COVID-19 status: Våra leveranser påverkas inte. Leveranstiden är 1 till 3 arbetsdagar.

DynaVap - DynaTec Orion Induktionsvärmare

2530 kr
SKU
SKU3017
Bli meddelad så fort produkten är tillbaka i lager igen

DynaVap DynaTec Orion Induktionsvärmare är ett extremt lätt, bärbart värmesystem tillverkat speciellt för DynaVap vaporizers. Njut av smakrik och len vapor med din DynaVap VapCap vart du än går! Batteriet har en kapacitet på 1000 mAh vilket räcker till i genomsnitt 50 uppvärmningar och fungerar med både titan och rostfria spetsar.

Du behöver inte oroa dig för att trycka på några knappar eftersom Orion Induktionsvärmare känner av när VapCap sätts in. För att använda, sätt in DynaVap VapCap i kammaren tills du ser det orangea ljuset blinka och lyssna efter klicket för att indikera att den är uppvärmd (eller räkna blinkningarna). På bara fyra till sex sekunder värms ditt material upp till perfektion och du är redo för lyxig, välsmakande vapor. En automatisk avstängningsfunktion begränsar uppvärmningen till maximalt 10 sekunder åt gången.

Det medföljande fodralet med blixtlås passar inte bara din Orion utan även till USB-C-laddningskabeln, den medföljande SnapStash och har plats för att säkert förvara dina VapCaps.

DynaTec Orion Induktionsvärmare är designad och monterad i USA och levereras med en 1-års-garanti.

Inkluderar:

  • DynaVap DynaTec Orion Induktionsvärmare
  • DynaVap DynaTec Blixtlåsfodral
  • USB-C laddningskabel
  • SnapStash (liten)
  • Instruktionsmanual

Tänkt att användas med: DynaVap M 2020.