COVID-19 status: Våra leveranser påverkas inte. Leveranstiden är 1 till 3 arbetsdagar.

Hydrology 9

Betyg:
4.35

2499 kr

SKU
ignore-this-71
Bli meddelad så fort produkten är tillbaka i lager igen
TightVac - MiniVac 0,12 L
TightVac - MiniVac 0,12 L
70 kr 90 kr

Det bästa sättet att förvara dina örter är i en original TightVac MiniVac! När du lagt i dina örter stänger du locket och trycker på knappen för att dra ut luften. Dina örter hålls nu färska och ingen lukt läcker ut från MiniVacen. För att öppna, tryck på knappen igen och lyft av locket.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L vilket är ungefär 10 till 30 gram örter, beroende på tätheten. Tack vare den innovativa designen är den extremt slitstark, helt lufttät och helt vattentät.

Fickvåg - 500 x 0,1 g från On Balance
Fickvåg - 1000 x 0,1 g
190 kr 255 kr

Den populära Fickvågen från On Balance behåller fortfarande sin tillförlitlighet och noggrannhet efter alla dessa år. Perfekt för att mäta dina örter eller koncentrat! On Balance Champion väger upp till 1000 gram med en noggrannhet på 0,1 gram. Den passar i de flesta fickor och kan tas med överallt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Noggrannhet: 0,1 g, 0,01 oz
Enheter: g, oz, dwt, ozt
Auto-avstängning: 60 sekunder
Batterier: 2 st AAA-batterier (ingår)
Mått: 118 x 80 x 20 mm
Vikt: 140 gram

Hydrology 9 - Borosilikatglasrör
Hydrology 9 - Borosilikatglasrör
115 kr 150 kr

Behöver du byta ut Borosilikatglasröret som följde med din Hydrology 9 vaporizer? Då är denna reservdel för dig.

Mäter 7 cm i längd och 4,5 cm i diameter.

Tänkt att användas med: Hydrology 9.

Egenskaper

 • Avancerad hydraulisk teknik
 • Bong-liknande upplevelse
 • Smakrik och len vapor
 • Inbyggt omrörningsverktyg
 • Kraftfullt batteri
 • Noggrann temperaturövervakning
 • Enkel att använda

Vem passar Hydrology 9 till?

Hydrology 9 hyllas som en av de mest teknologiskt avancerade vaporizers på marknaden idag och den är ett utmärkt val för erfarna vapers som vill tänja på gränserna för vaporizering. Intensiv forskning har genomförts under framtagningen av denna vape för att den ska replikera känslan av att använda en bong och för att garantera bästa möjliga vapor. Den använder ett unikt hydraulsystem och är tillverkad med material av högsta kvalitet som i kombination med den futuristiska designen gör att den verkligen sticker ut från alla andra vaporizers.

Innovativ vätskefiltrering

Inuti Hydrology 9 finns ett komplicerat hydrauliskt filtreringssystem som effektivt kyler vapor via vatten allt eftersom lena och smakrika vapormoln produceras. Anledningen till att välja denna typ av filtreringssystem är att efterlikna både en bongs smak och känsla, vilket ger en verkligt unik upplevelse jämfört med alla andra bärbara vaporizers.

Trots att den inte riktigt är i fickstorlek är den fortfarande enkel att ta med sig och du behöver aldrig oroa dig för oväntade läckor. Trots vatteninnehållet i systemet har hela strukturen på denna vape nämligen utformats för att vara 100% spillsäkert.

Jämn värmefördelning

Till skillnad från många andra vapes som gör det svårt att röra dina örter halvvägs genom en session för att säkerställa jämn vaporizering, gör Hydrology 9 allt hårt arbete för dig. Denna vape har en inbyggd, värmebeständig rostfritt stål omrörare integrerad i bottenkammarens lock som gör att du effektivt kan omfördela dina örter med minimal ansträngning. Genom att minska avfallet är du garanterad att du får maximal effekt från dina örter varje gång.

Noggrann temperaturövervakning

Hydrology 9 är utrustad med en avancerad mikrochip-processor för optimalt temperaturövervakning och styrning. När du har valt den önskade temperaturnivån övervakar den inbyggda processorn noggrant enhetens temperatur och håller den konsekvent genom hela sessionen. Eftersom den är justerar värmen inom millisekunder för att förhindra någon grad av fluktuation är du garanterad att uppleva en jämn temperatur under hela sessionen - utan att krångel eller ändrade inställningar krävs från din sida.

Enkel att använda

Även om Hydrology 9-systemet kan låta komplicerat är den mycket enkel att använda! Tryck helt enkelt på strömbrytaren tre gånger i följd så aktiveras värmeprocessen. För att följa uppvärmningsprocessen, titta på det ljusbaserade styrsystemet som är både lätt att följa och övervaka.

Den tar bara 60 sekunder att värma upp och kommer att visa en ljusblå LED-lampa så snart den lägsta temperaturen har uppnåtts. Varierande tydliga färger visas beroende på aktuell temperatur och håller dig informerarad om den aktuella värmenivån. Du hittar också en användbar LED-batteridisplay som ger noggranna batteriläsningar. Batteriet är inbyggt, har en kapacitet på 2000 mAh och kan räcka upp till imponerande 15 sessioner.

Garanti

Alla Hydrology 9 vaporizers sålda av MagicVaporizers, en auktoriserad återförsäljare av Cloudious 9 produkter, kommer med en 2-års-garanti.

Hydrology 9

Innehåll

 • Hydrology 9 vaporizer
 • USB-kabel
 • Packningsverktyg
 • Rengöringsborstar (2)
 • Instruktionsmanual
Hydrology 9

Specifikationer

Mer information
Storlek: 4,5 × 17,6 cm
Vikt: 413 g
Uppvärmning: Konduktion
Uppvärmningstid: 60 sekunder
Kraftkälla: Batteri (2000 mAh)
Temperatur: 170°C till 210°C
Tillverkare: Cloudious 9
Garanti: 2 år
Tillverkningsland: Kina
Write your own review about Hydrology 9
Du recenserar:Hydrology 9
Betyg