COVID-19 status: Våra leveranser påverkas inte. Leveranstiden är 1 till 3 arbetsdagar.

PAX 3 Vaporizer - Komplett Kit

Rating:
4.35

2399 kr 2599 kr Du sparar: 200 kr

SKU
ignore-this-46
Senaste versionen! (2020.10)
TightVac - MiniVac 0,12 L
TightVac - MiniVac 0,12 L
70 kr 90 kr

Det bästa sättet att förvara dina örter är i en original TightVac MiniVac! När du lagt i dina örter stänger du locket och trycker på knappen för att dra ut luften. Dina örter hålls nu färska och ingen lukt läcker ut från MiniVacen. För att öppna, tryck på knappen igen och lyft av locket.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L vilket är ungefär 10 till 30 gram örter, beroende på tätheten. Tack vare den innovativa designen är den extremt slitstark, helt lufttät och helt vattentät.

Fickvåg - 500 x 0,1 g från On Balance
Fickvåg - 500 x 0,1 g
190 kr 255 kr

Den populära Fickvågen från On Balance behåller fortfarande sin tillförlitlighet och noggrannhet efter alla dessa år. Perfekt för att mäta dina örter eller koncentrat! On Balance Champion väger upp till 500 gram med en noggrannhet på 0,1 gram. Den passar i de flesta fickor och kan tas med överallt!

Kapacitet: 500 g, 17,64 oz
Noggrannhet: 0,1 g, 0,01 oz
Enheter: g, oz, dwt, ozt
Auto-avstängning: 60 sekunder
Batterier: 2 st AAA-batterier (ingår)
Mått: 118 x 80 x 20 mm
Vikt: 140 gram

PAX - Filter
PAX - Filter
90 kr 120 kr

Behöver du byta ut Filtren eller vill du ha extra till din PAX vaporizer? Skaffa detta 3-pack med Filter. Filtren används för att undvika uppbyggnad av rester i ugnen och eftersom de fungerar som ett filter för din vape måste de bytas regelbundet.

Inkluderar:

 • Filter (3)

Tänkt att användas med: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 Vaporizer - Komplett Kit.

PAX - Ugnslock
PAX - Ugnslock
120 kr 165 kr

Behöver du byta ut det medföljande ugnslocket eller vill ha ett extra till din PAX vaporizer? Skaffa då detta Ugnslock.

Intended for use with: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 Vaporizer - Komplett Kit.

PAX - Platta Munstycken
PAX - Platta Munstycken
115 kr 150 kr

Behöver du byta ut det medföljande platta munstycket eller vill ha extra till din PAX vaporizer? Skaffa detta ersättningspaket med Platta Munstycken.

Inkluderar:

 • Platta munstycken (2)

Tänkt att användas med: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 Vaporizer - Komplett Kit.

PAX - Upphöjda Munstycken
PAX - Upphöjda Munstycken
115 kr 150 kr

Behöver du byta ut det medföljande upphöjda munstycket eller vill ha extra till din PAX vaporizer? Skaffa detta ersättningspaket med Upphöjda Munstycken.

Inkluderar:

 • Upphöjda munstycken (2)

Tänkt att användas med: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 Vaporizer - Komplett Kit.

Egenskaper

 • Fickstorlek
 • 10 till 20 sekunders uppvärmningstid
 • Kan vaporizera örter och koncentrat
 • Stilren design i matta färger
 • Automatiska rörelsesensorer
 • Snabbladdning (1 timme)
 • 10-års-garanti

Vem passar PAX 3 till?

Om du söker en elegant men kraftfull vaporizer som är både enkel att använda och otroligt kraftfull är PAX 3 ett verkligt enastående alternativ. Den packar en enorm mängd prestanda i sin praktiska fickstorlek och med den tillhörande appen kan du skräddarsy varje aspekt av dina vape-sessioner. PAX 3 kommer garanterat att imponera och är idealisk att ta med hemifrån tack vare sin lilla storlek och diskreta utseende.

Snabb uppvärmningstid

Med över dubbelt så mycket värmekraft som föregångaren kan PAX 3 värmas upp helt på bara 10 till 20 sekunder beroende på den valda temperaturinställningen. Den ger effektiv och pålitlig prestanda nästan direkt, vilket innebär att du aldrig kommer att vänta länge innan du kan börja din session.

Diskret storlek och snygg finish

PAX 3 kan passa in i de allra flesta fickor och ligger diskret i handflatan vilket gör den perfekt för användning utanför hemmet. Dess eleganta matta finish är ett uppfriskande alternativ till många andra vapes på marknaden, och förbättrar dess diskreta natur för att möjliggöra vaporizering på platser där en mer flashig vape hade dragit till sig för mycket uppmärksamhet. På utsidan finner du också LED-indikatorerna som visar vilken temperatur- och batteri-status.

Komplett kit

När du köper det kompletta kitet får du ett praktiskt koncentratinsats så att du enkelt kan växla mellan att vaporizera örter och koncentrat. Tack vare PAX 3 effektiva uppvärmningssystem klarar den av att vaporizera koncentrat utan att kompromissa med varken kvaliteten eller smaken.

I det kompletta kittet ingår också halvpackningslocket som låter dig packa ugnen med bara hälften av mängden örter och fortfarande få samma kvalitetsvapor som du kan förvänta dig från en tätt packad, full ugn.

Användbara funktioner

PAX 3:s spetsteknologi använder flera sensorer för att förbättra hela din vape-session. När den har värmts upp till den valda temperaturen kommer det en kort vibration så att du vet att den är redo att börja producera smakrik vapor.

Ännu bättre är att de inbyggda rörelsesensorerna som säkerställer maximal värme enbart när du tar vapen till dina läppar. När den har ställts ned igen kommer värmeprocessen att sakta ner, vilket innebär att den bara tillhandahåller hög värme exakt när du behöver den och därmed sparar mycket av batteritiden.

Kompletterande app

Den medföljande appen till PAX 3 är en användbar funktion som låter dig skräddarsy din vaping-session utan att röra vid själva enheten. Appen finns tillgänglig till både Apple- och Android-telefoner och kan användas för att ställa in din PAX 3 på en exakt temperatur, ändra LED-skärmens färg och till och med låsa enheten så att den inte slås på av misstag. Användningen av denna app är också helt frivilligt, så du kan fortfarande dra nytta av din PAX 3 även om smartphone-appar inte riktigt är din grej - valet är ditt!

Obs: Från och med den 17 november 2019 har Apple begränsat vaping-appar i App Store, så om du inte tidigare har en nedladdad kopia av PAX-appen kommer du inte kunna kontrollera PAX 3 från en iPhone.

Garanti

Alla PAX 3 sålda av MagicVaporizers, en auktoriserad återförsäljare av PAX Labs produkter, är autentiska och backas upp av en 10-års-garanti, begränsat till normalt användande.

PAX 3 Vaporizer - Komplett Kit

Innehåll

 • PAX 3 vaporizer
 • Koncentratinsats
 • Munstycke (2)
 • Ugnslock (2)
 • Filter (3)
 • Laddningskabel
 • Laddningsdocka
 • Underhållspaket
 • Multi-verktyg
 • Instruktionsmanual
PAX 3 Vaporizer - Komplett Kit

Specifikationer

Mer information
Storlek: 2,1 x 1,9 x 9,8 cm
Vikt: 142 g
Uppvärmning: Konduktion
Uppvärmningstid: 20 sekunder
Kraftkälla: Batteri (3500 mAh)
Temperatur: 182°C till 215°C
Tillverkare: PAX Labs
Garanti: 10 år
Tillverkningsland: Kina
Du recenserar:PAX 3 Vaporizer - Komplett Kit
Rating