Returformulär

Hos oss kan du ha 100% förtroende för att om du ändrar dig kan du returnera en produkt till oss för att få en annan eller återbetalning så länge produkten fortfarande är i det helt nya skick den kom i.

Vaporizers som säljs på MagicVaporizers är avsedda att användas oralt vilket innebär att de klassificeras som hygieniska varor och är undantagna från ångerrätten. Vaporizers kan inte returneras på grund av hälsoföreskrifter om förseglingen har brutits eller produkten har öppnats oavsett om den har använts eller inte. Se artikel 16 "Undantag från ångerrätten" (e) på https://eur-lex.europa.eu

Här är en sammanfattning av hur returprocessen fungerar:

  1. Läs vår returpolicy först.
  2. Skicka returformuläret med giltig information.
  3. Bifoga en bild av produkten du vill returnera där vi kan se förseglingen tydligt för att bekräfta att den inte har brutits.
  4. Vår returavdelning kommer att kontrollera den inskickade informationen för att se om returen är giltig och inom ramen för vår returpolicy.
  5. Du får nu ett mail med leveransinstruktioner.
  6. Skicka tillbaka din produkt till oss via kuriren du väljer. Det är ditt ansvar att se till att det returnerade paketet når oss. Vi rekommenderar att du endast använder spårade tjänster. Vi återbetalar inte dina fraktkostnader för att få produkten tillbaka till oss.
  7. Meddela oss när det har skickats tillsammans med ett spårningsnummer om det är tillgängligt eftersom det kommer att påskynda returprocessen.
  8. Erhåll återbetalningen. Om din beställning har betalats med kort eller banköverföring kan det ta upp till 48 timmar innan återbetalningen når din bank.

Om du bestämmer dig för att returnera en del av din beställning och har fått en rabatt på ditt första köp förbehåller vi oss rätten att dra av rabatten du fick från återbetalningen.