COVID-19 status: Våra leveranser påverkas inte. Leveranstiden är 1 till 3 arbetsdagar.

Arizer Air 2

Rating:
4.75

1599 kr 1999 kr Du sparar: 400 kr

SKU
ignore-this-53
Senaste versionen! (2020.08)
Pocket Scale - On Balance Champion - 500 to 0,01g
Fickvåg - 500 x 0,1 g
195 kr 265 kr

Den populära Fickvågen från On Balance behåller fortfarande sin tillförlitlighet och noggrannhet efter alla dessa år. Perfekt för att mäta dina örter eller koncentrat! On Balance Champion väger upp till 500 gram med en noggrannhet på 0,1 gram. Den passar i de flesta fickor och kan tas med överallt!

Kapacitet: 500 g, 17,64 oz
Noggrannhet: 0,1 g, 0,01 oz
Enheter: g, oz, dwt, ozt
Auto-avstängning: 60 sekunder
Batterier: 2 st AAA-batterier (ingår)
Mått: 118 x 80 x 20 mm
Vikt: 140 gram

TightVac - MiniVac 0,12 L
TightVac - MiniVac 0,12 L
70 kr 95 kr

Det bästa sättet att förvara dina örter är i en original TightVac MiniVac! När du lagt i dina örter stänger du locket och trycker på knappen för att dra ut luften. Dina örter hålls nu färska och ingen lukt läcker ut från MiniVacen. För att öppna, tryck på knappen igen och lyft av locket.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L vilket är ungefär 10 till 30 gram örter, beroende på tätheten. Tack vare den innovativa designen är den extremt slitstark, helt lufttät och helt vattentät.

Arizer Air 2 / ArGo - Batteri
Arizer Air 2 - Batteri
195 kr 265 kr

Vill du fördubbla batteritiden för din Arizer Air 2 eller Arizer ArGo? Detta 3000 mAh 18650 Arizer-batteri är identiskt med det ursprungliga batteriet som kom med din Arizer Air 2 eller ArGo och är ett utmärkt sätt att öka batteriets livslängd eller för att byta ut ett batteri som har försämrats med tiden.

Tänkt att användas med: Arizer Air, Arizer Air 2 och Arizer ArGo.

Arizer - Glasadapter (14 mm)
Arizer - Glasadapter (14 mm)
150 kr 200 kr

Denna Glasadapter passar de flesta av Arizer Techs portabla vaporizers och används för att koppla på ett vattendon. Adaptern är 14 mm bred och kommer att passa på alla lika stora bong- eller vattenrör. Om du vill ta prestandan på din Arizer vape till nästa nivå är detta definitivt det tillbehör du kan välja!

Tänkt att användas med: Arizer Air 2 och Arizer Solo 2.

Arizer - Rakt Glasrör
Arizer - Rakt Glasrör
105 kr 135 kr

Det Raka Glasröret används både som munstycke och stället där du laddar dina örter innan vaporizering. Det passar de flesta portabla vaporizers från Arizer Tech.

Om ditt gamla rör är trasigt, kantstött eller slitet är det detta raka glasrör du behöver.

Tänkt att användas med: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 och Arizer Solo 2.

Arizer - Böjt Glasrör
Arizer - Böjt Glasrör
105 kr 135 kr

Det Böjda Glasröret används både som munstycke och stället där du laddar dina örter innan vaporizering. Det passar de flesta portabla vaporizers från Arizer Tech.

Om ditt gamla rör är trasigt, kantstött eller slitet är det detta böjda Glasrör du behöver.

Tänkt att användas med: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 och Arizer Solo 2.

Arizer - Glasrör med Munstycke
Arizer - Glasrör med Munstycke
120 kr 160 kr

Ett 7 cm långt Glasrör med Munstycke till din portabla Arizer vaporizer.

Intended for use with: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 och Arizer Solo 2.

Arizer - Glas-skål
Arizer - Glas-skål
45 kr 65 kr

Arizer Glas-skål är utformad för aromaterapi med eteriska oljor eller aromaterapiblandningar. När du har mixat dina oljor eller blandningar kan du värma upp dem i skålen och låta aroma flöda.

Tänkt att användas med: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 och Arizer Solo 2.

Egenskaper

 • USB-laddning och utbytbara batterier
 • Total temperaturkontroll
 • Kraftfullt luftflöde
 • Välsmakande vapor
 • Imponerande batteritid
 • Automatisk avstängningsfunktion

Vem passar Arizer Air 2 till?

Om du värdesätter bekvämlighet, prestanda och prisvärdighet är Arizer Air 2 ett utmärkt val. Med sin eleganta design och kompakta storlek är denna vape optimal för att diskret ta med när du är utanför hemmet. Den idealisk för både nybörjare och rutinerade vapers tack vare av dess lättanvända kontroller som kombinerats med den senaste tekniken av hårdvara.

Utbytbara batterier och laddningsbar via USB

Arizer Air 2 erbjuder upp till imponerande 75 minuters kontinuerlig vaporizering från ett fulladdat batteri - men det betyder inte att din session måste ta slut när batteriet är slut.

Förutsatt att du har ett extra batteri redo, byt helt enkelt ut det urladdade batteri mot det laddade batteriet för att fortsätta din session. Om du inte har ett extra batteri men ändå vill fortsätta din session kan du dra nytta av denna vapes ”pass-through” teknik vilket innebär att du både kan ladda och använda den samtidigt!

Kraftfull prestanda

Inuti Arizer Air 2 finns det ett kraftfullt värmeelement och vaporvägen är helt isolerad trots dess kompakta form och storlek. Eftersom värmekammaren fungerar via hybridvärmning (konduktion + konvektion) och är utrustad med ett praktiskt omrörningsverktyg kan du se till dina örter att får en jämn värme utan att förbrännas. Den producerar smakrik vapor med varje drag då luftvägen är isolerad och munstycket är av glas.

Ännu bättre är kraften i det inre värmeelementet att Arizer Air 2 enkelt kan hålla jämna steg med de längsta dragningarna. Det gör den till ett idealisk val för erfarna vapers som letar efter en vape med en prestanda som kan klara av långa indragningar.

Full kontroll över temperaturen

Arizer Air 2 har exakt temperaturreglering vilket innebär att kan skräddarsy hela din vaping-upplevelse efter dina behov. Arizer Air 2 ger dig möjlighet att justera temperaturen i enskilda grader och är ett utmärkt alternativ till vaporizers som endast erbjuder förinställda temperaturer utan möjlighet för småjusteringar. Det är lätt att styra temperaturen med enkla knappar på enhetens yttre och du kan enkelt ändra temperaturen under pågående session.

Digital LED-display

Den moderna LED-displayen på Arizer Air 2 framsida innehåller all relevant information som behövs för att hålla koll på dess funktioner under hela sessionen. Genom att tillhandahålla exakta temperaturavläsningar, batteristatus och signalera om enhetens automatisk avstängningsfunktion har aktiverats kommer du alltid vara uppdaterad med allt som din vape gör.

Garanti

Alla Arizer Air 2 vaporizers som säljs av MagicVaporizers är helt autentiska och kommer med en livstidsgaranti på keramiska värmeelement, 2-års garanti på utförande och defekter och 1-års garanti på batteriet.

Arizer Air 2

Innehåll

 • Arizer Air 2 vaporizer
 • Batteri
 • USB-laddare
 • Aromatub av glas – 70 mm
 • Aromatub av glas – 70 mm med slutstycke
 • Örtskål av glas
 • Väska med bältesklämma
 • Omrörningsverktyg av rostfritt stål
 • Filter av rostfritt stål (5)
 • Silikonlock (2)
 • Instruktionsmanal
Arizer Air 2

Specifikationer

Mer information
Storlek: 2,9 x 12, 2 cm
Vikt: 126 g
Uppvärmning: Hybrid (konvektion+konduktion)
Uppvärmningstid: 90 sekunder
Kraftkälla: Batteri (3000 mAh)
Temperatur: 50 till 220°C
Tillverkare: Arizer Tech
Tillverkningsland: Kanada
Garanti: 2 år
Du recenserar:Arizer Air 2
Ditt betyg