DynaVap M 2021

Betyg:
DynaVap M 2021 4.6 5

749 kr 849 kr Du sparar: 100 kr

SKU
ignore-this-61
Fri frakt
TightVac - MiniVac 0,12 L
TightVac - MiniVac 0,12 L
70 kr 95 kr

Det bästa sättet att förvara dina örter är i en original TightVac MiniVac! När du lagt i dina örter stänger du locket och trycker på knappen för att dra ut luften. Dina örter hålls nu färska och ingen lukt läcker ut från MiniVacen. För att öppna, tryck på knappen igen och lyft av locket.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L vilket är ungefär 10 till 30 gram örter, beroende på tätheten. Tack vare den innovativa designen är den extremt slitstark, helt lufttät och helt vattentät.

DynaTec Apollo 2 Induktionsvärmare från DynaVap är perfekt för att värma upp din VapCap hemma.
DynaVap - DynaTec Apollo 2 Induktionsvärmare
1225 kr 1635 kr

DynaVap har revolutionerat uppvärmning med nya DynaTec Apollo 2 induktionsvärmare! Att använda en induktionsvärmare är ett helt annat sätt att värma din DynaVap VapCap eftersom det inte värmer ditt material med en låga, utan använder en skyddad spole för att värma runt locket. DynaTec Apollo 2 fungerar både på rostfria- eller en titanspetsar och når temperatur på bara 5 till 8 sekunder.

En omkopplare är inbyggd i kammaren så att värmaren bara aktiveras när en DynaVap VapCap sätts in vilket indikeras av ett rött ljus. På toppen finns det också en magnet för att kyla locket snabbare efter användning vilket hjälper dig att spara mer material.

Jämfört med att använda en stormtändare värmer den lite svalare, så den är perfekt för smakjagare och för dem som föredrar låga temperaturer. För varmare dragningar, lämna vapen i ytterligare en sekund eller två efter klicket.

En automatisk avstängningsfunktion begränsar uppvärmningen till högst 15 sekunder åt gången för säkerhets skull. DynaVap ger en 12-månaders garantiperiod om du upplever några problem.

DynaTec Apollo 2 Induktionsvärmare gör din DynaVap VapCap enklare att använda, bekvämare och med bättre smak - vad mer kan man begära?

Inkluderar:

 • DynaVap DynaTec Apollo 2 Induktionsvärmare
 • Strömförsörjning
 • Tvåstifts EU-kontakt
 • Instruktionsmanual

Tänkt att användas med: DynaVap M 2021 och DynaVap Omni 2021.

Njut av bärbar induktionsuppvärmning med DynaTec Orion Induktionsvärmare speciellt tillverkad för DynaVap vaporizers.
DynaVap - DynaTec Orion V2 Induktionsvärmare
1920 kr 2560 kr

DynaVap DynaTec Orion Induktionsvärmare är ett extremt lätt, bärbart värmesystem tillverkat speciellt för DynaVap vaporizers. Njut av smakrik och len vapor med din DynaVap VapCap vart du än går! Batteriet har en kapacitet på 1000 mAh vilket räcker till i genomsnitt 50 uppvärmningar och fungerar med både titan och rostfria spetsar.

Du behöver inte oroa dig för att trycka på några knappar eftersom Orion Induktionsvärmare känner av när VapCap sätts in. För att använda, sätt in DynaVap VapCap i kammaren tills du ser det orangea ljuset blinka och lyssna efter klicket för att indikera att den är uppvärmd (eller räkna blinkningarna). På bara fyra till sex sekunder värms ditt material upp till perfektion och du är redo för lyxig, välsmakande vapor. En automatisk avstängningsfunktion begränsar uppvärmningen till maximalt 10 sekunder åt gången.

Det medföljande fodralet med blixtlås passar inte bara din Orion utan även till USB-C-laddningskabeln, den medföljande SnapStash och har plats för att säkert förvara dina VapCaps.

DynaTec Orion Induktionsvärmare är designad och monterad i USA och levereras med en 1-års-garanti.

Inkluderar:

 • DynaVap DynaTec Orion Induktionsvärmare
 • DynaVap DynaTec Blixtlåsfodral
 • USB-C laddningskabel
 • SnapStash (liten)
 • Instruktionsmanual

Tänkt att användas med: DynaVap M 2021 och DynaVap Omni 2021.

Vertigo Cyclone II Tripple Stormtändare är en prisvärd stormtändare med en genomskinlig bränsletank.
Cyclone II Trippla Stormtändare
115 kr 155 kr

Vertigo Cyclone II Trippla Stormtändare är en av de mest budgetvänliga stormtändarna du någonsin kommer att hitta. Den har en stor, genomskinlig bränsletank så att du alltid vet hur mycket bränsle som finns kvar och som gör det mycket lättare att fylla på. Den rundade designen passar snyggt i din hand medan ratten på tändarens botten enkelt justerar flammans storlek med ett snabbt varv. Den vindbeständiga lågan kan tändas upp till 3500 meter över havet.

Fyll den med butangas före användning (ingår ej). Rengör inte med alkohol, eftersom detta kommer att bryta ned plasten och leda till bränsleläckage.

DynaStash är det optimala tillbehöret för att förvara din DynaVap VapCap (och lite örter!).
DynaVap - DynaStash (Valnöt)
425 kr 565 kr

DynaStash är det perfekta komplementet till en DynaVap vape. Den har en stort fack för att rymma en generös mängd örter vilket gör det super lätt att ladda din DynaVap. Allt du behöver göra är att trycka in din DynaVap i materialet, vrida och sen är du redo att börja vaporizera!

Den har också ett annat fack för att lagra din DynaVap, så att du har allt du behöver (utom värmekällan) på ett ställe. På toppen av DynaStash finns en stark magnet som kan användas för att lagra din DynaVap när den inte används, samt för att kyla ner den mellan indragningar.

Tänkt att användas med: DynaVap M 2021.

Håll din DynaVap i bra skick med hjälp av DynaKit: Underhåll.
DynaVap - DynaKit: Underhåll
115 kr 155 kr

DynaKit: Underhåll hjälper dig att rengöra dina DynaVap-enheter snabbt och effektivt. I paketet finns också DynaWax som du bör användas för att hålla O-ringarna väl smorda.

Inkluderar:

 • DynaWax (1)
 • Bomullstops (5)
 • Kondenserings-O-ringar (3)
 • Hög temperatur-O-ringar (5)

Detta kit är kompatibel med följande DynaVap-modeller:

Med DynaCoil kan du vaporizera koncentrat med din DynaVap-vape.
DynaVap - DynaCoil
225 kr 300 kr

DynaVap DynaCoil är utformad för att passa in i locket på din DynaVap-vape så att du kan använda den med dina favoritkoncentrat eller andra klibbiga material. För att använda den är allt du behöver göra att ta bort örtfiltret från locket, sätta in DynaCoil, placera ditt koncentrat direkt på spolen, värm och njut.

Observera att DynaCoil kommer upprullad och ska aldrig rullas ut.

Tänkt att användas med: DynaVap M 2021 och DynaVap Omni 2021.

Använd det Tjocka Munstycket om du vill ansluta din DynaVap vape till en vattenpipa (14 mm).
DynaVap - Tjockt Munstycke
40 kr 50 kr

DynaVap Tjock Munstycke passar i slutet på alla DynaVap-modeller. Det kan användas som ett extra munstycke för att dela med vänner eller användas som en vattenledningsadapter som passar alla 14 mm honanslutningar, vilket gör att du enkelt kan förvandla din DynaVap vape till en vattenkyld vaporizer.

Observera att det tjocka munstycket passar inte in i DynaStash-öppningen, du måste ta bort det innan du placerar din DynaVap i DynaStashen.

Tänkt att användas med: DynaVap M 2021 och DynaVap Omni 2021.

DynaVap Rostfria Stålfilter håller din vapor ren och välsmakande.
DynaVap - Filter av Rostfritt Stål (3-pack)
55 kr 70 kr

Det Rostfria Stålfiltret går in mellan kammaren och spetsen på VapCap för att hålla vaporn ren och fri från fina partiklar från dina örter. Dessa filter är kompatibla med både titan- och rostfria stål-spetsar.

Inkluderar:

 • Filter av rostfritt stål (3)

Tänkt att användas med: DynaVap M 2021 och DynaVap Omni 2021.

Låg Temperatur Captive Cap har en unik logotyp på den för att skilja den från den normala Captive Cap.
DynaVap - Låg Temperatur Captive Cap
225 kr 300 kr

DynaVap Låg Temperatur Captive Cap-lock ger en helt ny upplevelse med din DynaVap VapCap-vape. Genom att klicka tidigare i uppvärmningscykeln hjälper det dig att vara mer konsekvent med dina uppvärmningstider, så att du kan vaporizera dina örter med mindre risk för förbränning och njuta av en mer komplex smakprofil. Låg Temperatur Captive Cap levereras också med en unik logotyp för att skilja den från din vanliga Captive Cap.

DynaVap Låg Temperatur Captive Cap designades för DynaVap VapCap M men passar alla VapCap. Om du är ute efter svalare vapor eller vill uppleva mer smak från dina örter är detta ett bra tillbehör att ha.

Tänkt att användas med: DynaVap M 2021 och DynaVap Omni 2021.

DynaVap Captive Cap hjälper till att fördela luftflödet bättre.
DynaVap - Captive Cap
225 kr 300 kr

Den nya DynaVap Captive Cap-locket hjälper till att hålla locket på plats samtidigt som den möjliggör en jämnare fördelning av luftflödet. Om du någonsin har fått locket att lossna från din DynaVap under en uppvärmning kommer du verkligen att uppskatta den nya designen på detta lock. Det "klick" du hör när vapen har värmts upp eller svalnat är också tydligare och lättare att höra.

DynaVap "Captive Cap"-locket designades för DynaVap VapCap M men passar alla VapCap. Om du letar efter ett ersättningslock eller bara vill ha något nytt är "Captive Cap" ett utmärkt alternativ.

Tänkt att användas med: DynaVap M 2021 och DynaVap Omni 2021.

Fickvåg - 500 x 0,1 g från On Balance
Fickvåg - 1000 x 0,1 g
195 kr 255 kr

Den populära Fickvågen från On Balance behåller fortfarande sin tillförlitlighet och noggrannhet efter alla dessa år. Perfekt för att mäta dina örter eller koncentrat! On Balance Champion väger upp till 1000 gram med en noggrannhet på 0,1 gram. Den passar i de flesta fickor och kan tas med överallt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Noggrannhet: 0,1 g, 0,01 oz
Enheter: g, oz, dwt, ozt
Auto-avstängning: 60 sekunder
Batterier: 2 st AAA-batterier (ingår)
Mått: 118 x 80 x 20 mm
Vikt: 140 gram

DynaVap M 2021 Egenskaper

 • Senaste versionen! (2021.11)
 • Tillverkad i rostfritt stål
 • Perfekt för mikrodosering
 • Vapor på begäran
 • Unik "klickande" lock
 • Hybriduppvärmning
 • Återvinningsbar förpackning
 • Designad och tillverkad i USA

Vem passar DynaVap M 2021 till?

VapCap M 2021 från DynaVap är perfekt för alla som letar efter en lättanvänd, manuellt styrd vape med en praktiskt taget oförstörbar konstruktion. Den enkla designen ger god, pålitlig vapor och möjliggör diskreta vape-sessioner där andra vapes skulle dra för mycket uppmärksamhet.

Vad är nytt med "M"-varianten?

För att säkerställa maximal smak är DynaVap M 2021 fortfarande konstruerad av rostfritt stål av medicinsk kvalitet, men den har nu det nya ”Captive Cap”-locket med två små fördjupningar nära slutet för att hålla locket säkert på plats utan att påverka luftflödet.

Nytt för denna version är också att du kan justera skålen och minska extraktionsskålen med 50% för enklare mikrodosering. Om du är gillar att kyla vaporn kommer du också att uppskatta det förbättrade avsmalnande munstycket som gör att du snabbt och enkelt kan ansluta det till ett vattenverktyg.

Slutligen har DynaVap också övergett plastförpackningar och levererar nu VapCap M 2021 i ett 100% återvinningsbart kartongförpackning som också kan användas som ett fodral.

Manuell kontroll

DynaVap M 2021 kan värmas upp av praktiskt taget vilken extern värmekälla som helst, t.ex. en stormtändare eller induktionsvärmare. Tack vare denna geniala design kan den leverera kraftfulla och välsmakande hits från små mängder örter, omedelbart. Locket ger ifrån sig har ett hörbart klick för att indikera att du har nått lägsta temperatur och är redo att börja vaporizera.

Med DynaVap M:s manuella uppvärmning har du fullständig kontroll över vapordensiteten. Förbered snabb och lätt vapor eller ett tjockt och tungt vapormoln, beroende på vart du värmer på locket. Även med den lilla skålstorleken är varje indragning full av effekt och smak.

Justerbar skålstorlek

Om du vill matcha din örtkonsumtion med tillfället kommer du att uppskatta DynaVap M 2021 skålen har två inställningar - 0,1 gram och 0,05 gram. Perfekt för mikrodosering! Skålen, även den i rostfritt stål, är förvånansvärt effektiv, även med små mängder örter laddade. Den är också snabbt att ladda om, så att du snabbt kan vape nästa skål efter att ha avslutat den förra.

Den kan vaporizera hela skålen i 1 till 2 indragningar, men om du inte avslutar kan du till och med återvända till samma skål lite senare eftersom DynaVap M 2021 inte värmer din örter mellan inandningar.

Bekväm att ta med överallt

DynaVap M 2021 är 9 centimeter lång och väger bara 19 gram vilket gör den till en av marknadens minsta vaporizers. Det är inte bara den perfekta vaporizern för festivaler och camping, den är också idealisk för alla på resande fot, eftersom det enda du behöver är en tändare och lite örter. Ingen annan portabel vaporizer erbjuder så omedelbar och kraftfull vapor till ett så rimligt pris.

Hur använder man den?

Ladda DynaVap M 2021 genom att antingen lägga dina örter till toppen eller tryck in toppen i örterna några gånger för att ladda den. Använd fingret för att få bort överflödiga örter och sätt på locket.

När din skål är fylld, värm locket med antingen en stormtändare eller en induktionsvärmare tills du hör det berömda DynaVap-“klicket” som låter dig veta att den är klart att användas. Du kan kontrollera luftflödet med genom att hålla för luftintaget medan du andas in för tjockare vapor, eller lämna det öppet för lättare och mjukare vapor.

Garanti

Alla DynaVap M 2021-vaporizers som säljs av MagicVaporizers, en auktoriserad distributör av DynaVap-produkter, är äkta och stöds av 2 års garanti, begränsad till normal användning.

DynaVap M 2021

Innehåll

 • DynaVap VapCap M 2021 vaporizer
 • Återvinningsbar förpackning
DynaVap M 2021

Specifikationer

Mer information
Storlek: 9,2 × 1,2 × 1,2 cm
Vikt: 20 g
Uppvärmning: Hybrid (Konvektion+konduktion)
Uppvärmningstid: 12 sekunder
Kraftkälla: Stormtändare eller induktion
Temperatur: 150°C till 230°C
Tillverkare: DynaVap
Garanti: 2 år
Tillverkningsland: USA
Skriv din egen recension om DynaVap M 2021
Du recenserar:DynaVap M 2021
Betyg