COVID-19 status: Våra leveranser påverkas inte. Leveranstiden är 1 till 3 arbetsdagar.

DynaVap - DynaTec Apollo 2 Induktionsvärmare

1615 kr
SKU
SKU3018
Bli meddelad så fort produkten är tillbaka i lager igen

DynaVap har revolutionerat uppvärmning med nya DynaTec Apollo 2 induktionsvärmare! Att använda en induktionsvärmare är ett helt annat sätt att värma din DynaVap VapCap eftersom det inte värmer ditt material med en låga, utan använder en skyddad spole för att värma runt locket. DynaTec Apollo 2 fungerar både på rostfria- eller en titanspetsar och når temperatur på bara 5 till 8 sekunder.

En omkopplare är inbyggd i kammaren så att värmaren bara aktiveras när en DynaVap VapCap sätts in vilket indikeras av ett rött ljus. På toppen finns det också en magnet för att kyla locket snabbare efter användning vilket hjälper dig att spara mer material.

Jämfört med att använda en stormtändare värmer den lite svalare, så den är perfekt för smakjagare och för dem som föredrar låga temperaturer. För varmare dragningar, lämna vapen i ytterligare en sekund eller två efter klicket.

En automatisk avstängningsfunktion begränsar uppvärmningen till högst 15 sekunder åt gången för säkerhets skull. DynaVap ger en 12-månaders garantiperiod om du upplever några problem.

DynaTec Apollo 2 Induktionsvärmare gör din DynaVap VapCap enklare att använda, bekvämare och med bättre smak - vad mer kan man begära?

Inkluderar:

  • DynaVap DynaTec Apollo 2 Induktionsvärmare
  • Strömförsörjning
  • Tvåstifts EU-kontakt
  • Instruktionsmanual

Tänkt att användas med: DynaVap M 2020.