

 • Vinklad glasadapter (1)
 • Filter (1)

Tänkt att användas med: Arizer Extreme Q och Arizer V-Tower.

Arizer - Slangpaket
Arizer - Slangpaket
190 kr 255 kr

Arizer Slangpaket är idealisk för att byta ut hela toppdelen och fräscha upp vaping-upplevelsen med din Arizer V-Tower eller Arizer Extreme Q vaporizer.

Inklduerar:

 • 90 cm slang (PVC) (1)
 • Vinklad glasadapter (1)
 • Glasmunstycke till slang (1)
 • Djupt filter (1)

Tänkt att användas med: Arizer Extreme Q och Arizer V-Tower.

Arizer - Omrörningsverktyg av Glas
Arizer - Omrörningsverktyg av Glas
60 kr 80 kr

Omrörningsverktyget av Glas är skräddarsytt för Arizer V Tower och Arizer Extreme Q, men kan också användas till nästan alla andra vaporizers eftersom det är ett enkelt glasverktyg. Denna ersättningsdel är identisk med det omrörningsverktyg som följde med din enhet.

Fickvåg - 500 x 0,1 g från On Balance
Fickvåg - 1000 x 0,1 g
190 kr 255 kr

Den populära Fickvågen från On Balance behåller fortfarande sin tillförlitlighet och noggrannhet efter alla dessa år. Perfekt för att mäta dina örter eller koncentrat! On Balance Champion väger upp till 1000 gram med en noggrannhet på 0,1 gram. Den passar i de flesta fickor och kan tas med överallt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Noggrannhet: 0,1 g, 0,01 oz
Enheter: g, oz, dwt, ozt
Auto-avstängning: 60 sekunder
Batterier: 2 st AAA-batterier (ingår)
Mått: 118 x 80 x 20 mm
Vikt: 140 gram

Egenskaper

 • Senaste versionen! (2021.08)
 • Värmekammare av keramik
 • Digital temperaturkontroll
 • LED-display
 • Multifunktionell
 • Enkel att använda

Vem passar Arizer V-Tower till?

De som söker en enkel vaporizer garanterad att producera kvalitetsånga varje session bör definitivt överväga en Arizer V-Tower. Det ger fantastiska resultat till ett mycket överkomligt pris och den förenklade designen hos denna stationära vaporizer gör den till ett idealiskt alternativ för nybörjare - men kvaliteten på dess vapor gör den lika lämplig för rutinerade vapers också.

Exakt temperaturkontroll

Arizer V-Tower erbjuder ett brett urval av temperaturalternativ, från 50°C till 260°C, för att matcha din valda ört. Det gör att du kan ha exakt kontroll över värmen som skapas, vilket innebär att du kan få den exakta densiteten för de ångmoln du vill ha! Du kan också använda detta imponerande temperaturspann för experimentändamål och identifiera den exakta temperatur du gillar mest utan att tvingas välja från en av få förprogrammerade värmenivåer.

Prisvärdig

Det är ingen hemlighet att det finns vaporizers där ute med avancerade än Arizer V-Tower, men om du letar efter en vape av hög kvalitet utan massa extra funktioner får du inte bättre värde för pengarna än detta! Du kan njuta av stora vapormoln oavsett temperatur till ett verkligt otroligt pris och behöver inte tänka på att spendera pengar på en funktioner du troligtvis inte ens kommer använda.

Välsmakande vapor

Tack vare dess innovativa design och uppvärmningsmetoder garanteras vaporn som produceras av Arizer V-Tower vara tät och smaka utmärkt varje gång. Kombinationen av dess långa slang, keramiska uppvärmningsenhet och glasskål garanterar hög potens och smak med varje vapormoln. Den keramiska strukturen i dess värmeelement säkerhetsställer också att ingen obehaglig metallliknande smak eller toxiner oavsiktligt kommer in i din vapor.

Automatisk avstängningsfunktion

Att somna som en följd av vaping är inte ovanligt. Men om du av misstag tar en lur utan stänga av din vaporizer, kan du vara få problem. Arizer V-Tower har dock en praktisk automatisk avstängningstimer som är speciellt utformad för att alltid hålla både dig och din vape säker. Den automatiska timern kan ställas in på antingen en 2- eller 4-timmar och om tiden du ställer in nås kommer den automatiskt att stängas av.

Garanti

Det keramiska värmeelementet täcks av en livstidsgaranti medan all övrig elektronik täcks av en 3 års garanti begränsat till normalt användande.

Instruktionsmanual

Arizer V-Tower

Innehåll

 • Arizer V-Tower vaporizer
 • Slang (90 cm)
 • Slang-munstycke
 • Skål för aromterapi
 • "Cyclone"-skål av glas
 • Omrörningsverktyg
 • Ersättningsfilter
 • Strömadapter
 • Instruktionsmanual
Arizer V-Tower

Specifikationer

Mer information
Storlek: 15,2 × 19,0 cm
Vikt: 387 g
Uppvärmning: Konvektion
Uppvärmningstid: 60 sekunder
Kraftkälla: Uttag
Temperatur: 50°C till 260°C
Tillverkare: Arizer
Garanti: 3 år+
Tillverkningsland: Kanada
Skriv din egen recension om Arizer V-Tower
Du recenserar:Arizer V-Tower
Betyg