IOLITE WISPR 2

Betyg:
4.65

1299 kr

SKU
ignore-this-26
Fri frakt
TightVac - MiniVac 0,12 L
TightVac - MiniVac 0,12 L
70 kr 90 kr

Det bästa sättet att förvara dina örter är i en original TightVac MiniVac! När du lagt i dina örter stänger du locket och trycker på knappen för att dra ut luften. Dina örter hålls nu färska och ingen lukt läcker ut från MiniVacen. För att öppna, tryck på knappen igen och lyft av locket.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L vilket är ungefär 10 till 30 gram örter, beroende på tätheten. Tack vare den innovativa designen är den extremt slitstark, helt lufttät och helt vattentät.

Fickvåg - 500 x 0,1 g från On Balance
Fickvåg - 1000 x 0,1 g
190 kr 255 kr

Den populära Fickvågen från On Balance behåller fortfarande sin tillförlitlighet och noggrannhet efter alla dessa år. Perfekt för att mäta dina örter eller koncentrat! On Balance Champion väger upp till 1000 gram med en noggrannhet på 0,1 gram. Den passar i de flesta fickor och kan tas med överallt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Noggrannhet: 0,1 g, 0,01 oz
Enheter: g, oz, dwt, ozt
Auto-avstängning: 60 sekunder
Batterier: 2 st AAA-batterier (ingår)
Mått: 118 x 80 x 20 mm
Vikt: 140 gram

Egenskaper

 • Senaste versionen! (2021.07)
 • Drivs av butangas
 • Snabb uppvärmningstid (30 sekunder)
 • Enkel att använda
 • Lättviktig med vikbart munstycke
 • Unik design
 • Upp till 2,5 timmars vaporizering per laddning
 • Uppgraderat butan-system

Vem passar IOLITE WISPR 2 till?

Om du värdesätter både stil och funktion när du väljer en vaporizer är WISPR 2 ett utmärkt val. Den har ett unikt yttre skal som finns i många färger som är både distinkt och estetiskt tilltalande. Om du uppskattar vaping utanför hemmet kommer du att uppskatta det uppgraderade butan-värmesystemet som garanterar smidig, smakfull vapor vid varje session. Eftersom den helt drivs med butangas behöver du aldrig oroa dig för batterinivåer eller hitta ett uttag att ladda det från.

Smart design

Den banbrytande designen av WISPR 2 gör att du synligt kan se butanbränslenivån när den hålls upprätt vilket innebär att du har omedelbar vetskap för när en påfyllning ska ske och att du aldrig plötsligt får slut på bränsle. En annan egenskap är det hopfällbara silikonmunnstycket som enkelt kan döljas när det inte används vilket bidrar till att WISPR 2 är lätt att förvara i nästan alla stora fickor eller väskor.

Snabb uppvärmningstid

WISPR 2 kan nå sin maxtemperatur på 210°C på bara 30 sekunder vilket gör den perfekt för snabba sessioner när du bara vill komma igång och vaporizera. Det fantastiskt effektiva butanvärmesystemet innebär att len, tät vapor produceras omedelbart när den har värmts upp och att dina örter kommer att vaporizeras fullständigt.

Imponerande körtid

Det tar bara 10 sekunder att fylla på WISPR 2 och efter en full påfyllning kan denna vape ge imponerande 2,5 timmars kontinuerlig vaporizering. Tack vare frånvaron av ett skrymmande batteri är den superlätt och perfekt att ta med dig på saker som campingturer och festivaler. WISPR 2 erbjuder otroliga prestanda till ett lågt pris som garanterat imponerar både nybörjare och proffs.

Enkel att använda och rengöra

Eftersom WISPR 2s munstycke är avtagbart är det superlätt att göra ren regelbundet. Det är tillverkat med premiumsilikon vilket garanterar munstyckets icke-porösa natur för optimal hygien. Denna vape kan användas av nybörjare med lite vaping-erfarenhet eftersom den har designats med användarvänlighet i åtanke - och det framgår verkligen. Den går att slå på med en enda knapp och sen allt du behöver göra är att helt enkelt vänta 30 sekunder tills maxtemperaturen nås och sen är du redo att börja vaporizera.

Stilrent utseende

Den moderna designen av WISPR 2 är det som gör att denna vape verkligen sticker ut från mängden. Om du söker efter något som är lite mer unikt än många av dagens bärbara vaporizer med en enhetlig glansfinish är WISPR 2: s yttre mönster estetiskt tilltalande och kommer definitivt att platsa som dekoration när den inte används.

Garanti

Alla IOLITE WISPR 2 sålda av MagicVaporizers backas upp av en 2-års-garanti begränsat till normalt användande.

Instruktionsmanual

IOLITE WISPR 2

Innehåll

 • WISPR 2 vaporizer
 • Munstycke
 • Förvaringsväska
 • Underhållsverktyg
 • Finmaskigt filter
 • Piprensare (2)
 • Munstyckeöverdrag (2)
 • Instruktionsmanual
IOLITE WISPR 2

Specifikationer

Mer information
Storlek: 8,6 × 2,8 × 7,0 cm
Vikt: 126 g
Uppvärmning: Konduktion
Uppvärmningstid: 30 sekunder
Kraftkälla: Butangas
Temperatur: 210°C
Tillverkare: IOLITE
Garanti: 2 år
Tillverkningsland: Irland
Skriv din egen recension om IOLITE WISPR 2
Du recenserar:IOLITE WISPR 2
Betyg