Lägsta priserna
Vi skickar inom 24h
Auktoriserad återförsäljare
Fri frakt på Vaporizers

FocusVape S Pro Premium

1 399 kr

1 699 kr Spara 300 kr

Focusvape Pro S Premium - Colours
Focusvape Pro S Premium - Colours Focusvape Pro S Premium - With Bubbler Focusvape Pro S Premium - Direct Focusvape Pro S Premium - Size Focusvape Pro S Premium - Included Focusvape Pro S Premium - Mouthpiece Focusvape Pro S Premium - Battery
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 399 kr

1 699 kr Spara 300 kr

1 399 kr

1 699 kr Spara 300 kr


Vi garanterar dig marknadens senaste/nyaste vaporizer versioner. Vi tog emot detta lager av FocusVape S Pro Premium den 23 Feb. 2018.

0
Läs 0 Recension(er) | Bli först med att recensera den här produkten

FocusVape Pro S Premium har trots storleken och priset samma kraftfulla funktioner som du förväntar dig att hitta i mycket dyrare enheter. Premium-setet innehåller dessutom bubblern, som replikerar den coola och läckra känslan av en perfekt bong-hit, och det är bara början på denna vaporizers anpassningsförmåga. Använd dig av de exakta temperatur- och luftflödes-inställningarna för att få den vapor som passar ditt växtmaterial! 


Det utbytbara batteriet av hög kapacitet gör att du kan ha längre sessioner. När det kommer till laddning så kan enheten även användas medan batteriet laddas. Kombinera detta med vaporizerns djupa, keramiska kammare som minskar behovet för påfyllningar så inser du att FocusVape Pro S Premium må vara liten till växten men den är stor i prestanda. Den snygga, robusta designen kompletteras av en rad användbara funktioner, inklusive haptisk feedback, inställningsminne och automatisk avstängning. 

Om smaken är den viktigaste faktorn för dig så kommer du att bli glad att veta att Pyrex-glasmunstycket levererar tät, smakrik och ren vapor. Tack vare FocusVape Pro S Premiums isolerade luftväg så är smaken och aromen som produceras lika varje gång.


Finns i färgerna Svart, Silver och Grå Metallic.

Höjdpunkter

 • OLED-display med tvåknapps kontroll 
 • Kraftfullt, utbytbart 3200mAh Li-ion batteri 
 • Anvädning under Laddning och haptikfeedback 
 • Levereras med bong-liknande bubbler
 • Vaporväg i keramik och Pyrex för ren smak 
 • Robust men lätt 
 • Exakt temperaturkontroll från 80°C till 240°C 
 • Djup 0,5 g kammare för mindre behov av påfyllningar 

 

Tillbehör (inkluderade)

 • Bubbler
 • Original Samsung 3,200mAh batteri
 • Micro-USB laddningskabel (5-stifts)
 • Extra glasmunstycke
 • Packningsverktyg
 • Rengöringsborste
 • 3 x filterskärmar


Mycket personanpassad smak

En av de bästa aspekterna av FocusVape Pro S Premium är hur lätt det är att anpassa den smak som produceras utefter dina preferenser. Som med andra vaporizer-modeller så kan du välja hur fint eller grovt du fördelar dina torra örter innan du laddar den. Du kan också justera värmen med hög precision. Välj en temperatur mellan 80°C och 240°C i steg om 1°.


Men FocusVape slutar inte där. Den har också en inbyggd luftflödesventil som reglerar hur mycket frisk luft som dras in i värmekammaren och blandas med ångan från örten, vilket påverkar den densitet och smak som produceras. Ventilen har tre justeringspositioner — välj lågt luftflöde för tjocka moln eller ett högre luftflöde för de jämnaste dragen.


Om detta inte är tillräcklig anpassning för dig så levereras FocusVape Pro S Premium också med en bubbler. Det är lätt att fylla med vatten och knäppa fast på enheten. Bubblern efterliknar den svalkande känslan, det bubblande ljudet och smaken av en bong-hit.


Hög prestanda

Tillsammans med dess 160° temperaturspann så braverar FocusVape Pro S Premium också med ett antal högpresterande funktioner. Denna vaporizer drivs med ett Samsung 3200mAh 18650 batteri - ett av de batterierna med högst kapacitet i någon bärbar vaporizer på marknaden. Vad som är ännu bättre är att detta batteri är utbytbart så att du kan byta ut det mot ett reservbatteri för att hålla igång dina sessions längre. Du kan också använda FocusVape medan den laddas tack vare enhetens pass-through teknik.


Men bra prestanda betyder inte att den är svår att använda. FocusVapes djupa kammare är lätt att packa — vrid bara på munstycket för att öppna den. Med en sluttande kant så omöjliggör kammaren spill. Då kammaren är full så värms vaporizern upp snabbt, på under 35 sekunder. FocusVapes konvektionsuppvärmningssätt producerar en ren uppvärmning som lämnar få rester, vilket gör denna enhet till en av de alternativ som kräver minst underhåll.


FocusVape Pro S Premium har också gott om ytterligare funktioner för att förbättra din upplevelse. Detta vaporizer, som byggdes med säkerhet i åtanke, har en automatisk avstängningsfunktion. Efter fem minuter av värme och tre minuter i viloläge så stängs enheterna av för att förhindra överhettning. Detta kompletteras med på-vibrationen som låter dig veta när FocusVape är aktiv. Vaporizern vibrerar också när din önskade temperatur är uppnådd, så att du inte behöver titta på skärmen medan du väntar. En annan användbar funktion som gör dina sessioner smidigare är FocusVape Pro S Premiums minnesdata - sista inställningen du använt sparas inför din nästa session, så att du inte behöver oroa dig för att glömma den där perfekta temperaturen du hittat.


Genomtänkt design

Utformad för att användas var som helst och överallt - FocusVape Pro S Premium är kompakt och lätt med sina enstaka 180 gram. Medan du kanske tror att en sådan liten enhet är begränsad till dålig byggkvalitet så tillverkas den robusta FocusVape med material av hög kvalitet. Dess yttre hölje är tillverkat av anodiserad, flygplansgradsaluminium vilket säkerställer att denna vaporizer klarar slitage. Den djupa, förbränningsfria, keramiska kammaren rymmer generösa 0,5 g växtmaterial — precis rätt storlek för en njutbar solo-session. Munstycket är gjort av ett slitstarkt Pyrex-glasrör som med sin förseglade och isolerade luftväg producerar FocusVape Pro S Premium tät och smakfull ånga.


Denna vaporizer är också utrustad med en OLED-display och tvåknappskontroll för att göra temperaturjusteringen och inställningarna enkla. Displayen visar även den aktuella batterinivån, så att din session aldrig avbryts av en oväntad avstängning.

 

Garanti

Alla FocusVape Pro S Premium vaporizers som säljs av MagicVaporizers är helt autentiska och stöds av en 1-års-garanti.

Ytterligare Information

Kan vaporizera Växtmaterial
Tillverkare FocusVape
Storlek (längd x bredd x höjd) 2,3 x 2,3 x 17,2 cm
Vikt 180 g
Design Black, Silver or Gun Metal
Kraftkälla 3200mAh Li-ion battery
Värmeelement Ceramic chamber (convection)
Vaporleverans Direct / Bubbler
Tillverkningsland China
Garanti 1 year

Recension av FocusVape S Pro Premium

Snittbetyg :

0 (Based on 0 rating)

 • 5 Star
   0
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Skriv din egen recension

Du recenserar: FocusVape S Pro Premium

Vilket betyg ger du denna produkt? *