Lägsta priserna
Vi skickar inom 24h
Auktoriserad återförsäljare
Fri frakt på Vaporizers

AirVape Xs

1 499 kr

1 699 kr Spara 200 kr

AirVape Xs Vaporizer
AirVape Xs - Bowl AirVape Xs - Size AirVape Xs - Package AirVape Xs - Blue AirVape Xs - Rose AirVape Xs - Gold AirVape Xs - Side AirVape Xs - Top AirVape Xs Vaporizer

1 499 kr

1 699 kr Spara 200 kr

Kontakta mig när den här produkten finns i lager igen.
Laddar...

1 499 kr

1 699 kr Spara 200 kr

5
Läs 6 Recension(er) | Skriv din Recension

En snabb titt på AirVape Xs är nog för att se att det är en premium kvalitetsprodukt for en insiktsfull användare. Så fort som du plockar upp den och håller den i din hand så kommer du att uppskatta hur bekväm och lätt den är (70g). Det fina metall höljet, den krispiga 3,3 cm digitala skärmen och det robusta glasmunstycket ger en stark hint om byggnadskvaliteten på insidan. Höjdpunkten av AirVape Xs är den banbrytande användningen som använder sig av en kombination av överförings- och konvektionsuppvärmning. Vad som menas med detta i praktiken är att din favorit aromterapi blandning packas in i en keramisk ugnskammare där den varsamt och jämnt värms upp (inom ett spann på 93°C till 220°C) för att producera den bästa ångan med den renaste smaken. Uppvärmningsprocessen tar endast 20 sekunder från kall till max och AirVape vibrerar för att låta dig veta när den är redo. 


Den nya AirVape kommer göra både nybörjare och erfarna användare lika nöjda. De som är nya till vaping kommer att bli glada att upptäcka att packning och upphettningen av AirVape är så lätt som det kan bli, så att de kan dra sina första, smidiga inhaleringar väldigt snabbt. De med mer erfarenhet kommer uppskatta både renheten av smaken och den enastående produktionen av ånga. Kvaliteten på inhaleringarna kommer att imponera på även de mest erfarna och krävande användarna med det tydliga saknaden av motstånd och en ångan som är något nedkyld innan den lämnar munstycket för att skydda mot otrevliga bränningar. Detta är bara en av de många diskreta och genomtänkta sakerna som hjälper till att lägga AirVape vaporizer i till en klass för sig själv.  


AirVape kan mycket väl vara en av de mest eleganta vaporizers som finns på marknaden idag. Den kommer i ett val av fyra sofistikerade färger: Mystisk grå, Rosé guld, Midnattsblå och Rött guld

Egenskaper

 • Stiligt utseende och enastående byggnadskvalitet
 • Känns väldigt bekväm i handen 
 • Portabel med kraftfull 
 • Tydlig, förståelig digital skärm
 • Väldigt lätt att använda, packning är väldigt enkel 
 • Glasmunstycke och keramisk ugnskammare som gör för fullvärdig renhet av smak.  
 • Växtbaserade blandningar värms försiktigt och jämt tack vare användningen av överförings- och konvektionsuppvärmning.  
 • Värms upp på ca 20 sekunder 
 • Temperaturspann från 93°C till 220°C
 • Ångan tillåts svalna något innan den andas in
 • 1300 mAh batteri, laddas via standard mikro-USB 
 • Haptisk respons (vibration) för när enheten är redo att användas 
 • Automatisk avstängning med haptisk respons
 • Kan användas under laddning
 

Tillbehör (inkluderade)

 • Läderfodral
 • 2x munstycksfilter i metall 
 • Extra munstycksspets i gummi 
 • En pincett
 • Omrörningsverktyg i rostfritt stål 
 • Rengöringsborste
 • USB laddningskabel
 • Vägg USB adapter (SV) 
 

Design egenskaper 

Vacker att titta på, enkel att använda och med en imponerande insida. AirVape Xs vidtar alla de goda egenskaperna hos den ursprungliga AirVape och adderar ett antal förbättringar som har baserats på feedback från användarna. Om vi börjar med utsidan så har den nya AirVape en mycket tilltalande exteriör. Dess kompakta dimensioner, i synnerhet dess smidighet och den låga vikten innebär att den är lätt att stuva undan i skjortfickan. Trots det fina utseendet så känns basen, som är helt i metall, betryggade hållbart och robust. AirVape Xs är mer än kapabel till att överleva en lång resa i en full väska. 


Hur man använder 

Att använda AirVape Xs är så enkelt att det är ett rent nöje. Väl i handen så är enheten bekväm men nästan osynlig, vilket gör den perfekt för personer som föredrar att vapea på ett diskret sätt. Att fylla på AirVape är så enkelt som att ta bort glasmunstycket, fylla på ugnsutrymmet nedanför med din favorit aromterapi blandning, knacka ned det lite och sätta tillbaka munstycket. Tack vare 1300 mAh batteriet (och imponerande elektronik); så tar det endast ungefär 20 sekunder för AirVape Xs att värmas upp. 


Temperaturspannet går från 93°C till 220°C och detta visas på den tydliga 3.3 cm displayen, som också visar batterinivån och den tid som återstår tills enheten stängs av automatiskt. Standardinställningen är på 3 minuter, men användarna kan öka tiden upp till 5 minuter. Det finns en haptisk respons (vibration) för att diskret göra användarna uppmärksam på att enheten har värmts upp till den önskade temperaturen och när den slår av sig själv. Inandningsresistensen har praktiskt tagit eliminerats och ångan tillåts att svalna något innan den levereras genom munstycket för att lösa problemet med att brännas vid av ångan.  

 

Uppvärmning

Utsidan av enheten förbli alltid sval eftersom AirVape Xs använder en innovativ kombination av överförings- och konvektionsuppvärmning. En annan stor förbättring jämfört med den ursprungliga AirVape vaporizer är användningen av en keramisk ugn. Taget tillsammans så betyder detta att ditt val av aromterapi blandning värms upp mycket försiktigt och jämt för att producera bästa möjliga ånga. Användningen av keramisk ugn gör också stor skillnad när den kommer till att upprätthålla renheten hos smaken av din växtblandning. Glasmunstycket bidrar också till detta.  

 

Vax kopp

Vill du vapea mer klibbiga saker? Med ett extra inköp av AirVape Xs - Vax kopp så blir denna utmärkta vaporizer ännu mer funktionell då det tillåter dig att vapea även vax och koncentrat utöver växter, vilket gör den till den enda portabla vaporizer som du någonsin kommer att behöva.  

 

Laddning

Med allt i åtanke så är AirVape Xs så kraftfull och effektiv att den rimligen skulle kunna användas för att ersätta en stationär vaporizer hos användare som bor i mycket små utrymmen, till exempel i enrumslägenheter. Med detta i åtanke så kan det hjälpa att nämna att AirVape vaporizer kan användas medan det inbyggda batteriet är i färd med att laddas. Dessutom så laddas enheten via en standard mikro-USB port på samma sätt som de flesta mobiltelefonerna vilket innebär att det alltid finns någon som du kan låna en USB-kabel från, om du utav någon anledning är utan din när du behöver ladda din enhet.  


Garanti

AirVape Xs levereras med två års garanti från MagicVaporizers och med ytterligare livstids begränsad garanti genom tillverkaren.  

Ytterligare Information

Kan vaporizera Växtmaterial, Oljor, Vaxer
Tillverkare AirVape
Storlek (längd x bredd x höjd) 5,0 x 1,0 x 11,4 cm
Vikt 71 g
Design Mystisk grå, Rosé guld, Midnattsblå och Rött guld
Kraftkälla Batteri (1100 mAh)
Värmeelement Keramisk ugn (överföring & konvektion)
Vaporleverans Direkt
Tillverkningsland Designad i Venice, CA, USA. Tillverkad i Kina
Garanti 2 år via MagicVaporizers, livstid via AirVape

Recension av AirVape Xs

Snittbetyg :

5 Baserad på 6 betyg:
 • 5 Star
   6
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

My 1st vape and really happy with it.

Mr.Vapeit
This one was my 1st vape I bought and I have to say I couldnt be more happy with it. Fast charging, battery lasts enough for one night even for group vaping. Just a small tip, buy some extra mouth pieces, really usefull if you lose some parts like me or you have a friends which would prefer their own during a night out, easily swapable. I rate this one 5/5 and I cannot wait the new X model, which is even better than this one. Definitely worth the money.

build with the best medical products

Ahmed
Since the last six months, I have been using the AirVape XS and I am mighty pleased with the product. The cost is well within my limits, and it is also build with the best medical products. Therefore, it does not create any kind of problem other than the occasional charging issues. However, I have got my charger exchanged, which has led to no more problems now.

Impressed!

Anwar
Im impressed! I live in UK and received my Airvape just 2 days after ordering it! Nice work guys! Vape looks really neat and works just fine. Get one yourself and try :)

So far so good

Yes-man
This is a affordable and good vaporizer! I was looking for a few days on the web before placing my order. I kinda looked pass this one for some reason but I took a chance and placed a order! It arrived really fast and it has been working just fine since then (2 months). The pictures dont do justice to the airVape XS, it looks alot better IRL. Works very well and I think it is highly worth its price!

cool!

Druvan
Second time i come here. 3 year ago I buy Arizer solo from here.

For this money it has to be one of the best vaporizers to buy? been using mine almost 24/7 for a few months now and no problems.

I chose a midnite blue one becaus my car is that same colour :) looks a feels very very good!

the shipping was like the name magic! almost faster than if i go to a store to buy somehitng ;) magicvaporizers.com really is a Great shop I think!

So.. Vaporizer: Good. Shop: Good. 5/5!

I like it!

crook
I like this vaporizer alot! My old one broke (stopped heating after a few months, not a AirVape). So I needed a new one and gave this one a try. Works alot better than my old one which was even more expensive. The design is also a lot better. Warms fast, charges fast, no troubles,.. I can recomend it!

6 artiklar

per sida

Skriv din egen recension

Du recenserar: AirVape Xs

Vilket betyg ger du denna produkt? *